Dagens tre ridpass (film: hoppning)

 

Idag blev det tre ridpass. Först hoppning på Lady, och sedan dressyr på Nico och Padishah. Hoppningen på Lady gick riktigt bra. Först red jag fram ett tag, och då var hon faktiskt riktigt fin. Till och med jättefin stundvis, så det var jättekul. Hoppningen gick också fint. I början fick jag ingen fin känsla, men i slutet kändes det jättebra. Jag hoppade bara låga hinder, så det var ingen större grej idag.

Dressyrpassen på Nico och Padishah gick jättebra. Nico var väldigt avslappnad och trevlig från första början, så det var himla roligt. Men honom jobbade jag mycket med tempoväxlingar och en del sidförande, och det gick bra. Han är lite dålig på det där med att flytta åt sidan, men i slutet gick det rätt bra. Hans galoppfattningar var förövrigt rätt fina idag, så det var kul.

Padishah gick stundvis superfint, men ibland tvärvägrade hon att gå, så det var lite drygt. Men när hon väl gick framåt gick hon fint iallafall. Jag red mest utan stigbyglar på henne, och då jobbade jag med att ställa in/ut, och så red jag en del på volter där jag flyttade ut henne för innerskänkeln, och det gick bra.


Imorgon ska jag antagligen bara rida Lady, och det ska bli jätteskönt.
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback