Filmtips: biography, crime, drama



An American Crime
Jag blev jättechockad när jag såg den här filmen, för det är helt sjukt vad flickan är med om. Att det är en sann historia gör det hela ännu värre, och jag förstår inte hur man kan behandla en annan person sådär.

Det enda negativa med filmen var att vissa saker kändes lite för extrema, vilket gjorde att jag tvekade lite om det hade hänt på riktigt eller ej. Men det står att det är en verklighetsbaserad film, så man får väl kanske lita på det då. Vill inte skriva vad det är jag syftar på, för jag vill inte spoila. Ni får själva se filmen och se om ni förstår vad jag menar.

Filmen var iallafall riktigt bra, men hemsk! Definitivt en film som man inte tittar på och sedan glömmer bort dagen efter, utan den sätter sig och nöter ett tag.

Handling: Den sanna historien om hemmafrun Gertrud Baniszewski, som under 1960-talet, höll en tonårig flicka inlåst i källaren av sitt hem.

Betyg: 3,5 av 5

Postat av: Micaela

Det finns en till film som är baserad på samma historia och kanske en aning bättre - The girl next door från 2007 av Gregory Wilson.

2012-04-29 @ 21:54:22
URL: http://ssundbeerg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback