Hejdå Janowa ♥



Gud vad det här känns konstigt att skriva.. Min underbara Janowa är avlivad. Janowa var mina andra sköthäst, och jag har ridit henne väldigt mycket. Man kan väl säga att det var henne jag lärde mig att rida på, och det är ju enormt. Jag började rida henne hösten 2004, så jag har känt henne väldigt länge. Finaste tjejen! Hon avlivades på grund av att hon var gammal, och ägarna kände att det var det rätta. Hon blev 27 år.



Jenta, en av Janowas avkommor, avlivades samtidigt, för hon var också ganska gammal. Henne red jag en hel del också, så det känns väldigt konstigt det med. Men jag vet att båda hästarna hade ett bra liv, så det känns jättebra. Men jag undrar när allt kommer sjunka in dock, för just nu känns det nästan overkligt.
E


Avslutar med en bild på alla hästarna i det stallet. Jag red faktiskt allihopa, men mest Jenta (den vita till vänstar), och Janowa (den vita till höger).

Postat av: Sandra

Det är så trist att djur dör, man är medveten om det men ändå gör det så förbaskat ont när det väl sker. Skönt dock att hon blev såpass gammal och att du är medveten om att dom haft ett bra liv :)

2012-04-09 @ 22:33:59
URL: http://sandrafalkevik.com
Postat av: Emelie

Vad hemskt! :( .. Men skönt i alla fall att de haft ett bra liv och att de fick somna in på grund av ålder.



sv: Ja när jag har bråttom är jag inte heller speciellt glad när de rullat sig :p Men annars tycker jag bara det är mysigt att de njutit så mycket.

Jag är allergisk mot gräs (+ hö och halm) och pollen.. =(

2012-04-09 @ 22:36:50
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Tova

Vi kan allt göra en video. Jo på torsdag så ska vi till stallet så då kan vi filma men det blir faaaaail! Obs! Vi hoppar typ bara 40 cm med henne!

2012-04-10 @ 09:53:21
URL: http://maggiolover.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback