Hopptävling, Clear Round 6/4 - 2012

Guuuuud, vad nöjd jag är med Lady idag. Hon skötte sig verkligen jättebra! Idag provade jag att använda martingal på henne, eftersom hon slänger upp huvud såpass mycket ibland, och det funkade väldigt bra faktiskt. Nästan över förväntan. Nu kunde jag reglera henne mycket bättre, och då var det mycket lättare att hitta avståndspunkerna.



60cm, felfria
Innan jag startade hade jag tänkt att jag skulle skritta runt och kolla på vissa hinder, men det glömde jag helt bort, haha. Så i början var hon väldigt på tårna och tittade sjukt mycket (speciellt på de hinderna som var "kryssade", som inte ingick i min klass). Efter hinder nr 2 såg hon något läskigt på läktaren, så då studsade hon till lite smått. Innan hinder nr 6 så tittade hon på hindret vid utgången (hon tittade även lite på den innan hinder nr 3), + att hon bajsade, så där tappade vi takten lite, men annars är jag nöjd. Hon kändes mer avslappnad ju mer vi hoppade, så det var skönt.


70cm, felfria

Finaste Lady! Hon var så himla rolig i den här klassen, så jag lätt kunnat fortätta hoppa i all evighet kändes det som, haha. Men ja, jag har väl inte så mycket att säga om den här klassen faktiskt. Tyckte det gick väldigt bra, och hade en jättefin känsla.

 

Nästa tävling är om drygt tre veckor, så då kanske jag vågar mig på 80cm?! Men jag har två hoppträningar innan dess, så jag ska känna lite hur allt funkar. Martingalen tänker jag iallafall fortsätta använda vid hoppning, för den var ju underbar, haha.

E


Postat av: Emelie

Vad fina ni är!! :D Kul att det går så bra. Jag tycker absolut ni vågar er på 80 cm :D

2012-04-06 @ 21:52:31
URL: http://semlur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback