Den 107:e dagen på året


Gammal bild på mig, från typ 2007/2008 eller så.

Dagen har gått riktigt snabbt tycker jag, så skönt! Hatar när dagarna känns som en evighet. Idag har jag iallafall jobbat på ridskolan, och jag kom hem runt tretiden. Vi har fyra praktikanter på ridskolan nu, så det är värsta lyx. Allt går så himla fort, speciellt stallsysslorna. Dessutom kan man mocka lite extra noggrant när vi har så gott om tid liksom, så skönt!

Idag har jag även passat Tea, så hon ligger här bredvid mig och stensover. Hon blir så himla trött när hon har varit med i stallet, men det är ju inte så konstigt eftersom hon springer omkring hela tiden. Hon ska få följa med till stallet imorgon och på onsdag också, men då jobbar jag inte, så då är vi ju inte där lika länge.

Men ja, jag har inget vettigt att säga egentligen. Vill att mitt micro-sim till iPhonen ska komma, så att jag kan börja använda min nya lille vän. Den ligger på skrivbordet så fint och väntar, och det är ju så sjukt lockande, haha.
E

Postat av: ´FIA

Åh, mocka alla ridskolans bäddar tar sån ivinnerlig tid! Praoade där för ett år sedan, och det känns som om mockandet tar upp hela dagen, haha! Då är det bra med praktikanter! ;-)



Sv; Jag vet faktiskt inte... Han börjar slappna av och se trevligare ut (även om det inte är helt korrekt) och det ser så varmt och skönt ut och vårigt med färgen på outfiten och ljuset! :-D

2012-04-16 @ 19:50:28
URL: http://www.fiaalbertsson.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback