Att trotsa sin lathet

 

Jag trotsade min lathet och tog mig till gymmet och körde bodypump ändå. Det bästa sättet är att helt enkelt inte avboka passen, får då måste man bege sig iväg, haha. Det brukar jag köra på, och det funkar ju jättebra. Dock har man ju lust att skjuta huvudet av sig precis innan man ger sig iväg, för man hade ju kunnat ligga i soffan och glo på film liksom, men det är ju en annan femma.

 

Bodypump är förövrigt jävligt tungt, och det har brunnit i varenda muskel i kroppen när man har kört ett pass. Dock är det himla kul, så tiden går riktigt snabbt.

 

Från en sak till en annan, RunKeeper är ju en fantastisk app på iPhones. Jag använder den för att se hur lång en sträcka är, och det är ju hur smidigt som helst. Till gymmet är det nästan exakt 3 km härifrån, och in till centrum är det 1,5 km. Ska se hur långa alla ridturer är också, för det är ju jättebra att veta. Haha, jag är helt fast i min lille nya mobil..

E


Postat av: FIA

Shit vad duktig du är som tränar!!



Sv; Det var en sådandär tvåveckors period i 9:an där man skulle ha prao någonstans, och jag fick ridskolan av min skolas platsbank! :-)



// FIA

www.fiaalbertsson.tk

2012-04-19 @ 20:18:08
URL: http://www.fiaalbertsson.tk
Postat av: Elin - En hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Nej :)

Kommer börja snart, håller på att fixa en ny design först ;)

2012-04-20 @ 15:44:14
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback