Godmorgon

Jag har redan varit vaken i två timmar, för jag kunde inte somna om när jag vaknade vid halv sju. Dock somnade jag kl 20 igår kväll, för jag mådde så himla dåligt. Jag har nämligen lyckats bli förkyld, igen. För någon vecka sen var jag ju snuvig som tusan, men hade ingen feber. Denna gång har jag lyckats få feber, ont i halsen, världens snuva, och en otroligt jobbig hals. Jag hostar hela tiden, och det gör så jävla ont. Att halsen är full av slem (gud vad fräscht!) gör det hela inte bättre, för ibland blir det svårt att andas, vilket är lite läskigt.

Det suger som fan att jag är sjuk, för jag hade planer på att åka till Göteborg Horse Show idag, men det fick jag ju hoppa över - så himla typiskt. På GHS förra året var jag nyopererad, så då kunde jag inte gå, och i år är jag sjuk - underbart! Men jag ska följa allt på webben istället, så det blir alltid något.

I fredags jobbade jag ju heldag i stallet, och det var då jag började bli sjuk. Jag var helt borta på eftermiddagen, så Lady fick faktiskt vila. Igår hade jag stalljouren hela dagen (som tur var slapp jag kvällsfodringen), så jag var svimfärdig när jag kom hem. Nu har jag inget jobb inplanerat förrän vecka 10, och om de vill ha in mig nu i veckan så får jag tacka nej. Iallafall om jag mår såhär.

Meeeen, nu ska jag äta lite glass och kolla när sändningarna börjar från GHS.
E

Postat av: ~ lova

sv; Det är inte så konstigt, den är helt ny. Fick andra numret i förrgår, men tidningen är jättebra! Rekommenderar den om du gillar att fotografera :)

2012-02-26 @ 13:56:45
URL: http://lovaas.blogg.se/
Postat av: karolinajonsson

Kul att du är med i tävlingen om ett sminkkit :D Lycka till!

2012-02-26 @ 14:07:11
URL: http://jonssonsfoton.blogg.se/
Postat av: Cornelia {Foto, häst, vardag]

sv: Det är han verkligen! :D

2012-02-26 @ 14:53:09
URL: http://kindofscofield.blogg.se/
Postat av: Sussi

Hej hej!

Tack för besöket på min blogg. Det var ägg & kaviar på smörgåsen från Wayen's, supergod! Du har en jättefin blogg! Kul att få ta del av den :) Hoppas du har en underbar söndag.

Kom gärna och hälsa på mig igen på www.trullerutta.blogg.se

//Sussi

2012-02-26 @ 15:05:40
URL: http://trullerutta.blogg.se/
Postat av: Ebba och Molly

fin blogg

2012-02-27 @ 15:56:35
URL: http://mecandyy.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback