Dagens ridpass - dressyr

Jag och Lady tränar lite frihetsdressyr i mars 2011



Hoppas ni hade en bra nyår. Min var trevlig, som alltid!

Idag har jag jobbat på ridskolan under förmiddagen, och efter det red jag Lady. Hon hade energi så in i bänken, men ridningen gick rätt bra ändå. Det blev barbacka eftersom jag hade lite bråttom, och i början var hon superfin faktiskt, gick i en stadig form och allt. Helt plötsligt gick hon dock emot mig, klagade massor och var inte alls glad - men jag tror att det berodde på att hon var så energisk. Hon trippade liksom på stället och flöt åt sidan och höll på, och dessutom stegrade hon sig. Ganska högt till och med, så då bestämde jag mig för att släppa henne i ridhuset och låta henne springa av sig - och då sprang hon, eller rättare sagt kutade.

När hon hade sprungit av sig en del så började jag träna frihetsdressyr istället. Jag gjorde ganska simpla grejer som att komma vid inkallning och så, och då var hon jätteduktig. Frihetsdressyr är himla roligt alltså, ska nog träna lite det imorgon innan jag rider (tänkte släppa henne i ridhuset innan ridpasset den här gången, hehe).

Imorgon blir det jobb under förmiddagen igen, och sedan ska jag rida och mocka för Lady. Därefter ska jag bara ta det luuuugnt, och det ska bli otroligt skönt, för två de senaste eftermiddagarna/kvällarna har jag varit hos pappa och flyttpackat, och det tar på krafterna.
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback