Dagens ridpass - dressyr


En liten Lady efter dagens pass

Idag är jag på riktigt bra humör, fast det brukar jag i och för sig vara när jag har varit i stallet på förmiddagen. Idag blev det ännu mer dressyr på Lady. Jag slapp även rida själv eftersom stallchefen och jag tajmade in så att vi red tillsammans - perfekt. Efter ett tag kom även min förra tränare och red en lektionshäst, så det var trevligt. Båda två tyckte att Lady var jättefin, och det är alltid kul att höra. Speciellt av dem, för de är ju himla duktiga på det där med hästar alltså.

Lady fick iallafall gå ett ganska intensivt pass. Jag började med framskrittning i minst 10 minuter, och därefter renodlade jag hjälperna. Sedan blev det myyyyycket galopp, för Lady var lite taggad. Dock var hon ganska bärig i galoppen för en gångs skull (hon brukar ofta rinna iväg), och jag kunde börja forma redan från början - kul. Stundvis gick hon faktiskt jättefint, men det är ju inte särskilt stadigt alltså, men det kommer nog så småning om. Traven var iallafall suuuperfin, och skritten lika så - wiiie.

Även imorgon har jag Damen, men jag var inte riktigt vad jag det blir då. Det blir en fullspäckad dag, men det skriver jag mer om lite senare. Ha det bra tills dess!
E

Postat av: XTIO /Andreas Söderberg

Sv, haha

eller hur. det tog mig ett bra tag innan jag fattade det där. Riktigt bra val av header.



Det tror jag verkligen. :P

2012-01-27 @ 16:00:19
URL: http://xtio.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback