Femme Natural Boost

Jag måste börja med att säga att fy sjutton var sega de nya True Blood-avsnitten är. Jag tycker den här säsongen är riktigt tråkig än så länge, men det kanske bara är jag?
 
Iallafall, idag har jag sökt lite jobb och sådär, försökt att verkligen skicka iväg noggranna ansökningar, och inte bara stressa på som en idiot. Det är ju bättre att skicka några med kvalité, än massor som man bara stressar fram.
 
Nu ska snart Tea och jag gå till bussen, för jag ska ju som sagt till stallet. Jag har intaget, middagsfodringen och kvällsfodringen idag, så det är därför jag åker ut på eftermiddagen. Annars gillar jag att vara ute på förmiddagen. Men men, jag tänkte rida mellan intaget och kvällsfodrningen, så slipper man sitta och vänta så mycket. Jag ska förresten ta med mig kameran, och kanske filma lite, så får ni se hur fin han är.
 
Meen, nu ska väl jag ta och göra mig iordning här. Hörs ikväll!
E
 
Jag måste bara slå ett slag för Femme Natural Boost, som är en sjukt god energidryck utan onaturliga tillsatser. Jag dricker den lite då och då (varvat med redbull), och jag ääälskar den.

Postat av: Sandra

Jag slutade kika på true blood efter bara några avsnitt in på säsong tre haha

Svar: då är jag inte ensam med mina åsikter alltså. :p
Emma

2012-07-10 @ 19:33:11
URL: http://sandrafalkevik.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback