Dagens ridpass - uteritt


Lady idag, nästan redo för uteritt

Det blev en uteritt idag, och det var väldigt skönt. Dock fick hon att jobba en del, för jag krävde att hon skulle gå i form, och det gjorde hon. Hon var lite stretig i början i traven, men efter ett tag började hon jobba jättefint.

Annars blev det mycket skritt, med backträning, och så fick hon lyfta på fötterna en del. Hon jobbade på riktigt bra tycker jag, men jag kom inte riktigt åt henne i galoppen, för hon blev så sjukt taggad. Så lät jag henne bara galoppera, med kravet att hon skulle galoppera samlat utan någon tendens till att öka. Jag var lite skeptisk i början, för jag trodde hon skulle dra iväg, men det gjorde hon faktiskt inte. Jag gav henne full eftergift några gånger och såg om hon låg kvar, och det gjorde hon, så jag är jättenöjd.

Imorgon vet jag inte riktigt om det blir hoppning eller dressyr faktiskt. Efter onsdagens hoppträning känner jag att jag borde hoppa henne lite, för om en vecka är det klubbhoppning igen. Men samtidigt, så vill jag rida igenom LC:2, för jag ska vara med på en dressyrtävling nästa söndag. Ja, jag vet inte riktigt hur det blir, men jag låter ödet bestämma.
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback