Lång dag


Random bild på mig, oktober 2011

Vilken dag, är heeelt slut. Måndagar är döden att jobba stall, för de som har stalljour på söndagar brukar alltid slarva massor med mockningen, så personalen får ett helvete varje måndag. Men igår var det stallets mest noggranna person som hade jouren, så det gick riktigt lätt att mocka - som vanligt liksom. Dock var det massa småsaker som tog tid, så vi var inte ens klara med stallen vid 11. Efter 11 jobbade jag ensam till kl 14:15, och det var massor att göra. Jag hann inte klart med allt som skulle fixas, men det resterande var bara småsaker som inte var brådskande, så det kan de nog hinna med imorgon istället.

När jag slutade så mockade jag och så för Lady, och sedan hämtade jag henne i hagen. Hon var faktiskt inte smutsig, även om hon gick utan täcke. Hon hade rullat sig, men det var nog torrt i hagen, för det var nästan inget smuts alls. Så skönt! Hon fick iallafall beta lite gräs innan jag tog in henne i boxen, så hon var nog nöjd. Bestämde mig dock för att strunta borsta igenom svansen och ta det på onsdag istället, för jag kommer ha lite slötid mellan tandrasparen och hoppträningen, så det passar ju bra att ta den då.

Imorgon har jag absolut noll planerat, vilket är astråkigt. Inget stall, inget jobb, inget alls, typ haha. Ska dock ta och städa en del, och så blir det styrketräning + eventuellt långpromenad. Får se. Så en del planer har jag ju, men inget särskilt kul, haha. Men nu får jag sluta vara så negativ. Le och var glad, japp. Hej!
E

Postat av: Jenny

Vilken fantastisk bild på headern och vilken trevlig blogg! hit hoppas jag hitta tillbaka!

2012-03-26 @ 22:58:48
URL: http://lilatiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback