You better shape up

Idag kollade jag mitt blodvärde igen, och det var faktiskt lite bättre. Det låg på 117, så det är ju fortfarande inte bra, men bättre ändå. Konstigt ändå att det inte ligger där det ska, för jag har ju faktiskt ätit järntabletter i typ 3 månader sammanalgt. Så en stigning från 110 till 117 är ju inte sådär jättemycket egentligen. Får ta nytt test igen om ett tag och se om det har stigit något då, för det tar ju ganska lång tid för ett Hb att stiga.

Men men, på tal om ingenting. På lördag blir det tävling. Har inte anmält mig än, men det blir nog 60+70cm. Det känns riktigt bra faktiskt, för i vanliga fall brukar jag vara lite halvosäker på hur Lady kommer reagera. Men hon känns helt 100 på 70cm nu, så det är nog inga problem. Ska hoppa henne en del i veckan tänkte jag, men det blir nog mest lydnad med upphöjda bommar. Det är ju främst det vi behöver träna på inför lördagen, för det är just mellan hinderna hon brukar bli svår under tävling. Hon kopplar änna bort mig och kör sitt eget race, och så ska det ju inte vara, haha.

Nu ska jag avsluta helgen genom att titta på Grease.
E


Postat av: tovearvidsson

ja de blir nog svårt. men de ska gå ! :)

2012-03-19 @ 19:36:44
URL: http://tarvidsson.blogg.se/
Postat av: SARAH CARLSTEN

Ha en fin tisdag! :)



/ http://sarahcarlstens.blogg.se/



Puss!

2012-03-20 @ 03:31:55
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Postat av: Mathilde

Var med och TÄVLA om 2 STYCKEN PLUS-ABONNEMANG SOM GÄLLER TOM SLUTET AV NÄSTA ÅR (HELA 2012 OCH 2013) från REMBY.COM, i min blogg. (remby är ett program där du kan redigera bilder och göra collage och liknande).

Direktlänk: http://happyfluffy.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-gratis-plus-abonnemang-hos-remb.html#comment



Om du inte vill vara med och tävla kolla gärna in min blogg ändå. =D

2012-03-20 @ 12:18:41
URL: http://happyfluffy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback