Dagens ridpass - löshoppning (film)

 

Hade sällskap av en kompis i stallet idag, så då passade jag på att löshoppa Lady. Det funkar allt att göra det själv, men det underlättar ju jättemycket om man är två.

Lady var iallafall jätteduktig, och hoppade 120cm som högst. Utan någon minsta tvekan heller, så det var otroligt roligt att se. En gång i slutet kom hon helt fel på hjälphindret, så då blev det alldeles för långt till oxern, så då vägrade hon (samtidigt som hon rev halva hindret), så då avslutade vi med att sänka till 1m, och så fick hon hoppa det en gång bara. Gick super! Ville inte förstöra hennes självförtroende, och hon började ändå bli trött, så lika bra att avsluta när hon hoppat bra en sista gång. Fick typ inte med något av det på filmen dock (filmade för hand då, och missade typ allt), så jag tog bara med till när hon hade hoppat 120cm.

Som alltid började vi med att leda henne först över bommarna på marken, och sedan släppte vi henne så fick hon springa över dem själv. Därefter började vi göra hinder av allt, och sedan höjde vi succesivt. Tog nämligen inte med det i filmen, men så gjorde vi.


Jag ska försöka fortsätta löshoppa henne lite då och då nu, och min kompis som var med idag ville gärna hjälpa till fler gånger, så det blir jättebra. Lady blir nog glad iallafall, för hon verkade tycka det var kul, hihi.
E

Postat av: Micaela

Sv 1: Ja, gör det! :)



Sv 2; Verkligen? Så det går inte att klicka på "kommentera här" under varje inlägg i startsidan? ;O



Sv 3; Det ska bli kul att läsa dina svar ;P

2012-05-02 @ 14:19:25
URL: http://ssundbeerg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback