Thank you for the music

Idag har pappa och jag vart och hälsat på systeryster i hennes lägenhet i Trollhättan. Vi satt ute i solen och fikade i närmare en timme. Riktigt fint har hon där nu. Det känns liksom som Maria!

Övningskört har jag gjort också, både till och från syster. Fast på hemvägen stannade vi på siba, vi letade efter cykelställ på Harald Nyborg, men de hade tyvärr inga så vi får klara oss utan. Pappa ska tävla i helgen, samtidigt som jag ska jobba, så det var tänkt så att vi skulle ta med cyklen till jobbet så lämnar han av mig där när han ska till tävlingen, så får jag cykla hem sen.. men eftersom vi inte har något cykelställ så får jag antagligen cykla båda vägarna, och hur kul är det när det är 1,5 mil dit. Men men, det blir ju bra med motion iaf! :)

Förövrigt har jag fastnat för låten Thank you for the music ur Mamma Mia Soundtracket. Det är vackra Amanda Seyfried som sjunger, och för de som inte vet så spelar hon den dumma blondinen i Mean Girls.

Hm.. sitter jag och funderar om jag ska ta och pallra mig iväg till stallet och träna Cherie... men jag får se. Jag får la vänta tills ikväll isf så att det hinner bli lite svalare, annars orkar jag inte ;)

Förövrigt, igen, så känns som att det enda jag har gjort den senaste tiden är att ta hand om massa djur, kan förklara!
  • Från 13/6 till 19/6 tog jag hand om Camillas 6 hästar (Cherie är en av de), medan de var i USA.
  • Från 5/7 till 19/7 tog jag hand om Vickans två katter, medan de var i Grekland.
  • Från 17/7 till 20/7 tog jag hand om hästarna igen, + deras kossor, medan familjen var i Västerås.
  • Och nu ska jag från 21/7 (idag) till 23/7 (på onsdag) ta hand om katterna igen, familjen ska åka ut med deras segelbåt.
Det är klart att det är roligt och så, men när man jobbar samtidigt blir det rätt mycket att göra. Men som tur är så jobbar jag inte förrän i helgen så nu har jag iaf massa tid för katterna. :)


Nä, nu ska jag ta och kolla hur det går för pappa ute i garaget. Han grejar med bilen hela tiden nu när det snart är dags tävling... Han ligger t.o.m. och tänker på den när han vaknar mitt i natten, och då kan han ju såklart inte somna om - smart som han är ;)

Postat av: maria

du kommer bli en superbloggare så bra som du skriver, snygging :D

2008-07-21 @ 17:02:44
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Thanks you for the music är väldigt bra och Amanda Seyfried gör den riktigt bra :)

2008-07-22 @ 14:38:39
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar; Ja verkligen! :)

Filmen är helt underbar :)

2008-07-22 @ 23:53:32
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback