Vi är vänner, vi är friends!

Jaa, träffade Tette igår, det var alldeles för längesen nu! Men fatta att vi hade skoj, vi babblade fan hela tiden, men det är klart, när man inte träffats på 5 veckor har man en del att berätta. Sen träffade hon Janowa också, och alla de andra hästarna. Det var skoj, nu vet hon vad jag sysslar med på dagarna! :)

Imorgon ska jag till Trollhättan, ska hem till Tette och äta middag med tjejerna och Putte ;), det ska bli skoj, för de andra flickorna har jag inte träffats sen vi slutade skolan i Juni, förutom Tina för hon var och red med mig för ett tag sen.

Sen ska alla brudarna komma hem till mig i Hjärtum någon dag i veckan, typ torsdag eller fredag. Vi ska typ sola och bada, och se ska de kanske sova över. Det blir skoj det!

Men nu ska jag kila, ha det super.
Puss

På jobbet!


Helgen

Jobbat hela helgen, 20 timmar, sammanlagt. Härligt :) Har typ legat på stranden hela tiden, eller nej, nu överdriver jag... ^^, har ju städat och gått ut och gått massor, men det har vart så varmt så jag har vart "tvungen" att gå ner till stranden och bada med hundarna. Det var härligt kan jag lova. Skönt att få solat lite, sist jag gjorde det var ju i Kroatien, och det var i slutet av juni, så det var härligt att få jobba på brännan lite. Det bränner lite på axlarna faktiskt, men går man omkring i bikini, får man skylla sig själv ;)

Pappa har tävlat i helgen, han kom 6:a igår, och 5:a idag. Det är helt okej, men hoppas på bättre placeringa nästa tävling, (då ska jag jobba, attans! Jag vill ju följa med på tävlingen ju. jaja, jag får la ta ledigt eller något .)

På tal om ingetting, jag har inga lypsyler kvar, ALLA är slut! Jag har panik, jag klarar mig inte utan de. Är typ beroende, om man nu kan vara det av lypsyl ;) Pappa ska iaf köpa nya imorgon, så då blir jag glad.

IMORGON KOMMER TETTE! :D:D Ska bli sjukt kul. Vi har inte träffats sen den 13 Juni, och det är alldeles för länge! ;)

Men ni får ha en bra kväll, alla där ute, för det ska jag ha :)

Helsingör


Danmark med fia och mia!

07.00 ringde klockan imorse, vi kom iväg 07.48 och var framme i Danmark 11.03. Väl i Danmark åkte vi till Qvickly och köpte grejer ;) Sen åkte vi in till Helsingör och kollade runt lite!

Ca kl 14, tog vi båten över till Svergie igen. Vi kände för att bada så det gjorde vi, det var kallt, men skönt. Sen åkte vi till morfars grav, la dit en blomma, och sen åkte vi hem. (Skriver kortfattat idag, har inte så mycket tid)

Så nu är jag hemma hos pappa igen. Skönt, fast ska ta hand om katterna igen, 25/7 (idag) till 27/7 (på söndag). Det blir väl skoj antar jag, förutom att jag ska jobba massa så jag kommer inte ha så mycket tid över. Men det får la gå!

Japp, ska jobba i helgen. Börjar 8 imorgon, och slutar kl 20... 12 timmar, det blir jobbigt. Och på söndag börjar jag kl 8, och slutar 17, så det blir inte lika jobbigt. Fast ska ju cykla så det gör ju det hela ännu jobbigare, men men, det är bra med motion.

Nej, nu hinner jag inte skriva mer, har massa att hinna med innan jag ska sova.

Så jag kommer la antagligen inte vara så aktiv i helgen, eftersom jag jobbar så mycket, men det får gå ändå! Så ha det bra under tiden! Puss :)

Fia och jag


Liseberg

Yay, inatt sov jag massa, 12 timmar för att vara exakt. Fatta att jag har vart trött eller.

Vid halv 12 tiden cyklade jag till Maria, vi tog sedan 600:an till edet, där Fia , våran kusin, väntade med bilen. Sen åkte vi till Liseberg, kom fram typ kl 14. Åkte hem vid 18. Det var inte så kul denna gången, konstigt nog. Men det var ganska lite folk så vi stod inte i kö något typ... så hann åka det mesta iaf. Fast vi höll på att glömma att gå gasten. Vi brukar inte gå den, men Fia och jag kände för det så vi gjorde det iår. Jag gick sist som vanligt och höll på att dö. :)

Sen åkte vi och käka på donkan, Maria tryckte i mig mat eftersom jag typ inte äter annars, så jag blev as mätt, haha, skit jobbigt! Men iaf, sen köpte vi lite sallad och skit på någon ICA affär i sylte. Och nu sitter vi hemma i Marias lägenhet och grejar lite smått. Fia försöker bestämma sig för vilken avsnitt och säsong av One Tree Hill vi ska se (jag tror att hon har kommit fram till att vi ska se säsong 4, så nu är det bara vilket avsnitt kvar), Maria gör pastasallad, som vi ska käka imorgon, och jag sitter vid datorn, skriver lite blogg, och checkar läget :P

Imorgon ska vi åka till Danmark, det ska bli skoj. Iofs har jag redan vart där 2 gånger i år, men skitsamma, det är kul så! Vi ska iaf shoppa lite och sånt, och jag kommer bli pank, eller nej, jag kommer la inte köpa något, som vanligt ;)

Men men, nu ska jag ta och gå och göra något annat, som jag inte vet än, men det löser sig nog :)

Systerdag

Inatt somnade jag kl 3.15 och vaknade kl 9.O3. Ganska bra faktiskt! Sen satt jag vid datorn och kollade på film, Across the Universe, fast kollade bara i 30 minuter så jag får väl fortsätta någon annan dag... Sedan packade jag lite grejer eftersom jag skulle ta bussen till trollhättan kl 14.02. Syster väntade på mig på torget eftersom vi skulle åka till överby/siba och shoppa lite.

Det slutade med att jag kom hem med ett par nya jeans, ett gult linne och en blå t-shirt. Jag ville egentligen inte köpa något, men syster packade på mig det och "drog" mig till kassan, eller kanske inte drog, men men... ni fattar nog!? Sen åkte vi hem till henne och grejade lite. Hon la in torkat tvätt och jag satt och kollade på tv. Sen gav hon mig en liten lektion om hur bloggen funkar, för jag har inte fattat allt än. Sen åt vid jättegod mat (gjord av syster Maria) och kollade på Edward Sissorhands samtidigt. Efter det spelade vi lite Barn-geni, och sen var det dags för mig att cykla hem till mamma, eftersom jag ska sova där inatt.

Så nu är jag hemma hos mamma. Vi pratade ganska länge förut, hon kan rätt mycket den kvinnan, gav mig tips och grejer. Men jag får la se vad som händer...

Nu ska jag iaf ta och försöka sova, har ju inte sovit så mycket de senaste nätterna så jag är svintrött, så det allra sista ni hör från mig ikväll är, God Natt! :)

Syster och jag - Stop and stare



Jag spelar och vi sjunger tillsammans stop and stare av one republic.

Jag blir så trött!

Egentligen borde jag skriva av mig här, så jag får allt ur mig, men jag vet inte om jag orkar. Vi får se hur mycket det blir...

Igår
Träffade Stefan. Han är en supersnäll! Snällare människa har jag nog aldrig träffat! Vi kollade på film hos mig iaf. Fast jag fattade inte så mycket av den, men den var bra det lilla jag såg iaf! :)

Idag
Stefan kom och hämtade mig vid 10-tiden. Sen åkte vi till Vänersborg (där han bor) och typ åkte ut i hans båt och så.. det var trevligt! Träffade hans mamma gjorde jag också, hon var väldigt trevlig. Sen åkte vi hem till mig igen, vid 18-tiden. Var här pratade en hel del, om typ... allt!

Nu
Jag är helt snurrig alltså, fyfan, jag bara sitter här och vet inte vad jag ska ta mig till :( Och jag är så jävla dum i huvet!!! Jag är så trött på mig själv alltså.. Jag vet verkligen aldrig vad jag vill! Så jävla jobbigt! FAN! Jag orkar inte... Jag blir så trött på allt! :(
Varför ska jag hålla på och tveka hela tiden? Varför? Är jag så rädd för att släppa in någon annan? JAG VET INTE!

Pappa i garaget


Thank you for the music

Idag har pappa och jag vart och hälsat på systeryster i hennes lägenhet i Trollhättan. Vi satt ute i solen och fikade i närmare en timme. Riktigt fint har hon där nu. Det känns liksom som Maria!

Övningskört har jag gjort också, både till och från syster. Fast på hemvägen stannade vi på siba, vi letade efter cykelställ på Harald Nyborg, men de hade tyvärr inga så vi får klara oss utan. Pappa ska tävla i helgen, samtidigt som jag ska jobba, så det var tänkt så att vi skulle ta med cyklen till jobbet så lämnar han av mig där när han ska till tävlingen, så får jag cykla hem sen.. men eftersom vi inte har något cykelställ så får jag antagligen cykla båda vägarna, och hur kul är det när det är 1,5 mil dit. Men men, det blir ju bra med motion iaf! :)

Förövrigt har jag fastnat för låten Thank you for the music ur Mamma Mia Soundtracket. Det är vackra Amanda Seyfried som sjunger, och för de som inte vet så spelar hon den dumma blondinen i Mean Girls.

Hm.. sitter jag och funderar om jag ska ta och pallra mig iväg till stallet och träna Cherie... men jag får se. Jag får la vänta tills ikväll isf så att det hinner bli lite svalare, annars orkar jag inte ;)

Förövrigt, igen, så känns som att det enda jag har gjort den senaste tiden är att ta hand om massa djur, kan förklara!
  • Från 13/6 till 19/6 tog jag hand om Camillas 6 hästar (Cherie är en av de), medan de var i USA.
  • Från 5/7 till 19/7 tog jag hand om Vickans två katter, medan de var i Grekland.
  • Från 17/7 till 20/7 tog jag hand om hästarna igen, + deras kossor, medan familjen var i Västerås.
  • Och nu ska jag från 21/7 (idag) till 23/7 (på onsdag) ta hand om katterna igen, familjen ska åka ut med deras segelbåt.
Det är klart att det är roligt och så, men när man jobbar samtidigt blir det rätt mycket att göra. Men som tur är så jobbar jag inte förrän i helgen så nu har jag iaf massa tid för katterna. :)


Nä, nu ska jag ta och kolla hur det går för pappa ute i garaget. Han grejar med bilen hela tiden nu när det snart är dags tävling... Han ligger t.o.m. och tänker på den när han vaknar mitt i natten, och då kan han ju såklart inte somna om - smart som han är ;)

Tack!

Tänkte bara säga ett STORT tack till min underbara syster som har hjälpt mig med att fixa iordning min blogg :) TACK! <3

Tjo!

Jaha, då har man skaffat blogg då. Trevligt trevligt.. har funderat på det ett bra tag men har inte skaffat någon för jag tror ändå att ingen kommer att läsa. Och hur meningsfullt känns det då liksom! Men nu har jag en iaf så jag får se om det funkar! :)

Mjaa, idag har jag varit jag i stallet och tränat Cherie. Egentligen hade jag tänkt att rida Janowa, men eftersom hon inte verkar må bra, avstod jag ifrån det. Cherie var jättedukig, hade både sadel och träns på sig. Hon är bara 3 år så hon är inte inriden än förstår ni ;)

Men men, nu ska jag försöka att fatta hur detta fungerar. Men vi hörs väl hoppas jag! ;)

Cherie

Lilla Cherie och jag var ute och tränade idag!