Sleeping Lessons



Godkväll!
Idag var det en seeg dag i skolan. Jag höll seriöst på att soma på vissa lektioner, och det var jag nog inte ensam om att göra ;) Iofs hade vi sovmorgon, det var nice, men ändå.. Blä! På lunchrasten satt jag och räknade matte, och fortsatte in på matte lektionen. Det blev i 2 timmar och en kvart sammanlagt. Jag vet inte hur jag orkade x) Sedan fick vi ett hemprov i Samhällen. Fast det ska inte vara inne förrän om typ 2½ veckor.

Efter skolan gick jag hem och träffade syster och bror, och sedan gick syster och jag in till stan med hundarna. Där skrev jag in mig på körskolan som jag ska gå på nästa år. Sedan gick vi hem och käkade underbart god mat lagad av mamma. Yummi :)

Fysik har det också blivit idag, och lite läsning ur min engelskabok, som vanligt. Nu blir det ännu mera bokläsning, sedan tv och mys med hundarna, sedan ut och gå, sedan mer tv och mer mys och sen sova för att orka med fredagens skola. På tal om det... Vi har dans imorgon, hela förmiddagen.. det blir ju.. kul. Alla 2:or på MÅG och alla 2:or på Nisse ska samlas i våran gympasal och dansa tillsammans. Snacka om att det kommer bli smockat!

Nej, nu ska jag läsa bok (Y)
Tjenamors!

Postat av: Tette

Ja, usch fy fan...jag var också riktigt trött idag.

2008-11-20 @ 19:15:52
URL: http://stephanie.garben.se
Postat av: mar

Det var ju faktiskt inte så smockat med folk som man trodde att det skulle vara! :P

2008-11-21 @ 17:16:14
URL: http://mariaolausson.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback