I wish I could remove it from my mind

Ännu ett inlägg? Ja, jag har rätt tråkigt. Inte för jag vet vad jag ska skriva om, men det kommer jag säkert på..

Jag kan ju börja med att berätta att den graciösa middagen inte blev mer fancy är vanliga hamburgare. Sjukt tråkig mat, men what ever. Det fick duga.. Direkt efter maten försvann både far (som förövrigt hade kommit hem från jobbet) och bror ut till bilarna. Pappa skulle greja med någon av bilarna (antingen racingbilen eller orben, jag kommer ej ihåg), och Anders skulle ta en tur med sin bil.

Så kvar blev syster och jag, med disken, efter att ha stått och slavat med maten. Vi kände oss som två hemmafruar där alltså. Men, det gick rätt fort, och efter disken gick jag till datorn och spelade gitarr.

Jag är som sagt galen i låten jag la upp i inlägget under, så det har blivit en hel del akustiska versioner av den idag. Igår lärde jag mig även Behind blue eyes med Limp Bizkit. Jag tittade på filmen Gothika i lördags morse, och den låten är ju med i den filmen, så jag blev sugen på att lära mig den. Den är bra, fast jag stör mig på kompet på gitarren. Det är lite klurigt. Fast nu kan jag det iaf. Jag checkade precis in Hunger strike med Temple of the dog. Riktigt bra låt, men väldigt svår. Dessutom hittar jag inte ackorden, och det gör det hela en aning mer komplicerat. Jag har hittat en bra cover på youtube där man ser ackorden, så när jag har tålamod ska jag banne mig ta och lära mig den alltså.

Vad ska jag göra under resten av kvällen då? Jag funderar på att kolla in de tre senaste One Tree Hill-avsnitten som jag inte har titta på än. Illa! Fast jag ser nog inte alla ikväll. Jag sparar kanske något till en annan dag.

Imorgon ska jag gå upp kl 8 för att ta bussen 9 in till Trollhättan. En kompis har kalas, så det blir att gå på det. Som tur är, är kalaset inte på kvällen, för då har jag ridning. Vi har hoppning, och för en gångs skull ska jag inte ha Elliot. Der ser jag fram emot, men jag undrar vem jag kommer få istället. Hoppas jag får någon rolig, som Flight eller Molly kanske.

Ja, men se där. Några meningar fick jag iaf slängt ihop. Inte illa Emma.

Nu, One Tree Hill.

E

Postat av: mar

Så fancy med hamburgare!!!! Hehe! =D

2009-04-07 @ 09:04:33
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Stephanie

Nu behövde du kanske inte åka till Trollhättan så tidigt. :D

2009-04-07 @ 10:02:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback