If you wanna chase your dream, sometimes you gotta break the rules.

God eftermiddag
Vill ni veta en rolig sak. Igår när mina friends var här, ringde min mobil. Det var från Allsite (telefonförsäljarna) som frågade om jag hade tid att komma på intervju idag. Jag vet inte om det var så samrt av mig att säga att jag hade fullt upp idag, när det enda jag hade planerat var att åka skridskor. Men jag tackade iaf nej, och de sa att de skulle återkomma. Det lite tråkiga var att hon jag pratade med var väldigt otrevlig, och jag menar hon är ju telefonförsäljare, eller iaf inom den branschen, och där ska man ju vara väldigt trevlig, så jag fattade inte varför hon var otrevlig. Det passade liksom inte in... hm. Jag får se hur det blir med den saken iaf, för jag vill verkligen ha jobb.

Iaf, nog om det. Imorse när jag satte på TV:n (kl. 10.10), hittade jag inte något att titta på så jag zappade runt lite och hamnade tillslut på 2:an, där det var Gudstjänst. De sjöng just vid det tillfället jag zappade dit, och den låten de sjöng, sjöng vi ibland när jag var fadder (jag hade hand om andakterna med konfirmanderna, sjöng och spelade gitarr och sånt därt), så då började jag sjunga med öfr kung och fosterland. Det var mysigt :) Och få nu inte någon knepig idé om att jag är kristen, för det är jag inte. Eller kristen är jag väl eftersom jag är inskriven i Svenska Kyrkan, men jag är inte religös. bara så ni vet.

Annars idag har jag läst lite ur tyskaboken, för lite dock :/. Jag har även tittat på en übermysig film, She's the Man, med Amanda Bynes och Channing Tatum i huvudrollerna. Jag föll för Channing redan i den första Step Up filmen, och han svek mig inte heller i denna. Han är sjukt snygg, nästan precis min drömman kan jag tala om. Det är galet hur snygg den människan är!



Tränat har jag också gjort. Med både vikter och utan. Först lärde jag mig en ny streetdans som jag hittade på youtube. Sen tränade jag med 2:kilosvikter (inte så mycket, jag vet, men jag är klen) till ett annat videoklipp som jag hittade på yuotube, och till sist tränade jag lite motion, till ännu ett videklipp från youtube. Så jag känner mig duktig idag. Sen ska jag ju snart också åka skridskor med Emmsan, kanske syster (om hon får låna Maggan, Emmsans mammas skridskor) och kanske Håkan (Emmsans pappa). Det blir ännu mer träning, vilket jag är glad över. Jag hoppas bara att jag kan åka med de nyslipade skridskorna.

Men nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, för jag måste packa lite smågrejer inför skridskoåkningen. :)
Byebye

Postat av: Tette

Ja, den filmen är riktigt bra. :)

Lycka till med skridskorna. :D

2009-01-18 @ 16:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback