Dagens ridpass - dressyr + släpp i ridhuset (film)

 

Idag har jag ju som sagt varit i stallet, och där blev det ett dressyrpass på Lady. Hon var helknas idag, för först var hon jättelugn och gick jättefint, men sen helt plötsligt fick hon fnatt och blev huuuur pigg som helst. Haha, helt stört var det, hon blev som en helt annan häst. Men jaja, jag jobbade på ändå, och i slutet blev hon lite lugnare igen.

 

Idag blev det mycket galoppfattningar, men även en del trav, och där la jag fokus på att få henne gå i en ganska kort trav, där hon skulle vara helt loss i sidorna. Hon var låst i sin högra bog idag igen, och det lossade inte riktigt heller, men det blev bättre i slutet.

 

Efter ridpasset släppte jag henne i ridhuset en stund, och jävlar vilken fart hon fick. Jag trodde inte att hon skulle ha såå mycket energi kvar, men tydligen. Jag filmade en liten snutt precis i slutet också, men typ precis när jag började filma kom det en tjej som ville rida, och då var jag tvungen att fånga henne igen.

 

Jag blev lite depp just nu, för jag insåg att jag inte ska till stallet på ett tag. Jag ska ju opereras på onsdag, och innan det ska jag iväg i några dagar, men mer om det senare.
E


Postat av: Petra

mitt person nummer är inte med kortet det är något annat

2011-02-18 @ 19:44:41
URL: http://petrasjogren.blogg.se/
Postat av: Petra

jag sa inte mitt personnummer till polisen för kunde inte det så men tack ändå

2011-02-18 @ 20:01:09
URL: http://petrasjogren.blogg.se/
Postat av: Petra

okej

2011-02-18 @ 20:33:40
URL: http://petrasjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback