Helgen i fem stycken


Mina kusiner + min morbror


Kusinernas hus/trädgård + massa folk under studentmiddagen


Tea och jag på bryggan

Jag har haft en finfin helg. I fredags åkte vi ju som sagt upp till Linköping för att gå på min kusins student, och det var jättekul. Mycket med folk, massa god mat, hyfsat bra väder, och gott humör - man ska inte klaga med andra ord. Dock var det lite drygt att åka 60 mil under en dag, men det funkar ju.



Jag och Emmsan på bryggan vid havet

Igår hade jag en slappardag. Under förmiddagen och eftermiddagen kollade jag på One Tree Hill (jag är nu i mitten av säsong 7, oh lord), och sedan kom syster och Emmsan över, och då käkade vi pizza. Därefter blev vi spontana och åkte till västkusten där vi tog oss årets första dopp. Det var kallt, men uppfriskande. Stort var det också, för förra året hann jag aldrig bada. Iår har jag redan hunnit bocka av det på listan, så det är skönt.

Idag har jag varit i stallet i några timmar. Det har varit tävlingar på Brätte i helgen, och när man går Gröna Kort-kursen är det obligatoriskt att gå på en tävling, så då valde vi den. Det var lite småmysigt. Dock vet jag hur det går på en tävling till eftersom jag har tävlat en del innan, men vi fick en del småtips som kan vara bra att ha.

Annars idag har jag tittat på OTH, Black Swan och Awake. Black Swan har jag sett förr, och den var lika bra som sist. Awake såg jag för första gången idag, och den var riktigt intressant. Dock tycker jag att de kunde ha utökat slutet lite, men det kanske skulle bli alldeles för komplicerat då, men jag vet inte.

Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon börjar en ny jobbvecka.
E

Postat av: Lilitha

Låter som du har haft härliga dagar...



Kram söta du

Lilitha

2011-06-14 @ 00:11:11
URL: http://lilitha.blogg.se/
Postat av: viki

Haha vilken söt bild den med bryggan:)

Åh älskar din header! Rider du? :)

Hoppas allt är bra! Kram!

2011-06-14 @ 16:09:53
URL: http://vikisblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback