Dagens ridpass - dressyr

 
Guuud vad Lady var fin idag. Hon var så himla rolig att rida, och jag ville nästan inte sluta. Hon var ganska stretig i början dock, så jag såg till att hela tiden ha henne aktiverad. Jag jobbade mycket med lösgöranden från första början, och hon lossade ganska snabbt faktiskt. Jag gjorde mycket framdelsvändningar, skänkelvikningar, tempoväxlingar och volter. Jag såg dessutom till att verkligen ha en ärlig bjudning fram till bettet, för ibland har hon en förmåga att inte riktigt vara helt där, och då går inte bakbensaktiviteten igenom riktigt. Men jag fick en jääättefint stöd, och hon jobbade på riktigt bra.
 
Galoppen är fortfarande lite klurig, men jag red på i ett ganska lugnt tempo, och tillslut slappnade hon av och sökte sig nedåt. Då red jag vidare i några varv, och sedan bytte jag galopp.Hon var sjukt svettig efter passet, så det var nog nyttigt för henne.
 
Nu har förresten Lady gått ut på bete igen. Hennes hagkompis Panhos, har varit lite dålig, men nu är han frisk igen, så de har fått gå ut igen. Himla mysigt! Vi släppte de i ena paddocken innan vi släppte dem i hagen, och jag har lite bilder från det som kommer upp imorgom.
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback