Hopptävling på Lillan, 90cm + 100cm

 
 
90cm - 4 fel
Hon låg på jäkligt mycket, och blev väldigt stark emellanåt. Tycker hon var lite slarvig när hon rev andra hindret, för jag tyckte jag gav bra förutsättningar för henne. Jag hade väl kunnat rida aninget bättre väg kanske, men vi kom ju bra på hindret, och ändå rev hon med bakbenen.
 
Annars är jag riktigt nöjd över rundan, och det kändes som att jag följde med henne bra, även om hon låg på mycket. Vet dock inte varför jag försökte få in ett till galoppsprång i sista linjen, för det hade ju flytit på mycket bättre om jag red på 6. Men men, så kan det gå.
 
 
1 meter - 4 fel
Vi rev samma hinder, 2:an, och det är helt mitt fel. Jag red en jättedålig väg, och la henne superfel på hindret, så hon han ju såklart inte upp. Efter 5:an borde jag ha varit mer noggrann med halvhalten, för där var hon lite väl på, och kom då lite kort in på 6:an sen. Men utöver det är jag nöjd med rundan. Vissa språng kändes toppen, speciellt 5:an kändes riktigt bra.
 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Lillan är så otroligt rolig att hoppa!
E

Postat av: FIA - TEAM EQUIPE

Ååååh, avundsjuk! Nästa klubbis MÅSTE jag och Rutan vara med! Idag var det dock Stellanträning, och det var större behov av det än att hoppa, haha! ^^

/ FIA - TEAM EQUIPE
www.teamequipe.blogg.se

Svar: jaa, det tycker jag! :D det ska ju vara en hel del träningstävlingar nu i höst. :)
Emma

2012-09-01 @ 21:20:24
URL: http://www.teamequipe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback