I'm done with this


Just nu är jag trött på cytoplasma, kromosomer och allt som har med genteknik att göra. Men det är inget att göra åt, bara att plugga vidare..

Det var en väldigt onödig skoldag idag. Vi gjorde i princip inget nödvändigt. Det enda lite positiva var att vi gymmade i typ en halvtimme på idrotten, och det var härlig. Jag hoppas att jag får en fet träningsvärk imorgon, eller nej (det kanske var att ta i), så att jag känner av att jag har tränat iaf.

Efter skolan har jag pluggat, och snackat med bror lite. Han var här förut och hjälpte mamma att byta till sommardäcken på bilen. Dessutom fixade han något nytt virusprogram till datorn, så nu fingerar allt prima. På tal om datorer, jag funderar på att köpa en laptop. Det dumma är att om jag börjar leta så kommer jag vilja köpa den direkt, och det kanske inte är så smart. Men jag ska fråga bror om råd. Han är rätt bra på sånt. Iaf så lutar det mot att jag ska köpa en iaf, så nu vet ni det.

Btw, jag tittade precis på det senaste The Hills-avsnittet. Det var riktigt bra, såsom alla andra avsnitt. Jag gillar all drama, men jag undrar hur det kommer sluta... spännande! Nej, nu blir det mer plugg, bara massa biologi. Jag ska försöka få in allt i hjärnan, och det är inte det lättaste kan jag lova.  Annars blir det väl inte så mycket mer att göra ikväll tror jag. Jag får se om det dyker upp något, men det är nog plugg som gäller för min del, damn!

E

Postat av: mar

Å, jag har inte sett det sista The hills avsnittet än, så ni får inte säga nåt imorgon! =P

2009-04-15 @ 20:18:00
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Stephanie

Jag tycker att det låter bra att köpa en laptop, men du behöver inte köpa den direkt! ;P hehe

2009-04-16 @ 19:55:05
Postat av: Elinor

älskar Laurens frisyr på bilden.

2009-04-17 @ 16:54:33
URL: http://santippa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback