When the roof cave in and the truth came out

 

Yes, det blev ännu en film. Bring it on 5, för att vara exakt. Den var rätt bra. Typisk Bring it on-film, men ändå bra.

 

Eftersom jag är ledig imorgon är jag kvar i Hjärtum. Jag körde hem syster förut, men åkte sedan tillbaka hit. Pappa är inte hemma, så jag är ensam. Det är skönt, för det har jag inte varit på evigheter. Sweet!

 

Imorgon ska jag till stallet och rida Lady. Jag får ju passa på nu när jag är ledig och dessutom har bil. I och för sig ska jag dit när jag har skola också, men det är ju extra bekvämt nu när jag är ledig.

 

Men nu ska jag njuta av ensamheten genom att klinga lite på min gitarr, sen blir det mer film.

E


It wasn't until she decided to die, that Veronika found a reason to live

 

Det blev film, Veronika decides to die. Lite underlig film, men jag gillade den. Speciellt gillade jag när en svensk låt helt plötsligt dök upp. Haha, jag trodde de skämtade med mig, men icke sa nicke. Det var lite coolt.

 

Nu är sportlovet slut och imorgon är det skola. Fast det är inte helt säkert. Taken kanske inte är rena från snö än, så då kanske vi är lediga imorgon. Hoppas hoppas! Det hade varit underbart att få vara ledig en dag till, och speciellt en måndag. Haha, just precis tittade jag på skolans hemsida, och vi är lediga imorgon. Underbart, då får jag ännu mer tid till att plugga. Sweet!

E


I know we both understand somehow

Cherie

 

Godmorgon!

Jag har absolut inget att göra (eller jo, jag borde ju plugga, men jag orkar inte det just nu), så jag har suttit och kollat igenom lite bilder. Haha, colla vilken charmig bild jag hittade på Cherie. Camilla och jag red ju in henne och Cherdil i somras. Härligt! Det är galet vad mycket man längtar till sommaren nu när man precis har tittat på massa underbara bilder. Men det är ju bara februari (snart mars), så det är väl ingen idé att sukta efter sommaren än.

 

Idag ska jag plugga, förvånande va?! Men jag känner för att titta på någon film eller något först, så det ska jag nog ta och göra. Jag får se om jag hittar någon bara. Så nu ska jag reka lite, och om jag inte hittar någon blir det plugg.
E


Sleep tight sunshines


Underbara Mr Bean

Under eftermiddagen tog vi (pappa, Anne, syster och jag) Annes sprillans nya bil in till Edet för att köpa godis. Eller, det var bara gamlingarna som skulle ha, men syster och jag följde med för att se hur bilen var. Mysig lite bil det där. Den nya Ford Fiesta.

Inne i Edet så vi våran gamla bil, Offen, som vi sålde för ett antal år sedan. Det var lite roligt att se att den fortfarande rullar.

Efter trippen till edet blev det plugg och mat, och sedan kom Henri hit. Han hade vägarna förbi, så då passade han på att titta in. Vi tittade på AFV, Mr Bean och Bring it on - in it to win it. Eller vi och vi, Henri sov typ hela tiden. Haha, stackarn var helt slut. Men nu åkte för en liten stund sen, så nu är det ensamt igen.

Så nu ska jag ta och sova. Jag är rätt trött, och jag ska orka plugga massa imorgon. Dessutom ska jag ta mig en härlig sovmorgon. Den första på typ en vecka. Skönt!
Sov så gott!
E

I spend my time just thinking about you

Goddag!
Igår kväll åkte jag till Henri. Hade en superbra kväll/natt/morgon och nu sitter jag i soffan hemma hos pappa och vill tillbaka. Haha, galet!

Idag ska jag plugga, as usal. Men det är ju lika bra att få det gjort, så slipper man det i veckan.

Men vad är det för jävla väder vi har?! Jag vill ju ha mer snö. Eller kanske inte mer, men åtminstone kyla. Det här slasket är ju för tusan hemskt. När jag körde hem frå Henri förut så var det fullt med stora vattenpölar på E45. Galet djupa också. Det var lite smått läskigt, för bilen tappade ju fästet. Eller, jag körde inte så fasligt fort, så det gick ju rätt okej. Lite spooky när vatten sprutar runt sidorna på bilen bara, höhö.

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen, och det blir det plugg för fulla muggar.
E

Den galet snygga musikern Tyler Hilton, som jag lyssnar på för tillfället


Remember all the things we wanted

Lady och jag

 

Goddag!

Imorse åkte jag till stallet och red Lady. Hon går bara bättre och bättre, men det är nog för att jag känner henne bättre. Jag red inget krävande pass idag. Det blev skänkelvikning, öppna/sluta och galoppfattningar. Sedan red jag bara i typ 45 minuter. Jag kände att hon var värd ett lite lugnare pass efter några dagar med hårdare träning.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan ska jag plugga.

E


Today was a good day!

Då var jag hemma efter en fullspäckad dag.

Först blev det som sagt shopping.


Jag                                          Syster

Sedan åkte vi till syster. Där slängde jag på mig lite ridkläder, och sedan åkte jag och red Lady. Även idag blev det bommar, och det gick jättebra. Hon känns bättre och bättre för varje dag, och det är superkul. Får hoppas att den goda känslan håller i sig.

När jag var klar hos Lady åkte jag till syster, och där åt vi mat. Sedan åkte vi till min hopplektion, och även den gick bra. Här under kommer några klipp.

Framhoppningen

 

En liten bana på fyra hinder

 

Jag rider Waktio förövrigt. Riktigt härlig häst. Drömhäst! Han var dock lite väl på idag, men det var rätt kul. Hade han varit aningen mer avslappnad hade det känts bättre. Men jag ska inte klaga, är riktigt nöjd.

 

Nu ska jag vila, eller sova. Jag har inte bestämt mig än.

Godnatt på er i allafall!
E


You're hot and you're cold

Nu befinner jag mig hos syster. Vi har shoppat lite kläder, och jag har hunnit rida Lady. Snart ska vi äta och sen ska vi åka till Ängens Gård för jag har hopplektion.

Här under har vi ett rätt segt klipp på när vi åker bil. Fast när rådjuret dyker upp på vägen är våra reaktioner hysteriska, höhö!


We're going shopping


Jag och syster i somras

Godmorgon!
Strax ska syster och jag ska strax åka i till stan för att shoppa. Jag kommer inte hem förrän ikväll för vi har massa att göra. Först ska jag som sagt shoppa, och sen ska jag iväg och rida Lady. Efter det ska vi till syster och äta mat, och sedan ska vi till min ridskola för jag har hopplektion. Eftersom syster ska med så kommer de antagligen dyka upp någon film ikväll. Sweet!

Ha en bra dag!
E

Happy birthday to you

 

Idag fyller världens underbaraste vän Tette 19 år!

Tusen miljoner grattis till dig!

Är grymt glad över att jag har dig. Du är helt enkelt bäst!


Only fools and horses

I hagen i januari

 

Under förmiddagen har jag varit i stallet och ridit Lady. Hon gick bättre idag än hon gjorde igår. Idag lyssnade hon mer på mig, även om hon inte riktigt ville sakta av när jag ville det, hehe. Som sagt behöver hon lära sig grunderna i hoppning, så idag blev det markarbete; bommar, cavaletti och så vidare. I början var hon lite tveksam, men efter ett tag gick det riktigt bra. I slutet hoppade vi ett lågt hinder på 50 cm också. Det gick riktigt bra för hon var inte lika osäker som hon var igår. Brabra!

 

Nu ska jag åka handa lite gott med syster, och sedan måste jag plugga.

E


Att titta på serier på internet

Jag vet att det är några som undrar hur man gör för att hitta hyfsade bra sidor där man kan titta på serier på internet, så här kommer en liten beskrivning hur jag gör.

Jag använder mig mest av www.yidio.com.

Här är några direkta länkar till tre program som jag ser på:

One Tree Hill
http://www.yidio.com/show/one-tree-hill
The Vampire Diaries
http://www.yidio.com/show/the-vampire-diaries
Glee
http://www.yidio.com/show/glee


Nu använder jag One Tree Hill som exempel på hur jag gör för att visa hur man väljer avsnitt och en länk där avsnittet finns.

Jag går in på OTH-länken ovan. Det ser ut ungefär såhär:



Sedan väljer jag vilket avsnitt jag vill se; som exempel kan vi ta Family Affair från Säsong 7. Klicka på avsnittet. Då ser det ut såhär:



Sedan klickar man på det som är inringat för att man ska kunna välja vilken länk man vill titta på. Sedan klickar man på en blå liten ruta där det står typ "View all .. links", så får man många fler länkar att välja mellan.

Länkar som jag burkar välja är bland annat
: www.megavideo.com, www.teeveezone.com, www.dumbazz.net. (På megavideo går det bara att titta i 74 minuter, alltså ungefär 1½ avsnitt, sedan måste man vänta i typ en timme för att kunna ser mer).

När man har valt sin länk ser det ut ungefär såhär:



Då klickar man bara på Play Video in New Window".

Vill man titta på andra serier är det bara att ändra i webbläsaren.

Vill men se på till exempel Gossip Girl, skriver man http://www.yidio.com/show/gossip-girl, eller om man kanske vill se Desperate Housewives skriver man http://www.yidio.com/show/desperate-housewives, och så vidare.

Eller så går man helt enkelt bara in på www.yidio.com och skriver in serien man vill titta på.

Hoppas ni förstod!
E

Tuesday

Gud vilken förmiddag.
Halv sju imorse åkte pappa och jag till Göteborg. Väl inne hämtade jag våran mysbil, och körde till Trollhättan för att hämta lite packning, och sen åkte jag till Lady. Det gick inte så bra idag. Jag måste verkligen börja från början med henne i hoppningen; bommar, cavaletti och hela fadderullan. Så resten av veckan blir det förmodligen mycket markarbete, så att hon vänjer sig vid bommar (hon är nämligen lite osäker på dem).

När jag kom hem (för lite mer än en timme sen) åt jag lite mat, och sedan gick jag ut och skottade. Snart ska jag åka till Henri, så jag hinner inte skriva mer. Jag kommer nog inte blogga mer på hela dagen, så ni får ha en trevlig dag/kväll!
E

When did you last let your heart decide?

Jag är trött, och ändå har jag sportlov - illa!

Jag har inte gjort så mycket vettigt ikväll faktiskt. Jag har mest pratat med pappa och syster, och hängt på youtube. Imorgon ska jag upp tidigt för att följa med pappa till jobbet. Där ska jag hämta bilen, som jag sedan kan använda hela veckan - sweet! Från Göteborg ska jag sedan köra direkt till Trollhättan och hämta massa packning hos mamma, och sedan ska jag till Brätte Ridskola och rida Lady. Det blir en fullspäckad morgon/förmiddag, men det blir nog trevligt.

Nu ska jag nog ta med mig datorn och gå in i mitt rum (jag sitter nämligen i vardagsrummet) och börja läsa När jag hör din röst, andra boken ur The Twiligt Saga.
Ni får ha en trevlig kväll!
E

En cool video jag hittade på youtube. Killen sjunger A whole new world, och sjunger både kill- och tjejstämman. Helt sjukt bra!


Snow white queen






Nu är syster och jag hemma i Hjärtum. Uppfarten är skottad och likaså vägen in till dörrarna. Herrejävlar vad snö det är! Allt som allt tog 3 timmar, så nu är vi galet trötta.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Jag ska inte anstränga mig så mycket, för jag känner att jag har rätt ont i ryggen (där jag slog mig när jag ramlade av hästen). Det gör ju inte jätteont, men det känns, så jag ska ta och vila. Jag ska ju faktiskt rida massor i veckan, och då vill jag ju inte ha ont.

Nu ska jag ta och slänga på mig lite mer kläder. Jag fryser!
E

22 februari 2010


Bilen jag ska hämta i Göteborg

Godmorgon!

Eller morgon och morgon, jag har varit vaken i två timmar.

Egentligen skulle min syster och jag ha åkt i till Göteborg nu under förmiddagen, men det är fortfarande galet med alla tåg och sånt, så vi ska försöka ta oss till Hjärtum istället. Vi skulle nämligen hämta bilen på pappas jobb, men det får jag göra  imorgon bitti istället. Segt att gå upp vid kl 6 dock, men det får gå.

Jag är förresten klar med Om jag kunde drömma nu. Riktigt bra bok! Fast jag tror att jag gillar filmen bättre, men det är nog bara för att jag såg den innan jag läste boken. Men nu har jag fått massa mer information, så nu uppskattar jag filmen mycket mer. Trevligt!

Men nu ska jag ta och packa klart, och sedan ska jag försöka ta mig till kullen.
E

The Twilight Saga

 

Jag har läst boken hela dagen, och jag håller fortfarande på. Underbar bok med andra ord. I och för sig har jag ju sett filmen, så jag vet ju vad som kommer hända hela tiden, men det är kul att få lite mer detaljer och sånt.

 

Hehe, nu ska jag återgå till boken. Jag har ungefär 100 sidor kvar, och sedan ska jag komma tillbaka till verkligheten. Lovar!
E


Down on the upside

Hemma hos syster

 

Denna dagen började åt helvete om jag ska vara ärlig. Imorse fick jag nämligen reda på att min pojkvän blev misshandlad inatt, och det var ju inte direkt ingen rolig nyhet. Stackarn! ♥ Eftersom alla tåg och bussar är inställda här i Trollhättan kunde jag inte ta mig till honom, så jag bestämde mig för att gå till syster.

 

Under dagen hos syster har vi tittat på massa filmer. Först såg vi en liten snutt ur Hannah Montana the movie, sedan rullade det på med In the land of women, A walk to remember, Smala Sussie och till sist The Messenger. Efter det tittade vi på den sista halvtimmen av Melodifestivalen, och sedan gick jag hem igen. Jag är otroligt tacksam att jag har min syster alltså. Hon betyder grymt mycket för mig, och jag skulle aldrig kunna klara mig utan henne. Syster, du är bäst! ♥

 

Nu ska jag läsa den första boken ur The Twilight Saga, och sedan ska jag försöka sova.

Ha en mysig kväll!
E


"Men gud, jag som är så dålig på språk."



Det här är det syster och jag pysslar med. Just nu håller vi på att titta på Smala Sussie, och sedan får vi se vad vi ser på därefter. Mysigt har vi i allafall.

Hoppas ni har det bra i snöovädret!

E

Befinner mig hos syster

Hej på er!
Det är snökaos här i Trollhättan. Fyfan! Alla bussar och tåg är inställda, i princip inga gator är plogade och kaosen ökar. Jag gav mig ut i ovädret för att ta mig till syster. Kände inte riktigt för att vara hemma idag, men det finns det anledningar till också.

Nu ska vi titta på lite filmer och sånt. Myspys!

Hur ska ni spendera dagen?

E


Jag och syster, 28 juli 2009

Had a wonderful day hanging with my friends


Några av folket. Från vänster: Maria, Tina, Mar, Tette och jag


Tinas katt, Maja Sotnos


Gott!


Bild tagen av mig


Söta lilla Maria


Tina, födelsedagsbarnet

Godnatt (haha, sjukt. Tänkte skriva liknande "godmorgon", och insåg att det blir "godnatt". Knepigt ändå)!

Nu har jag kommit tillbaka från kalaset, och jag har haft det jättebra. Vi blev bjudna på en svingod hallonpaj och massa annat gottis. Tina fick sina presenter (bl.a handväska och nagellack), vi hade våra vanliga girl talks, och hade allmänt trevligt. En mycket bra kväll med andra ord. Tack tjejer!

Jag fick skjuts hem av Britas pojkvän och då märkte vi att det har kommit galet mycket snö ikväll, typ 15-20 cm. Det är ju gelt sjukt. Vad är det för vinter vi har egentligen?! Kyla, snö, kyla snö. Det är något som inte stämmer alltså... Sveries vintrar brukar ju vara hemska.

Men jaja, nu känner jag att jag börjar bli rätt trött, så jag ska ta och krypa ner i sängen.
Hoppas ni sover så gott allesammans!
Godnatt (höhö)!
E

Tonight!

 

Nu är jag iordninggjord inför kalaset, och idag kör jag på mittbena. Det händer inte allt för ofta vill jag lova. Tror inte jag har haft mittbena sen i 6:an eller något. Galet längesen!

 

På tal om ingenting så ringde det från min ridskola precis. Tävlingen på söndag är tyvärr inställd. Det ska ju bli snökaos, så de tyckte att det var bäst att ställa in den. Tråkigt tråkigt, men det kommer ju fler tillfällen.

 

Om ungefär en halvtimme ska jag hoppa in i jackan och kila till bussen, för då bär det av till Tina.

Hoppas ni får en kanonkväll allesammans!
E


Proom dress

Min syster har redigerat lite smått och sånt. Hennes blogg ser ni ovan.

 

Det blev visst en balklänning. Den ovan, fast i rött.

 

Jag är lite smått nervös dock. Vet inte riktigt hur den kommer se ut när jag får den än, för den fanns inte i rött, så jag fick beställa. Men den blir nog fin, förhoppningsvis! Jag är inte helt 100 på den än, det finns detaljer som jag inte är jätteglad över, men i helheten tycker jag att den är fin. På baksidan är det snörning, och dessutom valfritt om man vill att ryggen ska synas eller ej. Jag kommer nog välja att den ska synas.

 

Det känns skönt att ha fixat en liten del av studenten och balen nu i allafall. Nu är det bara resten kvar, höhö.


E


I wanna tell you the weather is fine

 

Nu har jag lov, i 9 dagar. Underbart!

 

Om en stund ska mamma, syster och jag gå in till stan och kolla på balklänning till mig. Det känns inte som att jag kommer hitta någon, men man kan ju alltid hoppas.

 

Ikväll ska jag på kalas hos Tina, som har fyllt 19. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig, så jag har lite smått panik. Jag får väl rota fram något ur garderoben sen eller nåt. Hoppas jag hittar något som ser någorlunda bra ut i allafall.

 

Men men, nu ska jag gå och dansa hula hula. Eller inte riktigt, men jag ska gå ifrån datorn i allafall.

Vi hörs senare!
E


I'm tired of feeling so numb

Wakito

 

Det blev ingen film, för mamma glömde så klart av hur man bytte från foto till film på kameran. Sedan var det tydligen för kallt för att sitta i ridhuset, så hon satte sig i varmt ställe istället. Synd, jag som hade sett fram emot att få på film när jag hoppar Wakito. Jaja, jag får be syster att filma lite extra på söndag istället.

 

I allafall, dagens ridlektion gick bra. Vi tränade på att rida i jämn takt och på så sätt lära sig att komma rätt på hindrena. Det var en riktigt lärorik övning. Det gällde att lyssna på hästen och verkligen rida på känsla. Helt underbart roligt!

 

Men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på The vampire diares. Mys!
E


Moving at the speed of light into eternity

Jag och Wakito

 

Jag ska snart iväg och kratsa hovorna på Waktio. Eller, snart är om ungefär en timme, och jag är inte alls säker på att jag ska rida Waktio, men jag antar det. Idag ska även mami följa med mig, och jag ska lära henne att filma med min kamera. Så har vi tur kanske det dyker upp något klipp från ridningen senare.

 

Nu mina vänner, har jag bara en enda lektion kvar innan jag har lov. Det ska bli grymt skönt att vara ledig en vecka, men jag ska plugga så himla mycket, så jag kommer nog inte ens känna att jag är ledig. Det är lite dåligt, men så är det.

 

Men nu ska jag kila.

E


Thursday - 18 februari 2010

 

På söndag är det hopptävling igen, och jag ska ha Waktio, hästen jag ramlade av på sist. Jag tycker det ska bli kul, för den här gången vet jag mer hur han fungerar på en tävling. Han är inte direkt likadan som på en lektion liksom. Hoppas jag ser till att sitta kvar den här gången bara, höhö!

 

Om en liten stund ska jag till skolan, och sedan ska jag på hoppträning. Kulkul!

Så vi hörs ikväll.
E


My boyfriend

Henri

 

Snart kommer världens bästa kille hit, så jag kommer inte blogga något mer idag.

Hoppas ni har en superbra kväll, för det kommer definitivt jag ha.

E


I'm slowly getting closer

Tog lite kort i väntan på att bussen skulle komma så att jag kunde åka hem

 

Nu är jag tillbaka från stallet. Det gick bätte idag än det gjorde igår. Jag red ett dressyrpass i ridhuset, och det var nog rätt bra för Lady, för hon behövde jobba av sin energi om man säger så.

 

Vad tränade jag? Galoppfattningar och öppna/sluta samt att vara avslappnad och lugn, fast det sistnämnda gör jag ju alltid.

 

Jag är grymt sugen på att hoppa. I och för sig hoppade jag lite igår, men ändå. Tur att jag har hopplektion imorgon.

 

Jag ramlade idag. Nej, inte av Lady, utan jag halkade på isen. Haha, klant! Dessutom slog jag i ryggen/svanskotan, där jag skadade mig när jag ramlade av på tävlingen, illa! Men det gick rätt bra. Gör lite smått ont, men det går väl över.

 

Men nu ska jag göra mamma glad genom att skala potatis, fast först ska jag mata fiskarna.

E


What a beautiful morning

Ladys snygga box (haha, brist på bilder)

 

Godmorgon!

Jag har sovit grymt gott inatt, och så vaknade jag upp till strålande solsken. Underbart!

 

Strax ska jag iväg och rida Lady. Hoppas hon går bra idag, för jag är sugen på ett riktigt ridpass. I och för sig har jag en go träningsvärk, men den försvinner nog när jag har börjat röra lite på mig.

 

Men men, jag får väl ta och göra mig iordning, annars kommer jag aldrig upp från min varma, sköna underbara säng.

Ha en bra dag!
E


Dagens två ridpass


Lady och jag

Malandro


Godkväll!

Nu har jag kommit hem efter mina två ridpass. Först red jag Lady. Vi red mest runt i paddocken, och så hoppade vi några skutt. Hon kändes inte så avslappnad idag, bara stressad och med en massa överskottsenergi. Så jag satte inte så höga krav, utan jag försökte bara få henne mer lugn och avspänd. Hon hoppade jättebra i allafall. Imorgon ska jag rida henne igen. Då ska jag nog rida i ridhuset, och då blir det nog hoppning. Hur som blir det i allafall ett mer krävande ridpass.

 

När jag var klar med Lady åkte jag till Ängens Gård för att rida ett dressyrpass. Jag hade Malandro, ridskolans segaste häst, och det gick sådär. När han väl var lite mer framåt gick det bra, men han var så grymt seg, så när det blev för jobbigt så vägrade han. Det är galet frustrerande. Men det var en rolig ridlektion ändå, och jag lärde mig en del smådetaljer.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan ska jag nog sova.

Tack gode gud för att jag är ledig imorgon. Det ska bli grymt skönt att få sova lite.

E


I miss you

Ascot och jag, 12 augusti 2008

 

Jag är glad!

För det första så ska jag åka och rida Lady lite senare, och för det andra så ska jag rida dressyr på Ängens Gård ikväll - i min gamla ridgrupp! Det ska bli jätteroligt att träffa tjejerna igen.

 

På tal om dressyr och Ängens Gård (bilden), jag saknar Ascot, en underbar häst som jag red på ridskolan som tyvärr blev avlivad för något år sedan. Han var verkligen något speciellt.

 

Men men, nu hinner jag inte skriva mer. Jag ska fixa lite mat, och så ska jag hinna städa innan mamma kommer hem. Jag får låna hennes bil idag, och det är väldigt skönt för då slipper jag stressa så.

Vi hörs förhoppningsvis senare!
E


At the bottom of everything

James Lafferty som spelar Nathan Scott


Godmorgon!

Jag börjar kl 10 idag, så jag har passat på att se på det senaste avsnittet av One Tree Hill nu på morgonen. Det var ett otroligt bra avsnitt, och jag ville verkligen inte att det skulle ta slut. Underbart bra!

 

Nu ska jag plugga historia, och sen ska jag ta på mig lite kläder och kila till skolan.

Ni får ha en underbar dag!

E


The end begins just as it starts

Jag är trött, trött, trött! Dessutom är jag sugen på att rida. Det är ju några dagar sen nu (red senast i torsdags).

Idag var det heldag i skolan. Jag har haft 4 lektioner, och nu är jag hemma och ska plugga historia. Jag blir galen på att man aldrig får någon fritid. Eller, man har ju en del fritid, men skolan hänger alltid över en. Så är det i allafall för mig.

Jag har absolut inget att skriva idag, för jag har inget att göra förutom att plugga. Tråkigt! Det var längesen jag hade en ledig eftermiddag/kväll efter skolan nu. Jag rider ju oftast, eller så gör jag något annat. Fast det är klart, helt ledig är jag ju inte idag heller, jag måste ju plugga.

Så, hoppas att resten av eran dag blir bättre än vad min kommer vara, för jag ska börja plugga på direkten. Är jag riktigt effektiv kanske jag till och med hinner se en film sen. Det vore käckt.
Men som sagt, nu blir det plugg!
E

Ps. För att pigga upp inlägget lite lägger jag in en grym trailerliknande historia från The Vampire Videos. Enjoy!


It was a memory she couldn't forget, but her nightmare has just begun...

 

Jag såg precis en bra skräck/thriller som heter Proom night. Jag har sett den en gång förut, men det är typ två år sedan. Gillar ni lite småläskiga filmer ska ni definitivt se den. Fast det är typ, vad ska man kalla det?! Tjejskräck?! Läskigt, men inte mer än så. Men bra är den i allafall.

 

I filmen la jag märkte till två skådespelare, nämligen Jane Kramer (som spelar Alex Dupre i One Tree Hill) och Jessalyn Gilsig (som spelar Terri Schuester i Glee). Jag hade ingen aning om att de var med, men där ser man. Kulkul!

 

Jag får hoppas att min bal i juni inte blir lika dramatisk, höhö!


Galloping hard on the plains

Våran kära bil

 

Den här snyggingen till bil (ignorera att den är grymt smutsig, den brukar vara skinande ren) har jag kört i helgen. Eller ja, jag kör alltid den när jag är hos pappa. Jag gillar den bilen alltså, massor. Det är den första bilen jag körde efter att jag hade tagit körkort. Sweet! För de intresserade är det en 6-växlad Volvo V70 2,4 Diesel.

 

Nog snackat om bilar. Jag är klar med fysiken och har nu börjat plugga historia. Jag har nämligen historiaprov på tisdag, så nu gäller det att plugga.

 

Om ca en timme kommer mor och hämtar mig, och sedan åker jag till Trollhättan igen. För mig ser nästa vecka ungefär ut såhär:

 

Måndag: Skola + plugg.

Tisdag: Skola + rida Lady + eventuellt rida dressyrlektion.

Onsdag: Ledig! Rida Lady.

Torsdag: Skola + hopplektion.

Fredag: Skola + kolla balklänning + kalas (+ kanske rida Lady eller Aron)

Lördag: Lov! Inget planerat.

Söndag: Hopptävling.

 

Haha, det var min första veckolista. Det ser ungefär ut som en vanlig vecka, i allafall det med skolan och att rida Lady.

 

Men nu ska jag ta och packa lite smått, och sen ska jag nog spendera lite tid med min far.

E


Alla hjärtans dag!






















Malin Baryard, som är med i världscuphoppningen

Idag är det alla hjärtans dag, så kärlek till er!

I och för sig tycker jag att det är lite fel att ha en dag då man ska visa sin kärlek. Det ska man väl göra ändå?! Men i allafall. Igår hade jag en jättebra kväll hos Henri, och idag fick jag dessutom vakna upp med snyggingen. Jag var dock tvungen att åka hem rätt tidigt (eller tidigt och tidigt, var hemma lite innan tolv), för pappa skulle ha bilen. Jag hade mer än gärna spenderat hela dagen hos honom, men det gick inte. Dessutom är jag tvungen att plugga idag, så det var väl lika bra att pappa skulle ha bilen.

Just nu sitter jag och tittar på Världscuphoppningen, och nu ska jag även ta fram lite skolböcker, för jag måste som sagt plugga.

Vi hörs senare!
E

Today!

Dagen


Hej på er!

Idag blev det en tripp till Torp Köpcentrum i Uddevalla med syster och Emmsan. Jag köpte en säkerhetsväst och en pannlampa, och de andra köpte krukor, ljus och lite annat smått och gott. Trevligt!

Strax ska jag hoppa in i bilen och köra till Henri. Det var längesen jag träffade den pojken nu, så det ska bli mysigt.

Jag har inte så mycket mer att säga än så, så det får räcka.
Ha en trevlig kväll allesammans!
E

Sometimes the last person on earth you want to be with is the one person you can't be without

 

Jag kunde inte hålla mig, så nu har jag sett filmen. Den var riktigt bra. Bättre än förväntat faktiskt. Det som störde mig var dock slutet. Jag satt och väntade på den där kyssen, men den kom aldrig. Haha, det var lite dåligt tyckte jag. Men annars var den riktigt bra.

 

Jag vaknade innan kl 8 idag, så jag har sett filmen nu på morgonen.

 

Idag vet jag inte riktigt vad som väntar. Jag ska såklart plugga, men jag kanske också åker till Överby en sväng. Jag får se helt enkelt.

 

Men nu blir det frulle.

E


A romance ahead of it's time

En scen ur filmen Stolhet och fördom

 

Jag är trött på att läsa bok nu. Jag läser Stolthet och fördom, och det börjar bli lite tjötigt. Jag vill läsa klart den på direkten för då ska jag se filmen (som säkerligen är bättre än boken). Boken är rätt seg alltså. Får hoppas att den blir bättre längre in, men det känns som att man borde vara inne i den nu...

 

Nåja, det är bara att läsa vidare.

E


But the memory dies as the sun leaves the skies

Jag i september förra året


Provet gick som förväntat, inte bra. Jag började plugga på tok för sent, så nästa gång ska jag börja plugga flera veckor innan.

 

Just nu befinner jag mig hemma i Hjärtum igen. Som ni antagligen förstår ska jag spendera helgen här,  och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Egentligen skulle jag vilja åka långt långt bort och aldrig komma tillbaka. Eller, det var väl lite överdrivet kanske. Jag känner mig så värdelös bara, och då är det ju inte så smart att åka hit, för då kommer jag känna mig ännu mer värdelös. Nåja, jag får stå ut helt enkelt.

 

På tal om ingenting så saknar jag min gamla hårfärg lite (se bild ovan). Eller jag saknar inte just färgen, för den var rätt råttig, men jag saknar att ha ljusare hår. Jag ogillar inte min nuvarande hårfärg alltså, men jag saknar den lite ljusare nyansen. Jag tror jag ska låta mitt hår bli ljusare snart (eftersom jag bara har tonat så kommer ju jag få tillbaka min gamla färg). Med lite solblekt i sig kommer det kanske bli lite finare färg också.

 

Men i allafall, nu ska jag ta och plugga.
E


Fool me once

Damon och Elena

 

Godmorgon!

Jag vaknade för ungefär en timme sen, och det första jag gjorde var att starta datorn och titta på det nya avsnittet av The Vampire Diaries. Grymt avsnitt måste jag säga. Jag ville verkligen inte att det skulle ta slut. Det var så himla fint, och Stefan var så grymt snygg (höhö).

 

Men, eftersom avsnitten tar slut så kommer man alltid tillbaka till verkligeten, och min verklighet är ett hemskt kemiprov. Fytusan vad det kommer gå dåligt. Men det är bara att göra sitt bästa och försöka igen senare. Jag ska i allafall plugga lite nu på morgonen och se om något fastnar. Jag börjar inte förrän halv ett, så jag har lite tid på mig.

 

Men nu får väl jag ta och sätta lite fart.

E


You make me feel

Wakito och jag på en tävling för några veckor sedan

 

Jag har precis kommit tillbaka från en dressyrlektion. Jag hade Wakito, och det gick faktiskt väldigt bra. Han lyssnade finfint på mig och han kändes väldigt avslappnad. I vanliga fall är han spänd och lite hetsig, men idag var han mer lugn och fin, så det var väldigt kul. Idag fick jag dessutom veta en rolig nyhet, jag ska nämligen byta ridgrupp igen. Den här gången ska jag börja i en hoppspecial för en ridlärare som heter Claes (den jag ville rida i från första början, men som tyvärr var full då). Jag ska rida kvar i min grupp ett litet tag, och så börjar jag i den nya vecka 10. Kulkul! Lite synd att jag verkligen har börjat gilla min nya grupp nu bara, men den andra gruppen kommer säkerligen vara rolig den med.

 

Nu ska jag titta på The Vampire Diaries, som går på 6:an, samtidigt som jag ska plugga.

Ha en bra kväll!
E


Living just to find emotion

Jag och Pluto

 

Alltså det går inte bra med att plugga. Jag finner absolut ingen inspiration överhuvudtaget, och det är fan illa. Dessutom kom syster hit tidigare, så då blir det ännu svårare att plugga. Höhö, I'm scewed!

 

På tal om ingenting så saknar jag Henri! Det är exakt en vecka sen vi träffades nu, och det är ju kasst! Så jag sitter och kramar Pluto (som jag har fått av Henri) hela tiden. Mysigt!

 

Men nu får jag väl tyvärr försöka plugga kemi. Det vore ju fan illa om jag inte klarar det här provet heller.

E


Home from school

Underbart! Vi fixade så att vi kunde sluta skolan 3 timmar tidigare idag. Nu har man mer tid att plugga kemi, så det är perfa!

Klockan 16 kommer syster hit, och då ska vi äta middag. Det var ett tag sen jag träffade henne nu, så det ska bli trevligt.

Efter middagen ska jag iväg och rida, och sen ska jag plugga kemi. Egentligen är den kursen avklarad, men eftersom kemi inte är min starka sida har jag en del omprov att göra. STRESS!

Men men, nu måste jag plugga!
E

I do not want to be afraid

Har det undgått er att jag är en smula fast i The Vampire Diareis? Jag antar att svaret är nej. Här under är en video med min tillfälliga favoritlåt samt mina två favoriter från serien, Stefan och Elena. Stefan ligger dock snäppet före Elena.

 

Kärlek


I do not want to die inside just to breathe in


Mitt akvarium med lite nya växter


Sune nr 2

Godkväll!
Dagen blev som planerad, först var jag i skolan, och sedan gick jag och fikade med Sara och hennes kompis Emeli (mycket trevlig tjej). Det var riktigt mysigt, och maten/bakelserna var grymt goda. Jag hämtade även ut mina p-piller, och dessutom köpte jag en ny Sune + lite växter. Sune har mycket mat nu, för akvariumet har ju varit utan mal i en vecka. Hoppas att han kommer trivas hos mig i allafall.

Nu måste jag tyvärr plugga. Jag känner inte alls för det, men ibland måste man. Hoppas att något fastnar.
E

Wednesday morning


Paul Wesley och Ian Somerhalder från The Vampire Diaries
Så grymt snygga!

Godmorgon!

Jag vaknade lite tidigare idag, så jag kände att då kunde jag lika gärna gå upp. Nu har jag ungefär en halvtimme tills jag ska kila till skolan, så jag tänkte plugga lite kemi.

Efter skolan ska jag ut och fika med Sara (som även fyller år idag, grattis! ♥), och sedan ska jag hem och plugga.
Så ser min dag ut, hoppas eran blir fin också!
E

My Attendance Is Bad But My Intentions Are Good

God kväll!
Är jag trött? Ja, det är bara förnamnet. Jag skulle vilja gå och lägga mig nu, sova hela dagen imorgon, och gå upp pigg och kry på torsdag, men det kan jag ju inte.

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi fick sluta lite tidigare från sista lektionen, så då kutade jag hem och bytte om till ridkläder, och sedan åkte jag till stallet.

Som vanligt glömde jag kameran, annars hade jag tänkt filma lite när jag red. Jag får ta det nästa vecka istället. Idag blev det hoppning i hoppadocken. Det gick riktigt bra om jag får säga det själv. Jag trodde Lady skulle vara mer osäker, för sist jag hoppade henne var hon väldigt tittig och springig, men det gick väldigt bra idag faktiskt. Först hoppade vi ett lågt hinder på ca 30cm några gånger, och sedan höjde jag till ca 50cm, och sist hoppade vi runt 70cm. Jag tycker det är väldigt bra gjort av Lady (trodde hon skulle totalvägra) eftersom underlaget i paddocken är såpass dåligt. Riktigt stolt är jag!

Jag tror hon kommer bli riktigt bra i hoppningen faktiskt. Hennes mamma tävlade i 140cm, och dessutom var hon placerad, så Lady har ju bra anlag till att kunna bli riktigt duktig. Sen känns hon spänstig och fin också, så det är bra. Jag längtar tills snön är borta, för då kan man börja hoppa ordentligt.

Kommer ni ihåg när jag berättade att det var en kvinna som kom fram till mig som tyckte att jag hade en jättefin sits?! I alla fall, igår när jag var i stallet fick jag reda på att just den kvinnan är ridlärare på ridskolan. Det var lite coolt ändå, att det var en ridlärare, för de kan ju sin sak. Hehe, inte för att jag tycker att min sist är särskilt speciell, men där ser man.

När jag kom hem från stallet tittade jag på det senaste avsnittet av One Tree Hill. It was awesome! Det var längesen jag bölade så mycket till ett avsnitt alltså. Satan i gatan! Men fint var det. När avsnitten var slut kände jag för att titta på några av mina favoritscener i The Vampire Diares. 30 minuter in i avsnittet The turning point, jag älskar den scenen!




30:17
Elena: I know that you think that you brought all of this bad stuff into my life, but my life already had it. I was buired in it.
Stefan: This is different.
Elena: It doesn't make it any less painful.
Stefan: I know that it's hard to understand, but I'm doing this for you.
Elena: No. You don't get to make that decision for me. If you walk away it's for you, because I know what I want. Stefan I love you!



30:42
Elena: Don't.
Stefan: Elena, I can't.
Elena: Yes, you can. Don't hide from me.

JAG DÖR! <3

Nej, nu får jag komma tillbaka till verkligheten igen. Jag ska försöka orka plugga.
Ha en fin kväll!
E

Without you by my side


Lady och jag, 16 januari 2010

God kväll!
Idag har jag haft fullt upp hela dagen, så jag har inte hunnit blogga, tyvärr.

Jag har varit i skolan från kl 8 till 14, och sedan har jag varit i stallet. I och för sig var jag på ungdomsmottagningen och fixade mitt p-pillerrecept på lunchen också. Så nu har jag p-piller i ytterligare ett år, gött!

Jag har ju inte ridit Lady på ett bra tag nu när jag har varit sjuk och skadad, så jag trodde att det skulle gå kasst idag, men det gjorde det inte. För det första hade jag planerat att bara rida en liten stund (jag har fortfarande väldigt ont), men så blev det inte. Det var en annan tjej som också skulle rida, så jag hängde med henne ut ett tag, och sedan red vi dressyr i ridhuset. Lady gick riktigt fint. Hon kastade inte alls lika mycket med huvudet som hon brukar göra, och det var riktigt skönt. Imorgon ska jag rida i hoppadocken, och då blir det hoppning, kulkul!

Nej, nu måste jag plugga.
E

Ps. Till Tette och Mar (HÖHÖ!):

Simma, simma, simma!


Marvin och Doris

Nu är jag hemma hos mor i Trollhättan igen. Det första jag gjorde när jag kom hit var och kolla mitt yngel, han var död. Så nu har jag tyvärr inga yngel längre. Fast jag tror dock att jag kommer få yngel igen ganska snart. I allafall från en Platy, för den är tjock. Sedan tror jag att Doris, en av mina Black Molly, kommer dö inom en snar framtid. Hon ser inte alls kry ut. De andra fiskarna simmar ju runt som sjutton, men Doris är mest på samma ställe hela tiden. Och sen så ser hon väldigt gammal ut. Men men, vi får se.

Men nu ska jag avsluta detta tråkiga fiskinlägg, för nu ska jag göra rent i akvariumet (höhö).

I feel the spirit



Jag tror det spökar här hemma i Hjärtum
. Haha, inte för att jag tror på spöken, men det har ändå hänt rätt skumma saker när jag har varit här.

  • För det första: När jag kom hit så låg inte fjärrkontrollerna till tv:n så som jag hade lagt dem när jag lämnade dem sist gång. Dessutom var boxen igång. Jag ser ALLTID till att ha sängt av den när jag åker härifrån. Det kan ju ha varit någon annan som har tittat på tv här uppe på övervåningen, men när ingen av oss barn är här så används bara tv:n där nere.
  • För det andra: Imorse när jag skulle borsta tänderna var toadörren stängd, och jag puttar alltid igen den, utan att stänga med handtaget. Ingen annan använder badrummet uppe eftersom vi har ett större på nerevåningen.
  • För det tredje: När jag gick ner och fikade för en stund sen lämnade jag tv:n på. När jag kom upp igen var boxen avstängd.
Alltså det här är lite spooky tycker jag. Det finns säkerligen en logisk förklaring till allt, men ändå. Lite läskigt är det allt.

Nu ska jag packa, för kl 16 rullar vi till Trollhättan.
E

I've been trying to reach you

Bild från i fredagskväll

 

Just nu halvsitter jag i soffan, läser bok och tittar på tv. Ja, på samma gång. Hehe, eller nja, jag läser i reklamerna. Men det räknas som samtidigt tycker jag. Det låter coolt i allafall.

 

Boken jag läser är Stolthet och fördom. Den är rätt bra. Jag har inte riktigt kommit in i den än känns det som, så jag kanske gillar den ännu mer sen. På tv ser jag på Megakatastrofer, och jag har precis lärt mig en ny funktion på tv:n. Den där där man kan "markera" ett program, och så byter tv:n kanal när det programmet börjar. Illa att jag inte har lagt märke till det tidigare, det är ju jättesmidigt.

 

Men nu ska jag fortsätta göra två saker samtidigt.

E


Sunday, I'm tired

Godmorgon!
Jag känner verkligen inte för att ha söndag idag. Lördag hade varit mycket härligare, men icke sa nicke.

Idag ska jag plugga lite, om jag ens orkar börja. Det brukar bli så att jag börjar plugga när jag har kommit till mamma istället, men jag ska försöka få gjort något här i Hjärtum i allafall. Annars ska jag inte göra så mycket. Titta på tv, lyssna på musik, vila och sånt där.

Nu har jag precis varit nere och ätit frulle. Vi har alltid massa knepiga samtalsämnen på mornarna här, och idag pratade vi om bland annat förlossningar. Haha, rätt intressant ändå.

Men nu ska väl jag ta och titta på lite tv.
E

Their war, our world



Jag halvsitter i soffan och tittar på Transformers just nu. Jag har sett den en gång innan, men då gillade jag den inte särskilt mycket. Ikväll tänkte jag ge den än till chans för att se om jag kanske har ändra mina åsikter om den, men jag måste tyvärr säga att det har jag inte. Det är rätt långtråkig om jag ska vara ärlig. Vissa stunder är väldigt charmiga, men nej. Det är nog inte min typ av film. Det är lite underligt ändå, för jag brukar gilla såna filmer.

Men nu får jag väl återgå till filmen. Det är ungefär 40 minuter kvar, och det ska jag väl stå ut antar jag.
E

The precious moments are all lost in the tide


Nu är jag äntligen klar med att skotta bort all snö. Fy tusan vad tungt det var. Dessutom gjorde jag allt helt själv, för pappa och Anne var tvungen att åka till ett sjukhus (Annes mamma har fått en blodpropp).

Det var riktigt jobbigt alltså, och vårat garage är ju inte direkt litet heller. När garaget var klart tog jag bort all snö från lekstugan, växthuset och häcken också. Riktigt duktig har jag varit om jag får säga det själv. 4 timmar tog allt, och jag skottade non stop hela tiden. Egentligen hade jag tänkt att ta bort snön från fler ställen, men det blev för kallt, och dessutom gjorde min rygg rätt ont. Men nu har vi fått bort det viktigaste i allafall. Taket över garaget är nämligen inte så starkt, så det kan rasa in om det är för mycket tryck på det.

Men nu ska jag vila. Jag är helt slut.
E

All you have to do is close your eyes and just reach out your hands


Hjärtum för en stund sen

Godmorgon!

Jag har sovit så himla dåligt inatt alltså. Jag har drömt massa knäppa saker, och jag har vakat tusen gånger. Jag som älskar att sova.

Jaja, i alla fall. Jag hade hoppats på lite bättre väder idag, för vi ska skotta bort snön på garagetaget. Så lite sol hade ju inte suttit fel. Men men, bara det inte snöar är jag glad. Hoppas jag klarar av att skotta dock, min kropp är ju inte helt i fas efter fallet än.

Vad ska jag göra mer idag då? Förutom att plugga har jag ingen aning. Det återstår at se. Blir det soligt och fint väder kanske jag tar mig en lite promenad till Janowa och de andra hästarna, för jag har inte varit hos dem på ett bra tag. Men som sagt, det är inte säkert att det blir så.

Men nu hör jag hur frukosten dukas fram där nere, så jag ska ta och kila ner.
E

Glee

 

Nu har jag sett alla som har visats i USA, och jag har kommit fram till vad jag tycker om serien, jag gillar den. Inte alls lika som som jag gillar (läs älskar) The Vampire Diaries, men jag gillar den. Musik och dansen är lätt de bästa scenerna. Utan dem tycker jag faktiskt att serien in har så mycket att ge.

 

Jag tappade ju tycket ett tag där, men jag blev förälskad på nytt så fort sången kom tillbaka. Ett exempel på det är när de sjöng Keep Holding on med Avril Lavigne. Som ni kanske vet så är Avril en speciell artist för mig, så det var verkligen ett fint ögonblick. Att matcha det med deras underbara röster var verkligen fenomenalt. Rysningar!

 

På klippet under är den fina scenen där de sjunger Keep holding on.


Children of the Damned

 

Jag älskar The Vampire Diaries! Att jag inte har följt den från början. Idag såg jag det senaste avsnittet Children of the damned, och det var otroligt bra, vilket inte är konstigt. Jag gillade dock inte slutet. Jag måste ju vänta en hel vecka innan jag får se vad som händer. Gah!

 

I allafall, igår red jag inte för jag hade avbokat min hopplektion. Jag hade tyvärr för ont. Och eftersom Henri kom efter jobbet så bloggade jag inte under kvällen. Nu befinner jag mig i Hjärtum hos far. Det känns knäppt, för jag har inte varit här på massa helger. Hoppas jag inte ångrar mig för att jag åkte hit.

 

Idag är i allafall mina planer få. Jag ska mest bara äta middag med pappa och Anne, och sedan får vi se vad som händer. Jag tror att jag kommer stanna hemma, men det gör inte så mycket.

 

Men nu ska jag titta på Glee.

E


Hoping to restore it to it's former glory

Hej på er!
Det blev ingen skola idag heller. Jag rörde mig antagligen för mycket igår så jag hade redigt ont imorse, men nu börjar det bli bättre i allafall.



Idag har jag forsätt att titta på Glee. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om serien än alltså. Ibland är den så fin att man vill gråta, och andra stunder undrar man vad tusan man tittar på. Så jag har blandade känslor. Jag har också tittat lite mer på vad jag ska göra efter gymnasiet, och jag tror faktiskt att jag vet vad jag vill göra, vilken utbildning jag vill bli, och så vidare. Det är stort för mig, för jag har gått omkring jättelänge utan att veta vad jag vill göra. Ni kommer få veta om ett tag, jag ska bara fundera lite mer först. Annars har jag inte gjort så mycket mer.

Nej, nu ska jag prata med mamma och sen ska jag äta.
E


Hold on to that feeling

Jag började faktiskt titta på en ny serie ikväll. Det blev Glee, och jag gillar den. Än sålänge har jag bara sett två avsnitt, men det kommer bli mer.

En scen som jag sent kommer glömma är den här under. Deras cover på Don't stop believing är så otroligt bra.

Det är rysningar det.

 

Jag hade tänkt att gå och lägga mig för en bra stund sedan, men my back is killing me, så jag skulle ändå inte somna. Det har faktiskt känts bättre idag, och det gjorde att jag var uppe lite mer. Det var nog inte så bra, för nu är det sämre igen. Illa! Jag som hade hoppats att jag skulle orka med skolan imorgon. Nåja, jag ska banne mig försöka, för jag är trött på att vara hemma hela dagarna.

 

Men nu får väl jag ta och försöka sova.

Godnatt!

E


Goodbye to you..

Min mamma har tyckt att jag ska släppa ner mina små yngel i akvariumet. Jag har sagt emot väldigt länge, men eftersom flera har dött tänkte jag att de kanske klarar sig bättre där (mer syre, växter, pump, värme osv.). Fem sekunder efter att jag släppte ner dem kommer de andra fiskarna och käkar upp dem, mitt framför ögonen på mig. Jag lyckades rädda två ynka yngel, varav en var skadad så den dog. Jag hoppas att den andra kommer överleva, även om jag tror att de inte kommer göra det.

Det var ju mina små bebisar...

Men men, ni intresserar er antagligen inte om mina fiskar, så jag får väl berätta vad jag har pysslat med idag istället. Först var jag i skolan och skrev prov, och sedan gick jag hem och vilade. Klassen är ju i Göteborg idag, och de kommer inte hem förrän vid halv tolv inatt, och jag skulle aldrig klara av att vara uppe så länge. Jag vet inte hur morgondagen kommer gå, för jag hade grymt ont förut, och då hade jag bara varit i skola i en timme - inte bra!


Paul Wesley (som spelar Stefan Salvatore) och Nina Dobrev (som spelar Elena Gilbert)

När jag kom hem tittade jag i allafall klart på The Vampire Diaries. Är det en överraskning att jag gillar serien?! Vampyrer, kärlek, grymt snygga killar... Nej, jag tror inte det. Synd bara att jag inte har något att kolla på nu. Jag kanske ska börja kolla på ännu en serie?! Något förslag?

Men nu ska jag sörja mina yngel, och sedan ska jag plugga.
E

The Vampire Diaries

 

Jag har fastnat för ännu en serie. Jag var lite osäker på om jag skulle gilla den i början, men efter ungefär halva första avsnittet vad jag såld. Den är jättebra! Lite halvmystisk, men speciell.

 

Jag har tittat på massa avsnitt hela dagen, men nu tänkte jag ta en paus och plugga. Jag har ju trots allt ett prov att klara av imorgon.

E


Don't you forget about me

Quinn och Haley

 

Jag har precis tittat på det senaste avsnittet av One Tree Hill, och det var jättebra. Jag önskar att de kunde visa nya avsnitt varje dag, men det är ju lite orimligt. Så det är bara att vänta en vecka på nästa.

 

Det blir ingen skola för mig idag heller. Jag har fortfarande väldigt ont, och dessutom är jag snurrig i huvudet. Imorgon ska jag dock gå på en lektion, för vi har prov och det vill jag ha gjort. På eftermiddagen är det meningen att vi ska till Göteborg, men jag skulle aldrig klara av att gå hela dagen, så då stannar jag hemma. Lite synd, för vi ska på teater och grejer, men det är inget att göra åt saken.

 

Nu ska jag fundera ut vad jag ska göra idag. Jag kanske ska börja följa någon ny serie, The Vampire Diaries kanske? Jag har ju tid att kolla ikapp avsnitten nu i allafall.

E


I think of you and everything's okay

Jag har precis varit uppe ett tag, så nu har jag grymt ont. Måste vila!

Det jag gjorde uppe var i allafall att städa hos mina små yngel och fylla på lite fräscht vatten i akvariumet. Fyra små yngel har tyvärr dött nu. Eller tre dog av sig själva, en avlivade jag (eller mamma gjorde). Den mådde nämligen inte bra, och jag ville inte att den skulle lida, så jag bad mamma att döda den. Dessutom hittade jag Sune (min lilla mal) helt sönderbiten häromdagen. Jag vet inte riktigt hur han dog, men borta är han i allafall. Så nu ska jag köpa en ny Sune, och dessutom en till växt (en håller på att dö).

Idag har jag faktiskt varit lite effektiv. Jag har passat på att plugga lite. Skrivit lite och sånt där. Brabra! Imorgon ska jag försöka gå till skolan. Jag har bara två lektioner, så förhoppningsvis orkar jag med det. Jag känner dock på mig att jag kommer ha grymt ont.

Ikväll ska jag titta på film, 13 snart 30 närmare bestämt. Det var ett tag sen jag såg den nu, så det ska bli roligt att se den igen. Annars ska jag inte göra många knop. Bara vila och hoppas att jag är bättre imorgon.

Ha en bra kväll!
E

Until you lose what you had won

Hej på er!
Jag har stannat hemma från skolan idag. Har väldigt ont i kroppen, och dessutom har jag mått illa och grejer. Jag antar att det beror på att jag ramlade av igår. Har insett att det inte var ett litet fall alltså. Trodde jag skulle svimma när jag ställde mig på benen igen, usch!


Jag på Wakito

Det läskigaste var ju att det knakade till i kroppen när jag träffade marken. Undrar vad som hände då. Just nu känns det i allafall som att två ben ligger och maler mot varandra, och det är inte skönt alls kan jag lova. Inte för att jag tror att det är så, men så känns det i allafall.

Jag vill bara nämna att min pojkvän är världens bästa. Han gav mig en skitsöt Pluto igår. Tack baby, du är bäst! <3


The City-folket

Idag har jag roat mig med att titta på alla The City-avsnitt som jag har missat. 10 stycken närmare bestämt. Jag gillar serien, och jag gillar Whitney. Mm, jag gillar'n.

Nu ska jag försöka plugga lite, och sedan ska jag vila.
E