Och jag undrar vad som händer i vår del av stan






Godkväll!

Dagen har varit fin. Jag har solat i typ 3 timmar, ätit mjukglass på stan, köpt smink och lite kläder, tittat på True Blood och haft allmänt trevligt. Fint!

Imorgon har jag inget planerat, så jag kommer nog sola hos syster. Jag får ju passa på nu när vädret är fint. Tack vare att jag har solat lite då och då så känner jag mig faktiskt inte så blek längre. Inte för att jag är särskilt brun, men lite färg har jag allt fått. Det gillar vi!

Men nu ska jag ta ut Mollie på balkongen en stund, och sen ska jag påbörja andra säsongen av True Blood.
E

Sola sola sola sola sola sola sola sola sola sola sola sola

Jag i Kroatien år 2006



Goddag!

Jag befinner mig just nu hos syster och jobbar på min solbränna inför studenten. Jag vill ju inte se ut som ett lik, så jag ligger ute och steker. Det är precis lagom varmt för det idag. Solen värmer samtidigt som vinden kyler. Perfekt!

Men nu ska jag återgå till att sola. Hörs senare!
E


Remembering Sunday

 

 

 

 

Idag har varit en fin dag!

Fast det var lite surt att behöva gå upp innan 8 imorse. Jag somnade ju inte förrän kl 2 inatt, och natten innan det sov jag bara typ 5 timmar. Trött! Varför jag gick upp tidigt var för att bror skulle till Kinnekulle, och då åkte jag med honom till Trollhättan på morgonen.

 

Under dagen har jag paddlat kajak med Emmsan och syster (bild 1). Det var första gången för mig (bild 2), och det gick faktiskt rätt bra. Eller jag snurrade inte runt i alla fall, höhö. Roligt var det!

 

På eftermiddagen åkte vi till stugan och firade Mors dag. Det blev grillat kött med potatis, och paj till efterrätt. Jag är inte så förtjust i paj, men den var riktigt god.

 

Jag har haft en riktigt bra dag med andra ord. Nu ska jag kolla på någon serie, och sedan blir det sängen. Är så sjukt trött.

E


He will rock you!









I helgen har det som sagt varit tävlingar på Kinnekulle Ring. Pappa tävlar ju i banracing, VOC (Volvo Original Cup), så vi har varit där och hejat. Han kvalade in med den bästa tiden, så han hamnade därmed i pole position (förs) inför racet. Innan han skulle race var vi sjukt nervösa (bild 6), men det var kanske lite onödigt, för pappa vann! Hans första vinst dessutom! Underbart! Dessutom vann han dagens race också, så vi är sjukt stolta över honom! Det är våran pappa det!

E

Mobilblogg

foto0173 (MMS)

Befinner mig just nu i stugan. Syster, bror och jag har precis satt ihop mammas nyinköpta grill. Fint! Nu ska vi äta grillat kött och potatis. Mums!


Sex and the city 2

 

Jag var ju på bio och såg Sex and the city 2 i lördags. Jag tyckte den var fantastisk, och jag garvade som en galning under i princip hela filmen. Underbart!

 

Jag har bestämt mig för att kolla igenom alla avsnitt av Sex and the city. Jag vet inte riktigt varför jag inte har gjort det än, för serien är asbra.

E


Eurovision song contest 2010

Jag har haft sjukt mycket att göra, så jag har inte hunnit blogga, sorry.

Jag tänkte i skriva ett litet inlägg om gårdagens ESC 2010. Jag brukar inte titta på det, men vi hade samlat tjejerna hos Mar och kollade tillsammans. Mycket roligare!

Som de flesta vet så vann Tyskland, och gillade jag inte! Jag tyckte att låten var ususel. Fy tusan vilken hemsk låt. De som jag tyckte skulle vinna var faktiskt Danmark. Det hade en väldigt Abba-influerad låt, och det gillar jag. Abba är kärlek!

Senare idag kommer inlägg om vad jag har gjort i helgen. Jag slänger in Danmarks bidrag om ni känner för att lyssna på det.
E

Danmark - Chanée & N'evergreen - In a moment like this


Underbar fredag!

Jag har lite smått bråttom, så det här inlägget kanske inte blir så sammanhängande
.
Efter att varken Battlefield eller The Sims ville fungera imorse fick jag ett raseriutbrott och började städa istället. När jag var klar ringde syster från Kinnekulle (där pappa ska tävla i helgen) och sa att pappa hade glömt att ta med sig en kabel till husbilen. Eftersom jag hade tråkigt bestämde jag mig för att åka dit. Sagt och gjort, 10 minuter senare satt jag i bilen på väg dit.



Vädret var fint och humöret var på topp när jag körde dit.


Pappa

Väl framme hände inte så mycket. Jag lämnade kabeln till far samt några däck som jag hade med mig. Jag tittade även på när pappa tränade, jag åt korv, och jag skrattade med syster. Mysigt!


Syster och bilen


I bilen på väg hem

Vid tre var jag tvungen att åka hem, för jag har nämligen planer ikväll. Kl sex ska jag iväg och hämta tjejerna. Vi ska nämligen på bio i Göteborg ikväll, och jag är chaufför. Sex and the city 2 blir det, så jag har en känsla av att vi kommer ha sjukt kul.

Men nu måste jag säga en cool sak. Prinsen är på Kinnekulle och ska tävla i helgen. Prinsen liksom, coolt. Han har i och för sig varit med på tävlingar förr, men jag har inte varit med då. Jag tycker det är fränt.

Men men, nu måste jag kila. Jag kom nyss hem och jag måste göra mig iordning innan jag hämtar brudarna. Jag tror inte att de skulle uppskatta om jag luktar bil hela kvällen (höhö), så jag ska fräscha till mig lite.

Ha en bra kväll!
E

PS. EN VECKA KVAR TILL STUDENTEN!

The weather is getting better

 

Checka vädret under veckan. Kolla in nästa fredag, SOL! Jag tar ju studenten den 4:e juni, så jag kollar vädret flera gånger varje dag nuförtiden. Det kommer säkert ske några förändringar, men som det ser ut när det ju underbart! YES!

E


The Sims VS Battlefield



Godmorgon!

Jag är så sjukt rastlös att det är galet. Jag vet i tusan vad jag ska göra alltså. Tror fan jag ska spela lite datorspel eller nåt. The Sims eller Battlefield, vad tusan blir det?!

Haha, det kanske låter som att jag är på sämst humör, men det är jag inte. Jag har bara lite tråkigt. Men jag ska nog ta och spela lite nu. Ska bli intressant att se vad jag väljer.
E

This shining shining world

 

Idag har varit en underbar dag.

Jag började i stallet där jag red Lady. Idag blev det också hoppning, och det gick skitbra. Jag hoppade väldigt lågt idag med, men det är bara för att få upp hennes självförtroende. Hon går bättre och bättre, och idag vägrade hon ingen gång. Underbart! Jag började med att skutta över några upphöjda bommar, och sedan höjde jag mer och mer, och hoppade i slutet ungefär 60cm. Jag är väldigt nöjd.

 

Här under är några bilder från ridpasset.

 

 

Jag älskar att hon jobbar så fint nuförtiden - bjudning, fin form och positiv inställning.

 

Självklart har jag hunnit med mer är att vara i stallet. Jag har varit hos frisören och klippt mig också. Jag vet inte riktigt hur det blev, för hon lockade mitt hår efteråt, men det blev nog bra. Ingen större skillnad, bara en liten uppfräschning. Dessutom har jag åkt till pappa, så just nu befinner jag mig i Hjärtum. Trevligt trevligt!

 

Men mycket mer än så har jag inte hunnit med idag. Tiden bara rinner iväg, och snart är det läggdags. Ska i och för sig titta på True Blood innan jag ska sova, och det tar ju sin lilla tid. Men men, det är väl lika bra att jag sätter igång. Jag kanske till och med orkar två avsnitt, vem vet.
E

Two shots of happy, one shot of sad

Lady och jag idag

 

Som vanligt har jag varit i stallet idag. Jag har varit hos Lady och ridit henne, och idag gick hon jättefint. Jag började att rida fram i en lite mindre paddock, och där fokuserade jag mest på att få henne att verkligen koncentrera sig på mig, och vilja arbeta. Det funkade jättebra, så efter ett tag red jag in i hoppaddocken istället och hoppade lite. Jag hoppade lågt idag med (ca 40 cm höga hinder), och det gick superbra. Hon är mysig att skutta runt med. Hon har såna härliga språng.

 

Efter att jag var klar med Lady åkte jag till min ridskola där jag skulle ha hoppträning. Jag hade Mauna Kea, och det gick inte bra alls. Markarbetet gick visserligen jättebra, där var jag sjukt nöjd, men när det kom till hoppningen blev det katastrof. Vi skulle sitta i lätt sits hela denna lektionen också, och usch vad jag ogillar det. Hela min ridning blir på något sätt mer passiv, och det gillar jag inte alls. Resultatet av detta blev massa vägringar, kråkhopp och orytm. Vissa språng blev fina, men vi fick inte riktigt det flytet som man letar efter. Att Mauna inte riktigt kände för att arbeta idag (hon vägrade helt utan orsak flera gånger, och det tar faktiskt inte jag på mig) gjorde det inte bättre. Men som jag sa häromdagen, det kan ju inte gå bra jämt.

 

När jag kom hem var jag på lite dåligt humör pga hoppträningen, men när jag läste ett mail från mitt mattelärare blev jag genast gladare. Jag fick nämligen veta att jag klarade mitt omprov i matte E, så jag har nu G i den kursen. Detta innebär att jag har klarat alla kurser på gymnasiet, och det är inte fy skam för att vara mig. Jag har under det sista året insett att Naturvetenskap inte riktigt är min grej, men att jag ändå klarade det gör att jag är riktigt stolt över mig själv. Jag klarade det faktiskt. Lycka!

 

Men nu ska jag duscha, och sedan blir det True Blood hela kvällen. Morgondagens planer är att rida Lady, och att klippa håret. Käckt!
E


Lock the door. Pretend you're safe.

Jag, innan en maskerad i mars iår

 

Jag tycker faktiskt att den här stilen är lite cool. Inte för att jag har tänkt klä mig så, men jag tycker den är lite frän faktiskt. Jag gillar hur mina ögon poppar fram.

 

Jag är lite smått rastlös. Eller jävligt rastlös passar nog bättre. Egentligen skulle jag träffa några vänner på en uteservering förut, men eftersom det regnade så skippade jag det. Nu däremot är det jättefint väder, så det känns lite surt att jag stannade hemma. Men men, jag får väl ta och titta på lite True Blood som tröst, höhö.

 

 

Jag såg förresten en skräckfilm nyss, The Strangers heter den. Den var rätt bra. Satt på helspänn hela tiden typ, och det är nice.

 

Men jaja, nu får jag väl ta och duscha. Jag luktar häst.

E


It Hurts So Good

Tette, Maria och Mar

 

Igår kväll träffade jag några vänner. Vi drack kaffe, åt glass och hade det mysigt vid vattnet. Det känns otroligt skönt att man inte har något att plugga, och kan träffas lite spontant. För innan har i alla fall jag varit tvungen att plugga varje kväll.

 

Utanför stallet idag

 

Imorse hade jag ju planer på att gå upp strax efter kl 6, men när jag vaknade och hörde regnet smattra mot fönstret tog jag beslutet att fortsätta sova. Jag sov till kl 10, och sedan tog jag direkt bussen till stallet, dock lite besviken av att det fortfarande regnade.

 

Dagens ridpass blev dressyr, och idag var inte Ladys bästa dag. Hon hade rätt mycket energi, ville inte riktigt lyssna på mig, utan gjorde mest som hon själv ville. De gångerna hon lyssnade på mig gick hon dock jättefint, men generellt sätt var ridpasset inte lika bra som det brukar. Men man kan ju inte kräva att det ska gå kalasbra varje gång.

 

Sedan jag kom hem från stallet har jag tittat på True Blood, och det ska jag fortsätta att göra.

E


When you just can't stop laughing

Har inget att göra, så jag har kollat igenom lite roliga klipp på youtube. Nyhetsgubbar som säger fel bland annat. Rätt kul ändå, höhö.

 

 

En talkshow där värden inte kan sluta skrattat åt gästens pipiga röst

1:15 och några sekunder framåt är mitt favoritögonblick. Haha, så sjukt roligt.

 

Klassiker! En tysk vädertjej kan inte sluta garva. HAHA!

 

 

Blandade nyhetsbloopers

0:18 - 0:35 är sjukt roligt. 2:50 och några sekunder är också nice. Äsch, allt är kul egentligen.

 

E


Inte ett moln så långt ögat kan nå

Lilla Lady

 

Goddag!

Idag har varit en rätt seg dag. Först var jag i skolan och fick reda på massa betyg, vilket innebär att jag inte har några lektion kvar, alls. Det känns helt sjukt, men det är underbart på samma gång. Efter skolan åkte jag och red Lady. det blev ett dressyrpass, och det gick brabra. Hon hade tydligen inte blivit riden i helgen, så jag trodde att hon skulle ha massa energi, men det var som vanligt faktiskt. Skönt!

 

Efter stallet har jag inte gjort så mycket. Ätit våfflor och kollat på True Blood bara, och det ska jag fortsätta med nu.

E


Visst känns det fint att va vid liv en dag till?!


Nu har jag varit och shoppat lite. Jag fick köpt det jag ville, så jag är nöjd. Det blev ett par svarta converse (bilderna ovan), ett par nya ballerina till dagen på studenten (har ett par till kvällen också) för att jag inte var nöjd med de innan, en axelbandslös bh och ett par trosor med "osynlig trosrand" (till balklänningen).

Jag är alltså helt klar inför student och bal nu, och det känns jättebra.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men känner jag mig själv rätt kommer jag kolla på massa True Blood. Jag har nämligen bara sett 5 avsnitt, så jag har en hel del att kolla ikapp.
E

I know everything changes, all the cities and faces

 

 

Gårdagen var jättetrevlig hos syster. Jag satt ute och solade i fyra timmar, så har jag allt fått en liten bränna. Den är inte stor, men det är alltid något.

 

På eftermiddagen blev det grillning, och under kvällen hann vi med både det ena och det andra. Det blev hårklippning, twister och massa annat. Klippet ovan är typ en sammanfattning av kvällen. Riktigt trevligt hade vi det!

 

När jag vaknade idag började jag med att kolla på ett avsnitt av True Blood, som jag förövrigt tycker är riktigt bra. Sedan storstädade jag lite här hemma, rensade i min garderob och sorterade skolböcker. Som sylt på pannkakan gjorde jag rent fiskarnas akvarium också, så nu ser det riktigt hemtrevligt ut här hemma.

 

Om ett tag ska jag ut och shoppa med syster och Emmsan, så jag får nog ta och göra iordning mig snart. Det jag ska inhandla är bland annat skor, så det blir nog trevligt. Men som sagt, jag får kila.

E


Strålande solsken


Jag och syster i Tyskland i april i år

Befinner mig just nu hos syster. Hon är på dop, och jag ligger ute och solar på hennes altan. Det är sjukt varmt alltså, så det börjar bli lite jobbigt att ligga där och pressa. Men man vill ju vara brun och fin till studenten. Hoppas bara vi får fint väder. Men men, jag får väl ta och gå ut och steka lite till. Snart kommer syster tillbaka, och då ska jag nog inte sola något mer. Det är nog smart att låta min hud vila lite.
E

On a Saturday


Hemma hos Tette i juli 2008

Godmorgon!

Jag hade en riktigt trevlig kväll igår. Grillningen med klassen vad astråkig, men sedan gick vi ju hem till Tette, och det var jättemysigt. Vi satt ute och drack kaffe och åt goda bullar hela kvällen. Mysigt som sjutton var det! Tack tjejer! <3

Idag är det lördag, och jag har inget skolarbete. Haha, det känns helt sjukt, för jag brukar ha massor att göra. Istället för att plugga ska jag hem till syster och jobba på min solbränna. I eftermiddag/kväll ska Emmsan också vara hemma hos syster så då blir det twister och massa annat kul. Det ser jag fram emot.

Men men, nu ska jag äta frulle, och sedan ska jag bege mig hem till syster.
E

Stress!

Imorse var jag uppe strax efter kl 6 och åkte till stallet. Där red jag Lady (hon gick kanonfint), och sedan mockade jag och sånt. När jag var klar åkte jag hem och duschade, och sedan har jag gått på stan med syster. Jag har varit och pratat med frisören som ska göra min baluppsättning, och jag har hämtat ut min balklänning. Den passade, yay!

Nu ska jag iväg och grilla med klassen, och efter det ska jag hem till Tette. Mys!
Ha en bra kväll!
E

Ps. TVÅ VECKOR KVAR!

The happiest girl in the world


Jag på min brors student 2008. Snart är det min tur

Ni förstår inte min lycka just nu, den är enorm.
Min fysiklärare ringde nämligen mig förut och berättade att hon hade bestämt sig för att ge mig ett G i fysiken.  FYFAN vad glad jag är. Att jag dessutom klarade kemiproven imorse och nu har G i kemi gör allt ännu bättre. Lyckan inuti mig går inte att beskriva.

Men trots allt detta är jag väldigt rädd. Rädd för att allt helt plötsligt ska vända och gå emot mig. Saker kan verkligen inte gå såhär bra, inte för mig. Och nu känns det som att det går för bra, så jag är rädd att allt kommer brista snart. Men men, jag är glad så länge det varar, för just nu behöver jag flyt.

Dagens ridpass
Först åkte jag till Lady och mockade och sådant för henne. Eftersom jag bara hade en timme på mig innan jag skulle iväg till min ridskola för att rida lektion så hann jag inte rida henne. Men ridpasset på ridskolan gick kanon. Jag hade älskade Wakito, och vi jobbade mycket med balans och lösgörande arbete. Först red vi ut en liten runda, och sedan jobbade vi i utepaddocken. Det var jätteroligt, och jag älskar verkligen Wakito.

Efter ridlektionen duschade jag av honom, och sedan åkte jag tillbaka till Lady för att rida henne lite. Idag hoppade vi lite småhinder igen, och även en kombination. Det gick superbra! Lady börjar bli sjukt duktig alltså, och hon gick i en sån fin form från början till slut. Jag fick massa beröm av två kvinnor som tittade på när jag red. De har privathästar där, och de tyckte att jag red Lady jättebra, och att hon såg otroligt fin ut. Gud vad sånt är roligt att höra. Älskar't!

Men nu ska jag ta och duscha, för jag luktar häst. Imorgon ska jag upp strax efter kl 6 för att hinna rida Lady innan det blir för varmt. Mysigt!
E

I want it so bad

Jag är så jävla nervös att det finns inte.
Fysik B, G eller IG, det är frågan. Min lärare måste tänka lite till innan hon bestämmer sig. Det sjuka är att hon sa "Hade jag bestämt mig så hade du fått ett G". Vad betyder det? Att hon bara måste tänka igenom i lugn och ro och då inse att jag förtjänar ett G, eller vad?! Jag döör. Är så sjukt nervös!

I alla fall, snart ska jag iväg till Lady, och sedan direkt efter ska jag på ridlektion. Har absolut ingen aning om vad det blir för lektion, dressyr eller hoppning, så det återstår att se.

Vet i tusan hur ridningen kommer gå idag dock. Är så nervös att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Om hon ger mig ett IG, då ger jag fan upp.

Nej, jag ska inte bombadera er med mina tankar längre, så vi hörs när jag har kommit hem från alla hästar.
E

Hoppträning - Mauna Kea

Jag är helt slut. Har inga krafter kvar alls.

Hoppträningen gick rätt bra. Markarbetet gick suveränt, men hoppning är jag inte lika lika nöjd med. Jag tycker att jag slarvade med min ridning. Hade jag bara haft hästen i en bättre grundgalopp hade det gått betydligt mycket bättre. Men men, jag är nöjd i alla fall. Det var ju trots allt första gången jag red den hästen, Mauna Kea heter hon. En riktigt mysig polle.


Här under har ni två filmer från hoppträningen. Vi skulle träna på att alltid stå upp, alltså rida i fältsits.







Nu ska jag duscha, och sedan blir det kemi.
E



Wednesday morning


Älskar vädret!

Imorse gick jag upp kl 06.20 för att hinna åka till stallet och rida innan skolan. Strax efter kl 8 satt jag på Lady, och jösses vad bra hon gick idag. Det blev bommar, små hinder och massa lydnad. Hon var verkligen jätteduktig, hoppade precis allt och hade värsta bjudningen. I slutet höjde jag ett hinder, och det hoppade hon jättefint. Det var inte så högt, 60 cm bara, men hon brukar vägra ändå. Jag tror att min teori om att få henne säker på låga hinder har funkat, för nu är hon mycket säkrare. Det ska bli roligt att se vad det kan bli av den tjejen, för hennes språng är underbara!

Nu ska jag föna mitt hår och slänga på mig lite kläder, och sedan är det dags för skola i någon timme. Efter det ska jag på hoppträning, och min syster ska med, så då kanske det dyker upp någon film ikväll. Sweet!
E

Thou shall not crave thy neighbor

 

Ikväll ger jag True Blood en chans. Ska kolla igenom några avsnitt och sedan se vad jag tycker. Jag är nästan säker på att jag kommer älska det, så förväntningarna är höga!

E


We're running out of time

Min bror Anders på sin student i juni 2008


Studenten närmar sig sakta men säkert. Proven blir färre och färre, och inlämningarna likaså. Ändå har jag världens ångest, och det beror främst på Fysik B. Jävla skitkurs alltså! Jag hoppas innerligt att jag klarar den kursen, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Själva skit!

 

Men i alla fall, jag är så klart överlycklig över att jag snart ska ta studenten. Jag längtar till sommaren, jag längtar till att slippa att alltid ha skolarbete hängandes över sig, och jag längtar tills jag får börja ett nytt kapitel i mitt liv. Det kommer bli proppfullt med hästar, och det ser jag fram emot.

 

Men det är ungefär tre veckor kvar till jag står där med mössan på huvudet. Jag har några prov samt en inlämning kvar, så det går inte att slappna av än. Fokus Emma! 17 dagar kvar!

E


Yesterday was a fairytale


En apfrän twistermatta

Godmorgon!
Gårdagskvällen
hos syster var jätterolig. Det blev hårfärgning på både mig och syster, Twister med en påverkad Emmsan, barn-geni, pizza, tv och sjukt mycket skratt. En riktigt bra kväll med andra ord!

Idag fyller min far år, så i eftermiddag ska syster och jag hem till Hjärtum och fira honom. Men innan dess ska jag plugga, plugga och plugga. Jag har nämligen en del att göra. Usch! Så det är väl lika bra att jag sätter fart.
E

Ps. Till Emmsan: Det är den höga luftfuktigheten som gör att det känns kvavt.
Källa 1
Källa 2

I love you <3

Alba


Alba använde min arm som sin kudde.

Fast egentligen har hon använt hela mig som sin kudde. Sötehunden ville inte släppa mig för en sekund, så hon har praktiskt taget legat och sovit på mig. Haha, Alba då. <3

 

Men men, nu har hundarna åkt hem, och jag känner mig mer än ensam. Därför åker jag och våldgästar syster och Emmsan, så slipper jag sitta hemma och tråka.

 

Ha en bra kväll!
E


My favorite girls

Ebba och Alba

 

Mina favoriter har anlänt.

Fast de har varit här ett tag, för de kom strax efter kl tio i förmiddags.

 

Vid elva åkte jag och hundarna ut till Lady. Vovvarna skötte sig ypperligt hela tiden, och när jag red låg de bara och vilade i gräset. Sötnosar!

 

Dagens ridpass blev hoppning. Eller hoppning och hoppning, Lady fick hoppa över massa upphöjda bommar/små hinder. Hon är lite osäker när hinderna kommer upp i höjd, så jag ska få upp hennes självförtroende genom att träna mycket på små hinder. Hon hoppar ändå med mycket rygg, så det känns som att man hoppar betydligt högre än vad man egentligen gör.

 

När jag var klar i stallet åkte vi hem, och sedan har vi busat, myst och gått på promenader.

 

Nu ska vi äta mat, så jag ska kila.

E

 


This is the best feeling!


Jag och Wakito på hoppträning 31 mars

Idag har jag varit i stallet i princip hela dagen känns det som.
Jag började på Brätte ridskola, där jag mockade och gjorde iordning för Lady. Sedan red jag henne i 1½ timme också. Det blev lite längre än vanligt, men jag hade mycket tid över, så då fick det bli ett längre ridpass. Idag blev det mycket lösgörande arbete, vilket fick henne i en fin och låg form. Jag jobbade största delen av passet i trav, men jag hade såklart med lite skritt och galopp. Riktigt stolt var jag över henne idag. Hon var så lugn och avslappnad att jag till och med blev lite chockad, haha!

Direkt efter jag var klar hos Lady åkte jag till Ängens Gård där jag hade hoppträning. Jag hade underbara Wakito, och det gick jättebra! Gud vad jag gillar den hästen! Vi tränade inte på något speciellt egentligen, utan det var mest det vanliga, att få dem att gå i ett jämt och bra tempo. Men ja, skitbra gick det idag verkligen. Emma är glad!

Däremot känns det att jag kommer få en grym träningsvärk i mina ben, men det är det värt. Lätt! Fast i och för sig så gillar jag att ha träningsvärk. Då känner man att man har tränat.

Men men, nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan ska jag nog sova. Eller kanske inte riktigt så tidigt, men det blir nog rätt snart i allafall. Är helt slut, och jag måste ju vara pigg imorgon, för då kommer Ebba och Alba! Yay! Men jaja, ha en bra kväll!
E


Ebba, jag och Alba

I think about the little things that make life great

Lady


Godkväll!
Jag har precis kommit ur duschen, så nu stinker jag inte häst längre.

Som ni antagligen förstår så har jag varit i stallet. Jag red underbara Lady, och det gick kanon. Tränade mycket på galoppfattningar och på själva galoppen, och det gick finemang. Galoppfattningarna blir bättre och bättre, så jag är jättenöjd.

Efter skolan imorgon ska jag rida henne igen, och efter det ska jag iväg på hopplektion. Så min morgondag kommer vara rätt fullsmockad med hästar. Förutom på förmiddagen då, för då är det skola. Projektredovisning, närmare bestämt. Vi ska nämligen redovisa våra projektarbeten för ettorna, tvåorna och en del treor. Två gånger dessutom. Så det är lite smått nervöst idag. Så nu ska jag fila på och lära mig det jag ska säga. Fast det tar nog inte så fasligt lång tid, för allt är ju fortfarande färskt.

I alla fall, någon mer uppdatering än sådär får ni inte. Det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället. Det enda jag gör är att plugga känns det som, och det är ju inte särskilt intressant att skriva om. Men men, inte långt kvar till studenten nu. Jag längtar som fan!
E


Nils Ericsonsgymnasiet ♥



Det är så sjukt, att fyra veckor innan man tar studenten, inser man verkligen hur mycket ens skola betyder för en. Okej att man mår sjukt dåligt av all stress den ger, men ändå älskar man den.

I fredags var det utmaningen. Det är en slags idrottstävling där Trollhättans två största gymnasium tävlar i några sporter. Min skola vann, för fjärde året i rad. Det roliga är att det andra gymnasiet är ett idrottsgymnasium, men ändå vann vi. Det är coolt! Något annat som är coolt, är när man sitter på läktaren och hejar på sin skola. När skolan gör mål flyger man upp och jublar rent automatiskt, och det är en känsla som inte går att beskriva. Utmaningen är så otroligt rolig, och det är en av de sakerna jag kommer sakna mest med min skola.

Det jag precis skrev, att "det är en känsla som inte går att beskriva", det är inte sant, för den går att beskriva. Det är bara det att jag inte vet hur jag ska beskriva den. Vilka ord jag ska använda, hur jag ska formulera mig, och så vidare. Det är lite synd, för det hade varit väldigt befriande om jag kunde det, men tyvärr. Ni får nöja er med ett ord som ska beskriva min känsla, och det är fantastiskt.

Vilket underligt inlägg det här blev. Väldigt vimsigt, tycker jag. Men det struntar jag i, för det här är ju faktiskt min blogg, hehe.
E

My cheeks are turning red

Mina fiskar

 

Shoppingturen med mor gick superbra.

Jag hittade två par skor till student och bal - ett par högklackade (9.5 cm, haha hur fan ska det gå?!) och ett par låga ballerina. Utöver det köpte jag även en handväska och fiskar. Några av mina tidigare fiskar hade dött, så jag kände att det var dags att köpa lite nya. Just nu har jag 5 neontetror, två Black Mollys (en hane och en hona), två Platys (en hane och en hona), 3 guppys (en hane och två honor), och så får vi inte glömma lilla Sune - algerätaren.

 

Nu ska jag städa undan lite här, och sedan blir det kemi.

E


Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna

Studenten börjar närma sig nu hörrni. Snart står vi där med mössorna på huvudet, och det ska bli så jävla underbart! Om några timmar ska jag och mamma shoppa skor inför student och bal, och även lite annat smått och gott. Mysigt!


Nu blir det kemi!
E

Ps. För att göra inlägget lite roligare har jag slängt i ett klipp när jag spelar Kom Änglar. Jag spelar fel rätt mycket, och sen har jag väl inte världens finaste röst, men skitsamma. Jag gillar låten.


No time left

Hej!
Dålig uppdatering, jag vet. Jag har så sjukt mycket att göra just nu, så jag hinner inte med någonting känns det som. Fy tusan!

I söndags flög jag ju av Molly, så under måndagen hade jag så sjukt ont i nacken att det inte var sant. Jag var i stallet och skulle rida Lady, men jag hade alldeles för ont, så jag mockade bara.

Igår hade jag absolut ingen tid över alls, för jag pluggade hela jävla dagen. Hade slutprov i fysik idag, och det gick åt skogen, så det känns ju lagom kul. Haha!

Idag, under eftermiddagen, var jag på hoppträning som vanligt. Jag hade älskade Waktio, och vi hoppade en liten bana. Idag kände jag att jag verkligen förstod mig på honom på riktigt, och det var jätteskönt. Det var en väldigt nyttig ridlektion, och dessutom var den asrolig. Min ridlärare var nöjd också, och det gjorde mig glad.

Nu blir det plugg för fulla muggar.
E


Hopptävling, 2 maj 2010


Sara och Molly


Molly och jag


Molly och jag


Molly och jag på banan


Dagens hopptävling blev en repris från den senaste - jag ramlade av.
Haha, jävligt klantigt. Vid första hindret också, och det är ju riktigt dåligt. Vad hände?! Jag har inte riktigt svaret. Jag ville hoppa, men inte Molly, så hon stannade, och jag flög av. Haha! Hon är lite jobbig med sånt Molly, stannar helt plötsligt. Det gäller att vara på henne hela tiden, och det var jag uppenbarligen inte.

Men i allafall, efter att ha ramlat av hoppade jag upp på henne igen, och sedan fick jag rida banan. Det gick sjukt bra alltså. Jag tror inte att det har känts så bra någon gång innan. I första fasen var jag felfri, men sedan blev det två vägringar i omhoppningen. Jag vet inte riktigt om båda berodde på mig, men jag vet att ena gjorde det, för vi kom helt fel på ett hinder. Anyways, den rundan räknades inte, för jag var ju utesluten från början.

Men men, jag är i nöjd. Man kan ju inte ha tur jämt. Jag slog mig inte så fasligt mycket heller, även om jag trodde att jag skulle bryta nacken först.

Om ni känner för att se när jag flyger av kan ni kolla in klippet under. Jag gör värsta volten, hehe.


Kära lördag, sweet Saturday och liebe Samstag



Jag, igår

Gårkvällen var jättetrevlig. Vi åt gott, pratade minnen och hade sjukt roligt. Tack för kvällen tjejer! <3 Det måste vi göra om snarast!

Just nu är jag otroligt sugen på att rida, men det ska jag ju göra imorgon, så jag får vänta lite. Imorgon är det ju tävling, och jag ska rida Molly. Wakito ska gå massor klasser, så jag fick byta häst. Det gör absolut ingenting, för jag älskar att hoppa Molly. Ja, jag är taggad.

Nu ska jag träna.
E