Love is a force you can't control

 

Många tjejer har haft en crush i Jesse McCartney, och jag är en av dem. Jag älskade honom i Summerland, jag var galen i hans musik, och jag var säker på att han var min framtida man. Men sedan växer man upp, och man ändras. Även om jag inte är lika förälskad i honom idag, som jag var då, har jag fortfarande en thing för honom, och varje gång jag se filmen Keith, inser jag det.

 

Jesse är en otroligt bra skådespelare, och rollen han har i Keith gör han riktigt bra. Den är speciell, krånglig och obeskrivligt bra! Oförglömligt!

 

"I just wanted a little more time."

E


En dag på sjukhuset, ett gips borttaget

Jag på sjukhus i juli, när infektionen var bedrövlig

 

Det har gått rätt bra på sjukhuset idag. Det vänstra gipset togs bort (10 veckor sedan ridolyckan och 8½ veckor med gips), men jag inte stå på foten på ytterligare 2-3 veckor. Lite drygt, men skönt att gipset är borta i allafall.

Den högra foten ska ha gips i drygt 4 veckor till, och sedan dröjer det väl ytterligare 3 veckor innan jag får börja stå på den.

Det tar tid!

Idag fick jag även lite mer information om hur min framtid kommer se ut. Jag kan säga hejdå till bland annat löpning (jag kommer bara kunna springa kortare sträckor), och till yrken som till exempel brandman, polis eller soldat. Lite synd att jag bara är 19 år och redan begränsad, men jag är glad att jag kommer kunna forstätta rida i allafall.

Nu ska jag äta snart mat, och sedan blir det True Blood, film och godis hela kvällen lång. Det förtjänar jag!
E

Dags för återbesök på sjukhuset

 

Godmorgon!

Idag ska jag till sjukhuset för att (förhoppningsvis) ta bort ett av mina gips. Sist gång jag trodde att det skulle tas av, fick jag ha det i ytterligare 2½ veckor, så jag är riktigt nervös den här gången. Och om jag nu skulle få av gipset är jag nervös för hur det ska gå att stå på foten. Igår kväll provade jag nämligen att ha foten mot golvet utan gips (ja, jag har avtagbart) och belastning, och det gjorde ont som fan. Det liksom sträckte i hela foten, så jag vet i tusan hur det här ska gå.


Usch, jag är så nervös att det finns inte. Önska mig lycka till?!

E


Motorsport!

 


Några bilder från gårdagen. Emmsan och jag roade oss genom att spela gitarr mellan racen, och det gick kanonbra.


Såg vi prinsen? Nej, tvärr. Han skulle köra idag istället, och pappas tävlingar var ju igår. Men vi såg hans racinglastbil i allafall, och vi har sett hans bil några gånger.


Prins Carl Philip Bernadotte - vi har nog världens snyggaste prins!

Banracing i Falkenberg

En liten videoblogg (från gårdagens bilresa) ihopklippt av syster. Ja, vi bestämde oss för att prata engelska hela resan, för att träna.

 

Dagen i Falkenberg har varit mycket trevlig. I första racet kom pappa 8:a (inte särskilt bra, men det hade börjat regna precis innan de skulle kvala, och hans däck funkar inte bra på bött underlag), och i andra kom han 4:a. Inte riktigt hans helg, men han mår ju inte så bra heller. Han har haft mycket förmaksflimmer det senaste. Usch!

 

Efter tävlingarna åkte vi till Emmsans farfar, som bor i Varberg. Där bjöds det på kaffe och fika, och jag fick även med en jättefin träask och bok som han hade gjort. Sedan bar det av hemåt. Dock stannade vi för matpaus i Hjärtum (jaa, jag fick komma till Hjärtum igen, yay) och hämtning av bror också.

 

Nu ligger jag i sängen och tittar på Bröllopsfotografen. Jag har aldrig sett den, men jag kände änna att jag var tvungen eftersom min bror var med och spelade in den. Men, nu ska jag vila, för jag är trött!
E


We're going on another roadtrip!


Jag och pappa i Kinnekulle på ett race 29 maj iår.


God morgon!
Strax beger vi oss av mot Falkenberg och dagens tävlingar. Om bilen går som den ska, ska pappa köra två race, och förhoppningsvis vinna. Han leder i trots allt serien. Han är duktig min pappa!

Men nu måste jag kila! Ha en bra dag!
E

I could really use a wish right now




Godkväll!
Jag är så jävla trött att det finns inte, men jag tänkte i allafall orka blogga lite snabbt.

I eftermiddag/kväll har syster, Emmsan och jag varit på roadtrip. Vi åkte till Falkenberg där pappa tävlar, lämnade en växellåda eftersom racingbilens typ har brakat sönder (dock hjälpte inte den nya), och sedan åkte vi hem. Det blev 5 timmar i bilen, men det var kul ändå. Vi är rätt flummiga alltså. "Jag vill ha något att suga på"...

Imorgon ska vi upp rätt tidigt för att åka till Falkenberg igen. Prinsen (ja, prinsen - Prins Carl Philip Bernadotte) ska också tävla, så det ska bli riktigt roligt. Han kör dock i Porsche GT3 Challenge, och inte i Volvo Original som pappa. Kulkul!

Men nu ska jag sova. Sov gott sötnosar!
E

Beautiful blogger

 

Jag fick en award från Sandja. Tack så mycket!

Jag har i och för sig redan gjort den här en gång tidigare, men jag kan ju lika gärna göra den igen.


7 saker om mig:

- Innan jag bröt fötterna hade jag aldrig brutit något innan.

- Innan jag bröt fötterna (haha, igen) hade jag aldrig åkt ambulans. Nu har jag åkt 7 gånger.

- Jag ska börja praktisera på en ridskola i höst.

- Har absolut inget intressant att skriva, haha.

- Har inte badat en endaste gång iår

- Hoppas på att bli av med ett av mina gips på måndag.

 

7 länkar:

Länkar ingen, eftersom jag redan har utmanat mina favoritbloggar en gång tidigare.

REGLER:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. 
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av.
Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

Ge Awarden till 7 andra bloggare och länka till dem.


Two guys, one girl - game on


Idag såg jag Cherrybomb med Rubert Grint, och fick då äntligen se lite action med honom. Det var på tiden, hehe! Filmen var i allfall väldigt bra. Rupert Grint var riktigt bra i sin roll, och lika charmig som vanligt. Så ja, jag gillade den! Ni som har en thing för honom borde se den. Han är nämligen rätt fräsch i den.

Ikväll ska jag skriva upp ackorden till Jeff Buckley's Hallelujah, för den hade jag tänk ha med på morgondagens gitarrlektion. Annars blir det väl bus med Mollie och film - som vanligt med andra ord.

Ha en bra kväll hörrni!
E

Breakfast time

Góðan dag (god morgon), som man säger på isländska.

26 augusti - min mormor dog för 7 år sedan idag. Saknar henne otroligt mycket fortfarande.
Torsdag - 8 veckor sedan operationen och alltså 8 veckor med gips.
Det är vad idag står för.

Annars då, har inget planerat idag. Inte ens ett besök, men det gör inte så mycket. Helgens bravader kommer nog köra slut på mig ändå. På lördag ska jag nämligen till Falkenberg och se när pappa tävlar med racingbilen, och om vi hinner blir det en liten tur till Ullared också. Det ska bli skitkul faktiskt!

Men nu hörrni är det dags för frukost - hönökaka med jordnötssmör. Mums!


Kiefer Sutherland och Kirsten Dunst fångad på bild

Idag stötte Emmsan och hennes mamma på Kiefer Sutherland och Kirsten Dunst i stan (ja, de spelar ju in en film här i Trollhättan). Emmsans mamma fiskade upp mobilen och tog ett kort, och jag är riktigt avundsjuk. Hade det varit Alexander Skarsgård (som också är med i filmen) hade jag dock blivit galen, för han hade varit sjukt coolt att se.

 

Idag har det förövrigt blivit ännu en gitarrlektion, och nästa blir på fredag. Tjejerna går verkligen in för det, så jag är jätteglad!
E


A dream for winter


Jag i Lindvallen 2007

Howdy!

Hoppas allt är bra med er denna onsdagsmorgon. Jag är på riktigt bra humör idag, fast jag har absolut ingen aning varför. Gött är det i allafall.

Dagens planer är få, som vanligt, men om ett tag ska jag ha gitarrlektion för syster och Emmsan, och i eftermiddag kommer bror hit på middag. Super! Vad menar jag med super btw?! Jo, att det är kanon!

Förresten, min dröm inatt var helt störd. Jag drömde att jag åkte skidor i mina gips. Eller ja, jag hade gipsen i ett par pjäxor. Jag sa hela tiden att jag får belasta vänsterfoten, men att högerfoten inte fick belastas alls. Ändå åkte jag i svarta backar, off pist, puckelpist - ja, allt du kan tänka dig. Efter ett tag kom jag dock på att jag inte får stå på fötterna, så då lossade jag pjäxorna och satte mig på skidorna och åkte istället. Okej?! Knäpp dröm! Alla min drömmar har med mina jävla fötter att göra. Det hade ju varit skönt att åtminstone kunna gå ordentligt i en dröm liksom.

Men nej, nu ska jag inte tråka ut er genom att berätta om mina drömmar. Istället ska jag bädda sängen och lite sånt innan bill och bull kommer. Vi hörs!
E

Without you I wouldn't survive

Syster

 

Idag har jag haft ännu en gitarrlektion för bill och bull (läs Emmsan och syster). Vi spelade Jumper med Third Eye Blind (dock Jim Carrey's version) och Curly sue med Takida. Det gick jättebra tycker jag! Dessutom håller jag på att lära Emmsan introt av Metallica's Nothing else matters, och det går riktigt bra det också. I'm a proud teacher, hehe!

 

Men nu ska jag nog ta och se på film. Ikväll känner jag nämligen för att se en härlig musikal, så det får bli Mamma Mia the Movie. Dessutom var det längesen jag såg den, så det passar ju bra.

E


Let me see you get low, you scared, you scared

God morgon!
Vilket väder vi har; ena stunden är det strålande solsken, och andra är det ösregn. Svenskt väder säger jag bara.

Idag har jag inte många planer, jag ska bara ha gitarrlektion för syster och Emmsan i eftermiddag. Det ska bli kul.

Haha, just nu sitter jag och tittar på en av mina favoritscener i The Proposal - Sandra Bullock's dans. Så jävla skön. Den människan är så sjukt roligt, och Ryan är så jävla hot!



To the window, to the window
To the wall, to the wall
To the sweat drip down my balls
To all you bitches crawl

To the window, to the window
To the walls, to the walls
To the sweat drip down my balls
To all you bitches crawl

To all skit skit mother, all skit skit got dam

To the window, to the window
To the wall, to the wall
To the sweat drip down my balls
To all you bitches crawl


To all skit skit mother, all skit skit got dam

To the window, to the window
To the wall, to the wall
To the sweat drip down my balls
To all you bitches crawl


OoOoOoOo

Let me see you get low, you scared, you scared
Drop you're ass to the floor, you scared, you scared
Let me see you get low, you scared, you scared
Drop you're ass to the floor, you scared, you scared

Let me see you get low you scared you, you scared
Drop you're butt to the floor you scared you, you scared

Now stop, oo,  now wiggle it
Now stop, oo,  now giggle it
Just giggle it, just giggle it


Haha, underbart!
E

Videobloggar från helgen

 

Här har ni två videobloggar från helgen. Den första är från lördagens bravader (Nordens Ark och Havets Hus), och den ändra är från gårdagens gitarrlektion.

E


9 weeks since I broke my feet


Jag för 9 veckor sedan, innan ridolyckan

 

I'm bored! Så jävla uttråkad! Nu under morgonen har jag inte gjort många knop, och det kommer jag inte göra under dagen heller. Jag ligger bara och deppar eftersom jag vill kunna gå. Om en vecka kommer förhoppningsvis mitt ena gips tas bort. Hade varit jävligt skönt faktiskt. Det är ju ändå 9 veckor sedan jag skadade mig idag.

 

När jag låg på sjukhuset och precis hade röntgats kom det fram en sjuksköterska till mig och gav mig den dåliga nyheten, att jag inte kommer kunna gå på ett tag. Hon sa då att jag kommer få sitta i rullstol i 6-8 veckor. Nu har det gått 9 veckor, och jag har fortfarande gips på båda fötterna. Pissigt? Som fan!

 

Men det är väl ingen idé att klaga. Gipsen försvinner ändå inte förrän det är läkt. Istället ska jag träna fötterna samtidigt som jag tittar på någon bra film. Det brukar pigga upp.

E


While my guitar gently weeps

Jag och Emmsan

 

Idag har jag haft gitarrlektion för syster och Emmsan, fast syster tröttnade efter typ en halvtimme, haha. Vi spelade massa låtar, och jag försöka lära Emmsan att kompa. Det gick rätt bra, och nu har hon fått en läxa av mig - att lära sig en 6/8-takt, haha. Nu ömmar det dock rätt mycket i fingrarna, men så går det väl när man spelar gitarr i 3 timmar.
E

When the sun shine we'll shine together

Foto: syster, redigering: jag

 

Jag vill ha en amurleopard som mitt husdjur. Så himla vackert djur! I och för sig hade det aldrig gått, och sedan hade jag aldrig utsatt djuret för det heller. Sorgligt nog finns det bara ca 30 individer kvar som lever i frihet, och det är riktigt synd, för det är ett otroligt vackert djur!

 

I allafall, jag gör absolut ingenting för tillfället. Ligger bara i sängen med laptopen på magen och kollar runt. Får väl se vad dagen har att erbjuda.

 

Men nu blir det nog film.

E


En dag på Nordens Ark och Havets Hus



Idag har jag som sagt varit på Nordens Ark med syster och Emmsan. Det var riktigt mysigt, förutom att stackars Emmsan fick putta upp mig i rullstolen för alla helvetiskt branta backar, haha. Men det gick rätt bra ändå. Djuren var supersöta och riktigt graciösa, speciellt amurleoparden som ni ser på den sista bilden. Gud vad mäktig den var!

Efter besöket på Nordens Ark åkte vi in till Lysekil för att gå på Havets Hus, men där fick vi tyvärr inga bra bilder. De hade i allafall massa coola fiskar, och en jättecharmig rocka. Den simmade liksom runt och visade upp sig inför allt folk.

Efter Havets Hus åkte vi färja så att vi skulle komma till Uddevalla, och sedan åkte vi hem och köpte pizza.

Nu är jag så trött att ögonen ser i kors, och då har jag ändå suttit i rullstolen hela dagen och inte rört en fena. Imorgon väntar en dag med gitarrspelning. Sweet!
E

Ska spendera dagen på ett zoo

 

God morgon!

Jag har lite bråttom. Emmsan, syster och jag ska nämligen åka till Nordens Ark, ett zoo där de har utrotningshotade djur. Det ska bli jättekul, för jag har inte varit där på flera år. Hoppas bara att vädret blir bättre, för nu regnar det.

 

Vi hörs senare!

E


It's a cold and it's a broken hallelujah

 

Ovan har ni två youtubeklipp som är helt sjukt bra. Den första är en cover på den kända låten Hallelujah. Gitarrspelandet är otroligt fint (jag gillar speciell introt), och sången är ren och fin.

 

Den andra är en cover på Rihanna låt Umbrella. I princip alla har gjort en cover på den låten (ja, även jag - se här), men den här är lätt en av de bästa. Ca 2:35 minuter in i låten är det så fint att jag vill gråta.

 

Tjejernas youtube hittar ni här!

E


"You'd think a bit of snogging would cheer her up"

 

Jag har ju sett massa Harry Potter-filmer de senaste dagarna och en av mina favoritrepliker i Harry Potter and the Order of the Phoenix, har ni här under. Den sägs ca 1:06 in i filmen.

 

I den föregående scener kysser Cho och Harry varandra. I scenen efter (bilden) säger Ron en av mina favoritrepliker.

 

Ron: Well, how was it?
Harry: Wet. I mean, she was sort of crying.
Ron: That bad at it, are you?
Hermione: I'm sure Harry's kissing was more than satisfactory.
Cho spends half her time crying these days.
Ron: You'd think a bit of snogging would cheer her up.


Haha, jag dör när han säger den repliken. Jag vet inte varför, för den är ju hur simpel som helst.
Men ja, jag älskar den!




I allafall, jag har sett alla Harry Potter-filmer nu, och det var riktigt mysigt (synd bara att Hermione och Ron inte kysstes i den sista filmen, buhu). Här under har jag bedömt filmerna, från 0 till 10.

Harry Potter And The Sorcerer's Stone
- 8
Harry Potter And The Chamber of Secrets - 6
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - 7
Harry Potter and the Goblet of Fire - 7.5
Harry Potter and the Order of the Phoenix - 7.5
Harry Potter and the Half Blood Prince - 7.5

Jag tyckte alltså att 1an var bäst (säkerligen pga att de är så små och söta). De var inte alls lika bra som när jag såg dem på bio, men det är ju inte så konstigt. Filmer är ju alltid bäst på bio.

Nu är det bara att vänta i typ 3 månader innan nästa film kommer. Spännande!
E


I think I'll try defying gravity


Mina fötter (med avtagbara gips) i lördags

Guten Morgen, som man säger i Tyskland.
Inatt drömde jag om Harry Potter-gänget. Igår kväll satt jag nämligen och funderade på om Hermione och Ron kommer pussas eller något i Harry Potter and the Half-Blood Prince. Jag kommer nämligen inte ihåg, men jag tror inte att de gör det. Fast det hade dock varit riktigt gulligt om de gjorde de. Inatt drömde jag därför att jag satt och snackade med Daniel, Rupert och Emma, och då berättade Emma att Hermione och Ron kommer pussas. Haha, inte för att jag tror det ändå, men man kan ju ändå hoppas.

Just nu ligger jag i sängen och viftar på mina stackars fötter. De är hur stela som helst, för ja, jag har fortfarande gips på båda fötterna, och nej, jag kan fortfarande inte gå.

Men nu ska jag passa på att se på film. Det är nämligen smidigt när jag tränar fötterna, för då blir det inte så tråkigt. Och vilken film blir det?! Jo, Harry Potter and the Halv-Blood Prince.
E

Evil must be confronted

 

Jag såg precis Harry Potter and the Order of the Phoenix, och jag måste säga att Rubert Grint (som spelar Ron Weasley) verkligen har växt upp i den filmen. Det har i och för sig Daniel Radcliff (som spelar Harry Potter) gjort också, men han är ju så himla liten. Rubert är inte så stor han heller, men han är i allafall närmare 180cm än 170cm, vilket Daniel inte är. Men ja, båda är riktigt snygga i den filmen. Tycker ni inte?
E

What's your eye color?

 

Jag är nyfiken, vad har ni för ögonfärg?

Jag har blåa, med lite grått och grönt i sig. Jag gillar dem.

E


I miss my old hair

 

Godmorgon!

Idag är det torsdag, och det innebär att det är 7 veckor sedan jag opererades. Jag trodde faktiskt att jag skulle läka snabbare, och att ena gipset åtminstone skulle vara borttaget. Men nej, här sitter jag fortfarande med två gips på fötterna. Fy!

 

Från en sak till en annan, jag saknar min naturliga hårfärg (bilden till vänster). Jag började ju färga till brunt i november, men nu vill jag ha tillbaka min gamla hårfärg. När jag har färgat så har det varit toning varje gång, så har jag tur går färgen ur helt. Men det är väl att hoppas på för mycket antar jag.

 

Nu ska jag titta på film eller något, för det gjorde jag aldrig igår.
E


Take a shower

 

Nu ska jag duscha, fast jag är riktigt sugen på att bada istället. Inte för att det hade gått, med tanke på gipsen, men man kan ju alltid drömma. Efter det ska jag se Harry Potter and the Order of the Phoenix, om jag inte hittar någon annan film jag hellre vill se.

E


Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher




Idag har jag varit med töserna på bild 1, syster och Emmsan. Vi har gjort en hel del, bland annat hämtat ut pass, köpt skolböcker till syster, tjötat med Emmsans far på hans jobb, shoppt (jag köpte inget dock) och ätit mat - kebabtallrik för mig och syster och hamburgertallrik för Emmsan (som förövrigt säkerligen har som mål att prova Trollhättans alla hamburgare). Som avslutning åkte vi också och kollade på fallpåsläppet vi har i Trollhättan (bild 2) - våran största turistattraktion. Vi har i och för sig sett det tre miljoner gånger innan, men vi åkte dit ändå. Sista bilden är utanför Trollhättans kyrka, för vi ska tydligen gå på högmässa på söndag, och då ville Emmsan testa rullstolsrampen. Haha, fråga mig inte varför.

Ja, det har varit en trevlig dag med andra ord. Nu ska jag svara på lite kommentarer, och sedan blir det nog film.
E

I can't tell you what it really is

 

Idag ska syster, Emmsan och jag ut på äventyr, för alltid när vi är ute så blir det lite galet. Antingen åker gummit runt däcken av, eller så kör vi in i hyllor på H&M, eller så håller rullstolen på att välta när vi kör över en kant. Ja, våra liv är riktigt spännande.

E


Dark and difficult times lie ahead

 

Nu har jag precis dregglat över snygga Robert Pattinson i rollen han har som Cedric i Harry Potter and the Goblet of Fire. Första scenen han är med i är han sådär heartbreaking snygg alltså. Det borde vara olagligt!

 

Idag har jag ju besök av Tina i några timmar, och det var väldigt trevligt. Jag hade inte träffat henne sen midsommar, när jag låg på sjukhus, så det var på tiden. Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Hehe, mitt liv är inte särskilt roligt just nu, jag vet.

E


The time has come


Jag, för ungefär ett år sedan

God dagens!
Under förmiddagen har jag tittat på Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Bra film det där. Jag ser dock fram emot nästa film, för den är Robert Pattinson med i. He's pretty hot! Just nu sitter jag i fotöljen i vardagsrummet och pratar med Tina som är på besökt. Trevligt är det. Men nu ska jag vara lite social här, hehe.
E

Syster och jag, vi är goda vänner

 

Hej på er!

Idag har jag varit med syster. Vi satt och pratade i flera timmar, och jag tränade mina fötter under tiden. De är hur stela som helst, och ömmar en hel del, men det blir ändå bättre och bättre. Det är skönt, för jag gillar att se resultat. Systers och mina samtälsämnen var rätt enformiga dock, haha. Det enda vi pratade om var Kristen Stewart, mina fötter och bloggar. Men det var kul ändå.

 

Nu ska jag vila fötterna, titta på Harry Potter and the Chamber of Secrets (2:an).

E


Let the magic begin



Godmorgon!
Igår började jag mitt Harry Potter-marathon, men jag hann dock bara se en film - Harry Potter and the Sorcerer's Stone aka Harry Potter och de vises sten. Det gick emot lite att se på den eftersom han är så himla liten i den, så jag trodde inte den skulle vara så bra. Jag såg den nämligen när jag jag 11 år senast, och filmer brukar inte vara lika bra när an växer upp, men det var den. Haha, jag garvade ihjäl mig i början eftersom de är så små och söta.

Idag ska jag i allafall fortsätta mitt marathon, men först ska jag titta på det senaste True Blood-avsnittet. Älskar den serien.
E

Ps. Jag håller på att sluta med alvedon nu också
(äter 8 st om dagen), och det funkar prima. Det gör lite ondare i foten än vanligt, men jag ska försöka stå ut. Great!

Ice cream, ice cream, ice cream

 

88:an är, enligt mig, sveriges godaste pinnglass. Vilken glass föredrar du?

Efter pizzan, som förövrigt var skitgod, åt jag glass, och nu käkar jag godis. Fy tusan vilken gottegris jag är. Men det struntar jag i, för jag har brutit fötterna. Hehe! Kommer väl rulla fram istället för gå sen när jag är frisk. Haha!

Om en stund ska vi spela 500 här hemma, och sedan ska jag dra igång ett Harry Potter-maraton. Det kommer ju rätt snart en ny film, och då vore det ju käckt att kolla igenom alla gamla filmer innan man ser den nya.
E

Some things will just never be mine


Kebabpizza är, enligt mig, godast med god deg, massa sallad, utan lök och mycket kebabsås.

Idag gör jag verkligen inget vettigt alls. Jag ligger bara och väntar på bättre tider. Fantasin är som bortblåst, och jag vet inte vad jag ska blogga om heller. Haha, vilka problem.

Just nu hör jag massa ambulanssirener, och jag hatar det. Det påminner mig om när jag låg i alla ambulanser i sommar. Usch! Förr har jag liksom mest varit nyfiken när jag har hört sirener, och undrat vad som kan ha hänt. Men nu tycker jag bara synd om människan ambulansen är på väg till.

Från en sak till en annan, vet ni vad jag ser fram emot idag?! Jo, att jag ska äta pizza senare. Det blir kebabpizza, för det är så himla gott!

Nej, men gud vilket liv, att längta efter en pizza. Nu får ta jag tag i kragen och träna fötterna.
E

"Det är inte alltid man bryter båda fötterna!"

Vi packade rullstolen mig och rullstolen med all skit vi hade. Haha, folk glodde som fan, speciellt när parasollet var uppfällt.

 

Vårat place på stranden

 

Vi spelade spel. Det var svinroligt, fast jag förlorade, som vanligt. Hehe!

 

Mina ben har tappat alla muskler. Buhu!


Idag har varit en fin dag.

I förmiddags åkte vi ut till kusten och handlade gott, som fikabröd och läsk, och sedan åkte vi runt och letade rullstolsvänlig strand. Efter att ha kollat på typ fyra stränder hittade vi en passande - Hawaii, vid Tjörnbron. Där stannade vi i några timmar och solade, spelade spel och hade allmänt trevligt. Jag passade även på att ta av gipsen, så att hela benen skulle få lite sol. Det var riktigt skönt kan jag få lov att tala om.

 

På eftermiddagen var det dags att åka till Vänersborg för att gå på bio - Inception. Det var många trappor inne på biografen, så det blev mycket bärande för syster och Emmsan, men det gick prima. Filmen var i allafall fantastisk. Otroligt spännande, men galet komplicerad. Den krävde otroligt mycket av tittaren, men om man väl hängde med så var den fenomenal. Men svår, det var den verkligen!

 

Efter bion var det tänkt att vi skulle äta typ pizza eller något, men vi var inte hungriga, så det blev en tripp till Vargön där bland annat Alexander Skarsgård bor. Inte för att vi trodde att han skulle var hemma nu när Way Out West pågår, men vi ville i allafall åka förbi.

 

Sedan var det dags att åka hem, och där är jag nu - hemma. Det har varit en lång dag idag. Jag är så trött att jag ser stjärnor, men ändå kommer jag nog inte kunna somna på flera timmar. Det har hänt så mycket idag, och jag är ju van att i princip bara ligga i sängen om dagarna. Nej, men usch, vad tragiskt det lät.

 

Jaja, nu ska jag läsa ikapp massa blogginlägg som har publicerats under dagen.

E


En liten jämförelse - sommaren 2009 och 2010

Godmorgon!
Vilket underbart väder vi har idag. Det är ju perfekt med tanke på att jag ska vara ute. Hoppas inte det är för varmt bara. Det vore jobbigt.

Här kommer lite bilder från förra sommaren, som jämför denna sommaren. Det är rätt sjukt hur annorlunda det kan bli alltså.


Jag


Förra året var jag på västkusten och solade & badade så ofta jag kunde. Iår har jag inte badat en enda gång.


Jag och syster


Sommaren 09 firade jag min födelsedag på västkusten. Iår firade jag den på sjukhus.



Cherdil

Jenta

Janowa

Cherdil

Förra året var jag även väldigt mycket i stallet, praktiskt taget hela tiden faktiskt. Jag red mellan 2 och 4 hästar varje dag, och jag trivdes som fisken i vatten. Iår har jag inte ridit sen den 21:e juni.


Nästa sommar säger jag bara, gud vad jag ska njuta!
E

Jag är med och tävlar om ett fleecetäcke

 

Jag är med och tävlar om ett fleecetäcke hos Sara Ussing.

 

Sjukt fint är det! Blev helt kär när jag såg det, hehe! Lady skulle nog passa riktigt bra i det också.

E


I would walk 500 miles

Emmsan och jag


Det har varit en fin dag, trots att det har varit fredag den 13:e. Jag har varit med syster och Emmsan, i typ 6 timmar. Jag vet i sjutton vart tiden tog vägen, men tiden går ju snabbt när man har roligt.

Vi har i allafall varit på stan, på överby (jag köpte en jättefin The Beatles t-shirt), i Vänersborg, i Upphärad - ja, överallt. Trevligt har det varit i allafall!

Imorgon ska vi till havet, och på kvällen ska vi gå på bio - Inception. Många säger ju att det är suverän, så det ska bli intressant. Hoppas man inte blir besviken.

Nu ska jag lyssna på lite go musik.
E

You've been the only thing that's right in all I've done


Mollie är världens mysigaste kanin. Hon lägger sig på ens mage och nafsar en om man inte klappar henne. Haha!

Idag är det fredag den 13:e. Lite läskigt faktiskt. Tänk om jag ramlar med rullstolen och bryter båda armarna också liksom.

Idag är jag på lite bättre humör än vad jag var igår eftermiddag. Det är fortfarande surt som fan att jag har båda gipsen kvar, men jag har insett att jag bara får stå ut några veckor till, sedan kan jag börja hoppa kryckor. En annan anledning till att jag är på bättre humör idag är för att jag ska träffa syster och Emmsan, och det är alltid roligt. Då går dagen lite snabbare.

Men nu ska jag leka med Mollie lite. Hon ser lite rastlös ut.
E

Ps. Jag är klar med alla avsnitt av The Vampire Diaries. Buhu! Tur att det kommer nya avsnitt i september.

I can hardly speak

Jag är så sjukt ledsen och förbannad nu att det finns inte. Jag har varit på sjukhuset, och jag trodde ju att det vänstra gipset skulle tas bort idag, men nu ska jag tydligen ha det i 2½ veckor till. Det högra gipset ska jag dessutom ha kvar i 6 veckor, istället för 3 veckor (som jag trodde från början). Jävlar vad förbannad jag är! Fan!

Idag orkar jag inte leva, så nu blir det The Vampire Diaries hela kvällen.
E

You've been the only thing that's right

Ett klipp från slutet av avsnittet, då låten spelas

 

Jag har hittills sett 14 avsnitt av The Vampire Diaries, och det är så himla bra.

 

Just nu sitter jag och lyssnar på en otroligt låt, som spelas i slutet av avsnitt 14, nämligen låten Run. Originalet är Snow Patrol, men i denna versionen sjunger Leona Lewis. Jag minns sist gång jag såg just det här avsnittet. Jag blev helt förkrossad när jag insåg hur ledsen Damon blev, och att den här låten spelade i slutet gjorde det inte bättre. Det var så otroligt sorgligt. Jag kommer också ihåg att jag skulle kolla upp vem det var som sjöng den, men det hade jag tydligen glömt. Det gjorde jag dock inte denna gång, Leona Lewis som sagt. Fantastiskt!

 

Här hittar ni ett uppträdande av Leona där hon framför just Run. Vackert!


E


Put your hands in the sky

Jenta och jag för fyra år sedan

 

Idag är det bara en dag kvar. Det känns galet! Imorgon har jag bara ett gips liksom. Herregud, sjukt!

 

Nu blir det The Vampire Diaries.

E


How do you walk with your head held high

Min snygga fot! Foto taget idag (ja, jag har avtagbart gips)

 

Min vänstra fot ser fan ut åt helvete. Det kommer bli massa pedikyr sen, för fy så den ser ut. Men men, så ser i allafall ett av mina fyra operationssår ut. Det ser helt okej ut tycker jag, fast ärret kommer nog synas rätt rejält. Men jaja, det får gå.

 

Just nu håller jag på att titta igenom alla avsnitt av The Vampire Diaries. Det var så längesen jag såg det, så jag har typ glömt av vad det handlar om. Jag har sett 4 avsnitt än sålänge, och nu har jag fått tillbaka min kärlek till den serien. Den är fantastisk! Men nu blir det ett till avsnitt, hehe.
E


What do you feel when you look in the mirror?

 

 

Det är sånt här som får mig att skämmas som köttätare. Det fruktansvärt att det här pågår just nu! Förjävligt, rättare sagt!

 

Jag vet att videorna inte är särskilt korta, men det är ca en kvart av ditt liv. De här djuren har levt så här hela sina liv. Offra då en kvart för dem, snälla!

 

What do you feel when you see all the homeless on the street
Who do you pray for at night before you go to sleep
What do you feel when you look in the mirror
Are you proud?

You're my diamond in the rough

2 bilder på mig från baldagen. Haha, snyggt ansiktsuttryck

 

2 dagar, det är det som återstår till mitt ena gips tas av! Helt sjukt är det!

 

Idag har jag haft besök av min pappa. Han kom i förmiddags med god fika, och det var uppskattat. Det var ett tag sen jag såg honom nu, så det var allt på tiden att han kom förbi. Det är ju lite svårare för mig att ta mig till honom liksom.

 

Under resten av dagen vet jag inte riktigt vad som händer. Det blir säkert det vanliga dock, film. Inte för att jag vet vilken det blir, men det återstår att se.

E


It's way to soon to say what it's done to me

 

Jag saknar mina fötter.

Eller ja, jag har ju kvar mina fötter, men jag saknar att kunna gå på dem.

 

Vet ni, just nu, och de tidigare 2½ veckorna, har jag haft världens skavsår, och det gör så sjukt ont. Jag vet många som har sagt att det jobbigaste med gips är att det kliar. Det tycker inte jag, för jag tycker att skavet är värst (om man bortset från den fruktansvärda smärtan i början). Det gör så jävla ont, svider och håller på som ett jävla köttsår. Det ska bli intressant att se hur det ser ut när de tar bort gipset på torsdag. Inte fint antar jag.

E


Don't worry about me I've been fine


Min vänstra fot, för ungefär en vecka sen

Idag har varit en fin dag. I förmiddags kom Tette på besök. Vi pratade i flera timmar, och det var sjukt trevligt. Tack för besöket!

Nyligen har jag duschat, och jag tvättade även min vänstra fot. Jösses vad det behövdes. Det var riktigt ofräscht. Sedan passade jag på att raka det benet också. Det behövdes kan jag säga. Haha, typ 2 månader sen sist liksom.

Nu ska jag nog hitta någon bra film att titta på. Jag har redan sett klart alla Saw-filmerna, så nu får jag gå vidare till något annat. Sweet!
E

Three days grace

Jag och syster på våran lilla tysklansresa i april iår

 

Idag är det bara 3 dagar kvar! Det känns galet, men fyfan vad jag längtar!

 

Idag har jag faktiskt lite planer. Eller planer och planer, Tette ska komma hit och babbla lite. Det ska bli mycket trevligt för det var ett tag sen man träffade dem tösen.


Men men, nu ska jag ge Mollie lite Special K. Den kaninen äter allt alltså. Mys!
E

Now I'm getting really worried


Hehe, det stämmer ju in i mitt liv just nu...

Idag har jag roat mig med att titta på fyra av Saw-filmerna - 1:an till 4:an, såklart. Två återstår, men de ser jag nog imorgon. Eller så ser jag en ikväll. Jag har inte bestämt mig. Men skitsamma, det där är inte intressant att veta.

Från en ointressant sak till en annan, idag är det söndag den 8:e augusti, och det innebär att jag har haft körkort i 1 år och 1 månad. Jag brukar inte direkt hålla koll på månaderna längre, men idag råkade jag bara lägga märke till det. Och imorgon, den 9:e augusti, är det 7 veckor sedan jag bröt fötterna. Det kom pappa och jag fram till nyss.

Men nej, nu ska jag återgå till att göra ingenting. Det låter väl roligt va?!
E

Who knows how to love you without being told

4 bilder på mig mysiga Molly.

 

Idag är det bara 4 dagar kvar tills mitt ena gips tas bort. Yay!

 

Godmorgon!

Igår satt jag i soffan (!) och tittade på tv hela kvällen. Det var riktigt gött, för annars brukar jag bara ligga i sängen. Det blev Animal Planet så det stod härliga till. Jag älskar den kanalen.

 

Igår började jag även titta på en skräckfilm, Drag me to hell. Jag har hört mycket om den filmen, så jag väntade mig en riktig rysare. Men jag tyckte att den kändes som en komedi. Hon bruden i huvudrollen, hennes ansiktsuttyck gillar jag inte alls. Jag tror hon förstörde hela filmen, för hon gjorde att allt kändes så oseriöst. Men jag har inte sett klart filmen än. Ska väl göra det idag, och då kanske jag ändrar mig. Vem vet.

E


Yesterday, all my troubles seemed so far away

5 söta bilder på mina älsklingar som vilar i frid!


Längst upp till vänster: Ascot och jag

I mitten: Micke

Längst ner till vänster: Atleta

Längst upp till höger: Gismo och jag

Längst ner till höger: Jag och Ludde

 

Idag är det 5 dagar kvar tills det ena gipset tas bort. Jag vill ha torsdag nu!

 

Just nu är jag uttråkad, som vanligt. Så jag ska försöka få bort det genom att titta på Fierce People. Hm, det blir väldigt mycket filmer med Kristen Stewart nu har jag märkt. De senaste dagarna har jag kollat på Eclipse, Adventureland (ett antal gånger), Speak och In the land of Women. Bra filmer alltihopa, så det är väl en anledning antar jag.
E


It's the final countdown

6 söta bilder på älskade Mollie

 

Nedräkningen har börjat för längesen, men nu börjar den även på bloggen.

6 dagar kvar tills mitt vänstra gips tas bort. Yay!

 

Just nu är jag så jävla uttråkad att det finns inte. Jag menar jag har inte kunnat gå sen den 21:e juni. Det säger väl allt. Jag är så full i frustration att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag vill bara ställa mig upp, på benen, med fungerande fötter. Men det går inte, och ändå var jag rätt nära på att prova förut. Men sedan insåg jag att det kan gå åt helvete om jag gör det, och då kanske jag får ha gips ännu längre. Nej, jag ska allt stå ut. På torsdag tas ändå ena gipset bort, och läkarna har sagt att jag kommer få börja stödja på det benet då. Men vad innebär det?! Om jag inte kan gå på kryckor snart, då fan..

 

Nej, jag är depp, så jag skiter i att skriva mer. Det blir bara dumt.

E


I can't stop now I know who I am

 

Världens bästa cover på en otroligt fin låt. Orginialet är Metric - Eclipse (all yours), men detta är Ariana.

Grymt!

E


Världens sötaste kattunge

Kolla in klippet. Bara 17 sekunder långt.

 

Hahaha, jag dööör. Så sjukt söt kattunge.
E


How the west was won


De senaste dagarna har jag kollat igenom några avsnitt av How the west was won aka Familjen Macahan. Jag har bara två avsnitt kvar av den här säsongen, och det är riktigt tråkigt. Det går inte att tröttna på den serien alltså. Den är fantastisk.

 

Förutom att titta på det har jag spelar Arvet från Rosemond Hill. Ett värdelöst hästspel som jag spelade hur mycket som helst när jag var mindra. Jag har nästan varvat det nu, men jag har dock tröttnat, så jag lägger nog ner det nu. Har i och för sig bara en tävling kvar, men nja.

 

Jaja, nu ska jag väl ta och försöka duscha.

E


"Mår du bättre nu?!"

Jag

Emmsan och syster

 

I eftermiddag har jag varit med dessa två töser ovan. Vi käkade mat, shoppade (jag köpte en tjocktröja, ett vitt linne, vitamingodis till busan och fiskgrejer) och åkte bil. Vi åkte till Vargön, där Alexander Skarsgård, Kiefer Sutherland och Kirsten Dunst bor, men vi såg dem inte. Hoppet var dock uppe, för vi skrek som galningar så fort vi såg några filuer utanför huset. Hehe!

E


Never trust a pretty girl with an ugly secret

Lucy Hale, som spelar Aria Montgomery


Godmorgon!

Jag har i och för sig varit vaken i några timmar, men det kanske är morgon för vissa. Jag har precis sett det senaste avsnittet av Pretty little liars - The perfevt storm. Det var rätt bra, fast jag tycker inte att det hände så mycket. Men nu fick man reda på att Aria (aka Lucy) kan sjunga också. Förvånad?! Inte det minsta. Fast sen vet väl alla att jag är svag för akustiska gitarrer och fina röster.

 

Idag ska jag faktiskt inte ligga inne hela dagen. Min bror kommer nämligen och hämtar mig i eftermiddag, och då ska vi åka och köpa en dator med mamma. Hon är trött på hur kass hennes gamla är, så nu blir det en ny. Jag ska försöka köpa fiskmat också, för den är nästan slut. Intresseklubben antecknar va?! Hehe!

E


Pretty little liars





Yes, jag har börjat kolla på Pretty little liars. Jag är klar med alla 8 avsnitt som har visats i USA, och imorgon kommer ytterligare ett. Sweet! Serien är väldigt bra, men saknar smaskiga scener. De existerar, men i allt för liten mängd. Hehe. And my favorite couple?! Checka in bild 2. -> Aria och Erza! Aria är förövrigt också min favoritkaraktär. Hon verkar vara en rolig typ.
E

Adventureland - Long hours, low pay, high times







Idag har jag kikat på en del filmer, bland annat Adventureland. Det är en av mina favoriter med Ryan Reynolds och Kristen Stewart. Den är sjukt bra den filmen, och jag har sett den en triljon gånger. Speciellt vissa specifika scener. Hehe.
E

This is where I want to be...

 

On a horseback.


Is heaven everything you thought it would be?

Emmsan och jag, igår. Foto: syster

Jag hade en kanoneftermiddag/kväll med Emmsan och syster igår. På eftermiddagen åkte vi hem till Emmsans föräldrars hus och åt gott kött och färskpotatis, och kl 21 var det dags för bio - Eclipse. Filmen var exakt lika bra som när jag såg den för en vecka sen, så det var kul. Det var dessutom mindre folk på biografen, och det var skönt. Alla glor så jävla mycket när jag sitter i min rullstol - inte bara de på biografen alltså. Alla! Jag förstår inte varför det är så himla intressant. Okej, det kanske inte är så vanligt att man bryter båda fötterna samtidigt, men folk glor som att jag sitter där naken eller något. Knäppt!

I allafall, idag är det 1 augusti, och det innebär att hösten närmar sig. YAY! Jag vill nämligen ha höst nu! Det är nog första gången jag säger så, men jag vill att mina fötter ska bli bra igen. Det tar ju sån jävla tid.

Idag, och några dagar bakåt har jag kollat igenom alla True Blood-avsnitt som jag har missat - alla i säsong 3. Den här säsongen är riktigt bra, så jag längtar som en galning tills imorgon, för då kommer det ytterligare ett avsnitt. Sweet! Och vet ni, att snyggingen Alexanders Skarsgård (som spelar Eric Northman i True Blood) befinner ca 2 mil från mig just nu är helt sjukt. Han spelar ju in en film här i Trollhättan. Tänk om man skulle ramla in i honom på ica liksom. Coolt!

Nej, nu ska jag hitta på något att göra, vilket blir rätt svårt.
E