emma ligger på sjukhus!

hej!

emma är inlagd på uddevalla sjukhus efter att hon ramlade av hästen under fälttävlanskursen i måndags och skadade sig illa. hon har brutit båda fötterna och är sängliggande. just nu väntar man på att svullnaden ska gå ner så att man kan operera (förmodligen någon gång under nästa vecka). detta kommer göras i göteborg eftersom hon har en väldigt ovanlig skada och de har specialister där nere som inte finns på våra sjukhus här uppe. besökstiderna är mellan 13:00-19:00. skicka ett sms och fråga ifall det är okej om ni kommer. hon har även en fast telefon och vill ni ha numret till den så är det samma som gäller där, skicka ett sms och fråga efter det. hon har väldigt ont och får mycket smärtstillande och är därför väldigt trött.

hon tackar för alla hälsningar och är det någon annan som vill hälsa så går det bra att göra det så framför jag det när jag åker dit och hälsar på nästa gång. har ni frågar så vänd er till mej eller sms'a emma!

/emmas storasyster maria!

Horse eventing

 

Nu ska jag snart iväg på fälttävlanskurs. Vi får hoppas att det går lite bättre för mig än ekipaget ovan. Efter kursen ska jag rida Lady, så uppdateringen kommer nog inte vara den bästa idag.
E


I want tomorrow


Johan Lundin (landslagsryttare) på hästen Fernet

Det är en del som har frågat vad som händer imorgon, och det har jag ju nämt tidigare - fälttävlandskursen börjar ju då. Hehe! Dessutom ska jag rida Lady efteråt också, och det är alltid kul.

Anyways, kvällen ska jag spendera framför tv:n. Systrar i jeans går på kanal 5, och det var riktigt längesen jag såg den. Den är väldigt bra, så den ska jag se.
E

They all want to look the same

Nu har jag kramat min mamma.
Bror och jag åkte ut till stugan, och där träffade vi mamma och Danne. Vi åt god fika och pratade i ungefär en timme, och sedan rullade vi hem igen. Trevligt!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Jag hade tänkt måla, men vädret ser lite ostadigt ut här, så jag tror jag skippar det. Det kanske klarnar upp senare, och då kan jag måla då istället. Men nu ska jag ta och städa hos mina små yngel.
E

PS. JAG LÄNGTAR TILLS IMORGON!

Not in a good mood


VILL RIDA!!!!

Godmorgon!

Jag har sovit kasst inatt. Fast jag vet anledningen - jag låt bara i soffan och kollade på film igår. Min kropp måste vara igång för att jag ska må bra, så jag får nog ta och göra något idag. Bror pratade om att han skulle hälsa på mamma, så jag kan ju hänga på. Det var ju ett tag sen jag träffade mami också, så det blir bra.

Ja, så får det bli.

Vad ska ni hitta på idag?
E

Do you believe in magic?

 

Jag trodde verkligen inte detta skulle fungera, men det gjorde det. Grymt!

 

Fokusera på det röda krysset i ca 30 sekunder. Sedan tittar du på något vitt (exempelvis det vita till höger om bilden ovan) samtidigt som du blinkar, och du kommer se Taylor Lautner. Riktigt läckert!

E

 

Taylor Lautner


It's a Jaboc thing

 

Jag såg precis New Moon. Gud, jag vill ha onsdag kl 00:00 nu! Eclipse! Jag blir galen! Jag har absolut ingen aning om vad den kommer handla om, så det är sjukt spännande. Jag har inte läst böckerna. Eller, inte alla i alla fall. Jag har läst Twilight och en del av New Moon, men inte mer än så. Ska läsa klart New Moon snart tänkte jag dock.

 

Jag är väldigt mycket Team Edward, men när jag ser New Moon blir jag lite mer åt Team Jacob-hållet. Vem vet, jag kanske ändrar mig helt i slutet, och vill att det ska vara Bella och Jacob. Inte för jag tror det, för jag är helt fast i att det ska vara Bella och Edward, men man ska aldrig säga aldrig.

E


You better hold on tight spider monkey!



Nu är de man och kvinna, Daniel och Victoria. Underbart!
Jag tyckte att bröllopet var jättefint. Det kunde nog inte blivit finare, förutom Victorias klänning. Jag tyckte den var lite tråkig.

Innan bröllopet tittade jag på Twilight. Mycket bra film det där. Sedan tänkte jag titta på New Moon (måste ju ladda upp inför midnattsvisningen den 30:e), men sen ringde en viss person, så då fick jag lägga filmen åt sidan ett tag. Fast det gjorde ju inte så klart. Men nu ska jag snart titta på den, om inte bror vill grilla förstås. Haha, snäll bror man har förresten. Han och hans polare körde cross förut (ja, bror har köpt en cross), och när de var klara köpte de pizza och skulle hit och käka. Så alla satt och käkade pizza utom jag, för han hade glömt av att jag var här. Snällt! Men han sa att vi kunde grilla lite senare, så det var ju lite snällt av honom.

Men men, nu får väl jag se om bror är sugen på att starta grillen, för jag håller på att hungra ihjäl. Har visst glömt av att äta frulle, och det är ju lite illa.
E

Will you marry me?

 

Idag gifter sig kronprinsessan Victoria med Daniel. Vi säger GRATTIS och hoppas att de kommer leva lyckliga i alla sina dagar.

 

I början tyckte jag det var ett jävla tjöt om deras bröllop, men nu har jag nästan ändrat på mina åsikter helt - jag tycker det är sjukt kul att hon ska gifta sig, och jag kommer sitta bänkad framför tv:n i eftermiddag. Jag vill ju inte missa bröllopet. Okej, jag kommer väl inte titta från början till slut, men vigseln och kortegen vill jag se i alla fall. Det blir nog fint.

 

Återigen, grattis Daniel & Victoria! ♥

E

One is all talk, the other is all action


Jackie Chan


Chris Tucker och Jackie Chan

Den senaste tiden har jag förklarat min kärlek (läs: mina förälskelser) för snyggingar som Robert Pattinson och Ryan Reynolds. I samma kategori finns Jackie Chan. Okej, jag är inte förälskad i honom, men jag har alltid tyckt att han har varit cool. Hans stunt är helt sjukt grymma!

Ikväll går Rush Hour på kanal 5 - en film med Jackie Chan och Chris Tucker i huvudrollerna, och jag sitter bänkad framför tv:n. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den, men det är en hel del. Jag gillar den helt enkelt. I slutet visas massa bloopers, och de är sjuuukt roliga. Jag garvar som en galning varje gång jag ser dem.

Men nu ska jag ta och kolla på filmen.
E

Nobody gets me like you


Idag målade jag det vita längst upp, samt en del av vårat staketet


Min "snygga" målar-outfit - ibland dock utan linne


Detta målade jag också

Fredag!

Jag gillar fredagar. Jag vet inte varför, men de är mysiga.

Idag har jag varit duktig. Imorse åkte jag till musikaffären där jag fick min gitarr och pratade lite med en snubbe där. Jag har ju som sagt stört mig lite på några konstiga vibrationer som strängarna ger ifrån sig ibland. Han hörde inte så mycket av dem, men ändrade halsen lite. Jag har inte spelat så mycket på den sen dess, så jag vet inte riktigt om det blev bra eller inte. Hehe, fast nu blev jag sugen på att provspela, så jag ska kila ner och hämta gitarren... Okej, nu har jag provat gitarren, och den lät fortfarande konstigt. Men jag är ju smart, så jag har fixat det nu. Jag såg nämligen hur han musikkillen gjorde när han justerade halsen, så jag gjorde det själv alldeles nyss, och ny låter den suveränt! Haha, känner mig lite grym faktiskt.

Moving on. När jag var klar i musikaffären åkte jag och storhandlade. Jag kände mig jättevuxen när jag gick omkring med alla pensionärer och letade efter det finaste köttet, HAHA! Det tog sin lilla tid, men jag hittade allt jag ville ha. Great! Sedan blev det en fin biltur hem till Hjärtum lyssnandes på bland annat Timo Räisänen's låt About you now.

När jag kom hem började jag måla, men hann dock bara måla i 3½ timmar, innan regnet kom. Så nu sitter jag inne med min snygga gitarr och lyssnar på åskan. Ja, det åskar här. Sjukt bra är det, för det har varit kvavt väldigt länge. Förhoppningsvis släpper det nu.

Men men, det kanske är smart att stänga av datorn nu, i och med att det åskar, så jag får kila.
E

Three days in a row

Scen ur The Nines

 

Det här är tredje kvällen i rad jag spenderar med Ryan Reynolds. I tisdags tittade jag på The Proposal (älskar filmen), i går såg jag på Fireflies in the Garden (gillar den också), och ikväll The Nines. Jag har sett alla förr, men det var ett tag sen, så jag bestämde mig för att se de igen. Den jag håller på att titta på nu, The Nines, är en sjukt konstig film. Sist gång jag såg den fattade jag inte ett smack. Ikväll fattar jag ännu mindre känns det som. Men jag har halva filmen kvar, så det kanske klarnar.

 

Men ja, Ryan är härlig att vila ögonen på.

E


Painting on the wall


Idag har jag roat mig med att måla. Måla, måla och måla. Jag började med hela den västra långsidan (bild 1), och sedan målade jag garageportarna och väggen runt (bild 2). Allt tog 8 timmar, och ändå har jag mycket kvar. Det är i och för sig bra, för jag behöver pengar.

Men ni ska se mina händer nu, haha. De är typ helt dränkta i vit och grå målarfärg. Den släppte nämligen inte så bra när jag skulle skrubba bort den.

När jag målade garageporten längst bort var jag tvungen att rulla fram husbilen. Fatta att jag var nervös. Pappas tämligen nya husbil liksom. Men det gick kanon. När bror kommer hem från jobbet ska jag be honom att backa upp den igen. Jag vågar nämligen inte, hehe.

Men men, nu ska jag slappa hela kvällen. Imorgon ska jag antingen måla eller baka, men först ska jag in till stan för att lämna in min nya gitarr. Den skramlar nämligen lite när man spelar på den. Jag lämnade in den i tisdags också, men det konstiga ljudet försvann inte, så nu får jag lämna in den igen. Segt! Sedan ska jag storhandla också.
E

Couldn't ask for a better ending

Taget med min mobilkamera, därav kvalitén


Jag är så sjukt nöjd med dagens två ridpass. Lady gick kanonfint. Idag blev det ett hoppass, och det var otroligt positivt. Hon hoppade jättefint, och idag höjde jag hindrerna lite. 80 cm hoppade hon i slutet, och det är inte fy skam. (För att jämföra, i början vägrade hon över bommar som låg på marken...)



När jag var klar hos Lady hoppade jag in i våran underbara Volvo, och så körde jag till min ridskola. Det var dags för terminens sista hopplektion, och det kan faktiskt inte ha gått mycket bättre än vad det gjorde idag.
Mauna (hästen jag hade) gick hur fint som helst.

Idag hoppade vi en bana, och eftersom det var sista gången så gjorde vi det lite roligare genom att hoppa på tid. Först hoppade vi igenom banan en gång (banan bestod av 9 hinder, inklusive en kombination med ett galoppsprång emellan), och sedan var det dags att tävla (att helt enkelt få bäst tid utan nedslag eller vägringar). Vet ni, jag vann! Jag trodde verkligen inte att det skulle gå så bra, men det gjorde det visst. Jag började med ett ganska raskt grundtempo, och sedan höll jag det. Det funkade visst bra, för jag var felfri, och dessutom 5,5 sekunder snabbare än 2:an. Mm, inte illa.

Men nu är jag rätt trött alltså. Men inte kan jag vila. Först jag ska göra rent hos mina yngel, sedan ska jag duscha. Sen kan jag vila, och det ser jag fram emot.
E

Mobilblogg

foto0194 (MMS)

Har precis ridit Lady. Nu ska jag bara fixa fodret innan jag åker till min hoppträning. E


Show me a garden that's bursting into life



Gud, jag kan knappt röra min högra hand. Den är helt slut. 1½ timme har jag hållt på att skruva i skruvar i staketet, och jag är inte ens klar. Borrmaskinens batteri tog slut, så jag fick sätta det på laddning. Jag har inte så långt kvar på staketet nu, så det känns bra.

Mina planer för dagen är
: hästar. När jag är klar med staketet ska jag iväg och rida Lady, och kl 17 har jag min sista hoppträning innan sommaren. Lite tråkigt, men som tur är har jag ju bokat in en tredagars fälttävlanskurs nästa vecka. Det ska bli väldigt roligt.

Jaja, nu får jag nog ta och greja lite mer här hemma.
Vi hörs.
E

Godmorgon!



Idag var planen att gå upp lite tidigare, men så blev det inte. Har legat vaken flera timmar inatt, så jag kände att jag ville sova lite till.

Nu under morgonen ska jag ut och skruva fast skruvar i vårat staket. Det är väl lika bra att jag sätter igång, för jag har en del annat att göra idag, men det får ni höra om senare.
E

RYAN REYNOLDS

 

 

Alltså Ryan Reynolds är en av världens snyggaste män, enligt mig. OMG! (Jag såg precis The Proposal, och jag blir alltid lite galet nyförälskad i honom när jag ser filmer med honom, hehe). Kolla på honom liksom... Första bilden, armen är ju så sjukt fin (ja, jag är svag för fina, muskulösa armar). Vet ni, jag har väldigt mycket emot Scarlett Johansson, för hon har snott denna snygga man från oss. Fy!

 

Nej, men usch vad jag håller på och fjantar mig. Men visst är han snygg?!

E


Dagen i minisammanfattning

Hej på er!
Jag har inte varit hemma, därav den dåliga uppdateringen. I förmiddags lämnade jag syster i stan, och sedan åkte jag och red Lady. Det känns som att hon har fått vila en del, för hon var lite ostyrig. Men i slutet gick hon jättefint, så jag är nöjd.

Nu ska jag nog kolla på film.
E

Sommarlista 2010



1. Ditt favoritställe på sommaren?

På västkusten. ♥

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
Börjar dagen med att gå upp tidigt och rida, och sedan åker man ut till havet med några goa människor och ligger och bjässar i några timmar. Sedan hem för att duscha, och efter det startar man grillen. Äter gott kött tills magen spricker. Därefter lägger man sig på gräsmattan med vännerna, och småpratar hela kvällen lång. Mys!

3. Vad lägger du hellst på grillen?
Fläskfilé.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Jag ska väl jobba med huset, måla och och sånt där. Rida en del kommer jag göra också, och sola och bada, och träffa vännerna.

5. Dina bästa sommarfärger?
Ljusgult, ljuslila och ljusgrönt.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Regn?! Haha..

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Alla husvagnssemestrar min familj och jag har gjort under åren. De är oslagbara!

8. Havet, sjön eller poolen?
Havet!

9. Vad väljer du i glassbaren?
Mjukglass med tuttifruttiströssel.

10. Vart går din drömsemester?
Spanien! - älskar det landet. Sen är det klart att man vill till USA, men jag skulle också vilja besöka England.

Jag spelar lite på den nya gitarren

 

Syster har satt ihop ett litet klipp från när jag spelade gitarr igår. Jag tycker inte riktigt gitarrljudet i filmen är lika fint som i verkligheten, men det kanske är jag som har dåligt hörsel. Sen spelar jag väl inte så bra heller, men jag skyller på att jag är ovan med gitarren, och plektrum dessutom, höhö. Mina gamla plektrum har varit borta hur länge som helst, så jag fick nya i lördags.

E


Hail to the preachers, fake and proud

 

Godmorgon!

Idag regnar det, och för omväxlings skull gillar jag det. Jag känner för ha en riktig slappardag idag. Imorgon och framåt kommer jag ha rätt mycket att göra. Jag ska rida, måla och greja med annat. Dessutom åker pappa till Florida imorgon, så jag kommer få ta hand om hela huset också. Som tur är slipper jag vara själv; bror är ju här.

 

När jag vaknade imorse var jag sugen på att göra scones. Sagt och gjort. Sjukt goda blev de, och nu är jag så mätt att jag står i fyra hörn.
E


Don't be afraid of something new

Godkväll på er!
Efter maten satte jag igång och såg på Remember Me, igen. Den filmen är så himla underbar. Fantastisk!



Efter filmen var jag dock lite rastlös, så jag städade lite på nerevåningen, hängde upp tvätten och stängde av diskmaskinen och sånt. När jag var klar med det satte jag mig ute på trappan ett tag. Sen fick jag för mig att börja greja med blommorna. Två och två tog jag ut dem, rensade dem, planterade vissa och vattnade dem. 2 timmar senare hade jag fixat alla blommor i huset. Käckt!

Jag tycker det är sjukt mysigt att greja med blommor. Det är så avslappnande, och ett perfekt tillfälle för att tänka lite. Ja, det är skönt för själen på något sätt.

Nu sitter jag här framför datorn, nyduschad och trött. Imorgon väntar halvdåligt väder, så jag får väl se vad jag hittar på.
E

In the house that I grew up in

Jag känner mig lite duktig faktiskt, för jag har varit ute och jobbat i 2½ timme. Dock är jag lite seg i ryggen och armarna nu, men det är gött. Jag tog högtryckstvätten till hjälp. Utan den hade det lätt tagit hela dagen.

 

Men nu är allt vitt och fint igen. Eller fint är det väl kanske inte. Det fattas färg lite här och var, men det är inte smutsigt längre i alla fall. Nu ska det bara målas också. Sen har jag ju en del annat att måla, men det börjar jag med nästa vecka.

 

Nu ska jag och syster gå ner och laga mat, ugnsstekt falukorv och potatismos - mums!


Did you stand by me?

 

Godmorgon!

Nu under förmiddagen har jag städat hos mina små änglar. Jag räknade dem även idag, och jag har tydligen 21 stycken. Det är bara en som har dött, och den dog precis i början. Det är lite underligt tycker jag, men jag antar att några mer kommer dö snart. Det vore ju konstigt om alla skulle överleva liksom. Men jag gör mitt bästa, så får vi hoppas på det bästa.

 

Nu ska jag ut och skura några plank samt vårat staket. Jag ska måla om massa här hemma nämligen, och det vore ju bra om det är rent och torrt när jag ska börja.
E


Don't waste your time or time will waste you

 

Ååh, jag såg precis Remember Me, för andra gången (såg den på bio i mars också). Alltså den filmen är så jävla bra att det inte går att beskriva i ord. Jag ÄLSKAR den! Okej, alla tjejer håller på och tjötar om att Robert Pattinson är så jävla snygg, men grejen är att han är ju det. Han är så sjukt snygg att det finns inte. Seriöst, han är typ drömmannen, utan tvekan! Och jag tycker han är snyggast när han ser lite ostädad ut, inte när han har skjorta och stylat hår. Hett!

 

Har ni inte sett filmen - se den!

E


Falling in love at a music shop


Jag har en ny älskling!
Jag fick nämligen min studentpresent av pappa idag - en stålsträngsgitarr. JAG ÄR SÅ KÄR! Den är helt fantastisk. Ljudet är att dö för, och den är så himla fin. Herre! Jag fastnade för den när jag såg den i affären, jag svimmade lite när jag höll i den, och jag dog när jag spelade det första ackordet - för att förklara mina känslor lite, höhö. Förutom att den är kanonfin, har den även mikrofon. Man kan alltså koppla ihop den med en förstärkare. Dessutom har den inbyggd stämmare. Sweet!

Idag fick jag även min studentpresent av Isabell - schampoo och balsam, med lukt av björnbär och blå passionsblomma, för färgat hår. Perfekt ju!
E

Right here in the place where I belong

Nu har vi varit och handlat med den sovjetiska ambulansen, Orben, och det gick finemang större delen av tiden. Vi (läs syster) var nära att köra in i en skylt en gång bara, och så var vi lite nära ena vägkanten en gång också, men annars gick det prima. Dessutom passade vi på att göra reklam för Orben. Han är nämligen till salu, så när vi stod på parkeringen på köpcentret satte jag upp tre "Till Salu"-skyltar. Orben är nämligen till salu, vilket är lite tråkigt, för han är så söt.

 

Anyways, när vi kom hem såg jag att jag hade fått ett brev från min ridskola, och där i var en faktura på min fältrittskurs, samt information om vilka hästar vi ska ha. Jag fick Wakito, så jag är jätteglad. Jag gillar den hästen, fast det vet ni nog redan. Här under är ett litet klipp där jag rider honom på en hoppträning.

E

 


Look to your Orb for the warning

Guten Morgen alle Menschen!
Ich bin eine glücklich Mädchen dieser Freitag Morgen.

Haha, nä.. det där gick inte så bra. Skulle försöka mig på att skriva på tyska, men det gick inte så bra. Ändå har jag läst tyska steg 5. Inte bra det där.


Orben

I alla fall, idag är det fredag, och jag har inga planer. Gött som tusan är det. Eller jo, några planer har jag allt. Vi ska ju åka och handla senare, i Orben! Haha! Pappa och bror har ju åkt till jobbet, och då återstår bara Orben, och Isabells bil då, men den känns ju fel att ta. Så Orben får ställa upp, höhö!

Men jaja, nu ska jag äta frulle.
E

The Runawys

 

Jag såg precis The Runaways. Riktigt bra film alltså. Lite udda och konstig, men ändå jättebra. Me like!

 

Nu ska jag sova, är lite smått trött. Förövrigt, så är mina yngel söta. Syster börjar garva varje gång jag går till yngelskålen, haha, men jag tycker ju det är kul att ha yngel. De är så sjukt små och gulliga.

 

Men nej, sängen var det.

Godnatt!
E


Could you just wake up, and feel the fuckin' heat?

Godmorgon!
Gårkvällen hos Mar var jättetrevlig. Vi blev bjudna på massa pizza, tårta och chips. Underbart gott! Vi pratade och hade kul en bit in på natten, och när kl var 01.30 var jag hemma. Jag var helt slut, så jag slocknade i sängen ganska direkt efter jag hade lagt mig.

Gårdagens hoppträning gick förresten jättebra. Jag hade Mauna, och först hoppade vi fram på en oxer med en galoppbom framför. Det gick kanonbra, och höjden på det låg på ca 1 meter. Sedan hoppade vi en kombination med fyra hinder, med 2 galoppsprång mellan varje hinder. Det gick svinigt bra där med. Jag börjar förstå hur Mauna fungerar nu, och det känns jättebra. Mysig häst alltså! Höjden på hindrerna i kombinationen låg också på ungefär 1 meter, något lägre på första hindret dock. En riktigt lyckad hopplektion med andra ord.

Anyways, vad händer idag då? Jag har inte så mycket planerat, förutom att jag ska åka till pappa i eftermiddag. Det var ett tag sen jag var där nu, så det ska bli kul. Jag tar även med mig mina små yngel dit. Jag vill nämligen se dem växa, höhö. Tycker de är assöta, är helt kär i dem. HAHA!

Nu ska jag äta upp min frukost, Special K - dark chokolat & strawberry, och sedan ska jag kolla på Sex and the City.
E


Mobilblogg

foto0187 (MMS)

Godkväll! Befinner mig just nu hos Mar, och nu är det dags för tårta! Mums! E


Lite smått stressad

Hej!
Jag sitter här i ridkläder redo att kila ner till bilen när mamma kommer från jobbet. Jag ska nämligen direkt iväg ridningen sen, och hon kommer rätt snart! Efter träningen ska jag hem och duscha/byta kläder, för då ska jag iväg på kalas hos Mar. Hon fyller snart 19, så vi ska fira henne. Nice!

Hos käkkirurgen gick det prima. Fick en tid för operation, sista juni, så det blir rätt snart. Gött, lika bra att få det gjort. Men nej, nu måste jag göra mig iordning och kila ner till bilen.
E

The Baby Shower

Platyyngel. Ni kan se några i hörnet och vid stenarna.

 

Min platyhona har fått yngel.

När jag vaknade imorse såg jag att hon såg lite orolig ut, så då släppte jag ner henne i yngelkaret. 5 sekunder senare låg det tre små söta yngel där i, och hon bara fortsatte att föda. Nu har jag mellan 20-25 stycken. Sött!

 

Under morgonen har jag varit hos tandregleringen. Strax ska jag till käkkirurgen för undersökning. Jag ska nämligen opereras snart, usch. Men bussen går rätt snart, så jag får kila.
E


Jurassic Park

 

Igår var jag hemma hos syster och såg på Ica Age 3, som handlade om dinosaurier. När jag kom hem blev jag sugen på att se på Jurassic Park, så då såg jag den på kvällen. Jag var lite orolig över att den skulle vara värsta overklig, men det var den faktiskt inte. Det var bra, men inte alls lika läskig som jag mindes den. Men jag såg den när jag var mycket yngre, och då var jag betydligt mer lättskrämd. Jag är rätt härdad, med tanke på att jag ser den skräckfilmer.

 

Anyways, ikväll sätter jag på 2:an. Jag har inte sett den förr, så det ska bli spännande.

E


Nytt i akvariet

 

 

Nu under tisdagseftermiddagen har jag varit och köpt lite grejer till mitt akvarium. Sune, min mal, dog i fredags, så jag var tvungen att köpa en ny. Ni ser honom på bild 1 på pumpen. Dessutom köpte jag en separat grej att i yngel i. Jag ska nämligen bli mamma till några av Emmsans yngel imorgon. Där ska jag även ha de ynglerna som mina egna fiskar får. En av mina fiskar är nämligen väldigt tjock.

 

Sedan har jag köpt ett yngelkar också. Man fäster det på väggen i akvariet och så flyttar man dit fiskhonan när hon ser ut att hon snart ska föda. När hon väl föder kan ynglerna simma ner till botten och gömma sig utan att mamman kommer åt dem. Sen när hon har ynglat klart så flyttar man tillbaka henne i det stora akvariet, och så tar man bort plattan så att ynglerna kan simma i hela karet. Jättesmart!

 

Sedan köpte jag en ny växt också. Om jag inte märker att en hona föder (pga att jag kanske sover, eller inte är hemma), så kan de gömma sig i växten istället. Fiffigt, höhö.

E


Bilder från balen

Jag

 

Jag, i bilen

 

Jhonny och jag

 

Vid matbordet



Tette och Mar vid matbordet


Sara (i sin klänning som hon har sytt själv!) vid matbordet


Annie och Tina, någon gång under kvällen


MATEN!



Förrätt för köttätarna


Förrätt för vegetarianerna


Förrätt för veganerna


Varmrätt för köttätarna


Varmrätt för vegetarianerna


Varmrätt för veganerna


Efterrätt för köttätarna och vegetarianerna


Efterrätt för veganerna



Det var en otroligt rolig bal. Det blev vals, annan dans, drinkar, skratt och massa mer. Vi hade en underbar kväll med andra ord!

PROM NIGHT

 

 

God dag!

Jag är lite smått seg idag efter helgens bravader. I fredags tog jag ju studenten, och igår var det bal. Jag har haft sjukt roligt, men är som sagt lite ur form, hehe. Därför får ni bara se en bild från balen igår. Mer bilder och en sammanfattning av helgen kommer antingen ikväll eller imorgon.

E


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

 

Gårdagen var ta mig fan helt jävla underbar! Lätt en av de bästa dagarna i mitt liv. Vädret var underbart, humöret var på topp, och livet lekte. Fantastiskt!

 

Vi började dagen vid 7-tiden då vi åkte på champagnefrukost hos en klasskamrat. Därefter gick vi till skolan för att ta kort med klassen. Sedan skrev vi i allas mössor, fick alkoholfria drycker av skolan, sjöng sånger i aulan, och mycket mer. När kl var 12 var det dags att springa ut. Vi träffade släkten, fick tre miljoner saker hängda på sig, och fick ställa upp på triljoner kort. Galet roligt var det!

 

Därefter gick vi ner till fallpåsläppet, och sedan var det dags att åka vagn. Vi dansade, tutade och drack ett bra tag innan vi stannade för första stoppet. Det blev lätt förtäring och toalettbesök innan vi klev upp på vagnen för att åka runt lite till. På nästa stopp fick vi bland annat glass innan vi rullade vidare till det sista stoppet. Där fick vi mer glass och även vitt vin. Gott!

 

Efter ett tag kände jag att det var dags att åka hem, så då kom Emmsan med porschen och hämtade mig. Grymt snygg bil måste jag säga!

 

Väl hemma blev det middag (fläskfilé och potatisgratäng), tårta och presentöppning. Jag fick en jättefin skål, massa fina örhängen, 6 shotglas, 2 armband, 2 trisslotter, en flaska champagne, en aladdinask och en valfri resa till någon destination i Europa. Utöver det får jag även välja ut en akustisk stålsträngsgitarr. I'm a lucky girl!

 

Efter några timmar med familj och släkt var det dags för utgång. Klassen hade bestämt att vi skulle träffas vid kanalen för förfest runt kl 21. Där blev det en del alkoholhaltiga drycker innan vi var redo att dra in på någon klubb. Vi började på Swania där vi skakade rumpan ett tag, och sedan drog vi vidare till Backstage. Där blev det mer dans, shottar och vimmel. Under kvällen gick vi fram och tillbaka mellan ställerna, för vi kunde inte bestämma oss var vi skulle vara, haha!

 

När våra fötter höll på att avliva på grund av våra inte särskilt vänliga skor bestämde vi oss för att avsluta kvällen och åka hem. Sagt och gjort. Efter att ha legat i sängen en halvtimme slocknade jag, och då var studenten över. Sorgligt men sant.

 

Idag har jag bara laddat mina batterier, för imorgon är det dags för balen. Kl 11 ska jag på håruppsättning, så det blir ingen särskild lång sovmorgon då. Ännu mer bilder kommer antingen imorgon eller på måndag. Det beror på hur mycket tid jag har.

E


Imorgon mina vänner, imorgon

Jag tar studenten imorgon!
Det är helt sjukt vad fort tiden har gått. Det känns som att jag precis började ettan liksom, och nu ska jag helt plötsligt ta studenten. GALET!

Jag vet inte riktigt hur mycket jag hinner blogga imorgon. Jag kanske slänger in något mobilinlägg eller två, men det blir nog inga utförliga inlägg. Ni får vänta tills på lördag. Då får ni även se mina studentklänningar.

Nu ska jag kolla på True Blood tills ögonen klistras samman, och sedan ska jag sova.
Ska upp kl 5.30 imorgon för att sedan träffa klassen på champagnefrukost.
MYS!

E

Imorgon tar jag studenten...

... så att ladda upp med Studentsången vore ju smart. Jag har lärt mig den, och den är riktigt härlig. Denna version är sjukt söt, så lyssna och njut.


Kan inte sova.

Jag ligger bara vaken och tänker på studenten. Haha! Imorgon (fredag) tar jag studenten och det känns helt sjukt. Att jag dessutom inte fick ett IG känns också helt sjukt, för vissa kurser kändes helt meningslösa. Matte E, Fysik B, Kemi B - fyfan! Men jag klararde det, och det är grymt!

Som ni kanske märker har jag internet, och det innebär att jag är hemma från Göteborg. När vi kom dit, typ kl 20.15, var alla VIP-biljetter redan garanerade till andra. Eftersom syster redan hade vunnit vanliga biljetter så kändes det onödigt att stanna kvar i 12 timmar. Vi tog därför vårat pick och pack och åkte hem istället. 1½ timme köade vi ändå, och det var ju inte fy skam.

Om typ tre timmar släpps alla biljetter, och jag kan inte låta bli att tänka på alla tjejer som fortfarande sitter ute och köar. Själv ligger jag här i min varma sköna säng. Inte för att jag kan sova, men jag har i alla fall det mycket bekvämare än dem just nu.
E

Kristen Stewart och Taylor Lautner till Stockholm


Kristen Stewart

Igår skrev jag ju att denna dagen kommer vara lite annorlunda, och det är på grund av att jag kommer spendera hela natten utanför Bergakungens biograf i Göteborg. Som de flesta vet kommer Kristen Stewart och Taylor Lautner till Stockholm i juni, och min syster ska försöka få tag i VIP-biljetter till det eventet de ska till. Så jag är snäll och håller henne i sällskap under natten. Kl 8 är det biljettsläpp, så då ska vi kuta in och försöka få tag på 4 biljetter. Hoppas bara vi kommer dit i tid.

E

Ps. Det dyker nog upp lite mobilinlägg senare.

True Blood

 

Jag har spenderat de senaste timmarna med att kolla på True Blood. Jag är fast! Sjukt bra serie. Säsong 2 är mycket bättre än säsong 1.

 

Nu ska jag titta på ännu ett avsnitt innan jag går och lägger mig. Imorgon väntar en annorlunda dag. Ni får höra imorgon.
E