How can I pretend to be so strong?

Inte för att känner för att blogga, men det är ett tag sen nu så jag känner att jag är tvungen.

Idag har jag varit duktig tycker jag. Jag har krattat löv i trädgården, kört och hängt upp en tvättmaskin, gjort rent i köket (det såg förjävligt ut), packat upp matvaror, vattnat blommorna och PLUGGAT. Det finns säkert något mer som jag har gjort, men det har jag isf glömt av.

Förövrigt så förstörde Pappa precis skrivaren, självklart så är det mitt fel.. Nä, men det går ju ut över mig som vanligt.. men skitsamma.
Det är inte mitt fel så jag ska inte ta åt mig!

Nu ska jag snart käka pizza. Anders skulle hämta Natalie i Trollhättan förut, och köpa pizzorna samtidigt, men de glömde av det så de åker genom edet istället.
Efter pizzan ska jag ner till Vickan och släppa in katterna och ge de mat och sånt där't, för Vickan och kompani är i Borås under helgen och jag ska sköta katterna. Efter det ska jag gå till Jhonny och glo på film, trevligt.

Men nu ska jag gå och roa mig någon annan stans.
Ha det braa!

Grattis till Vickan



Idag gick jag till Vickan och firade hennes 18:års dag. Det var gött kul! Lovisa och Linda var också där. :D
Vi käkade Fajitas och Kladdkaka, och sjöng och spelade gitarr :)
Vickan flashade boobsen, och jag filmade, KLOCKRENT :D

Btw, detta är mitt 100:e inägg :)

Ridningen



Ridningen idag gick svinbra. Det är så himla roligt att rida Hedda. Min ridlärare sa att hon inte hade sett någon hoppa henne bättre än vad jag gjorde idag, STOLT!

Det var förberedande hoppning, så det var bara små hinder/högre bommar, men ändå.. det var ju kul ändå! Jag frågade om jag kunde få henne nästa vecka också, och då sa hon att hon brukade inte ge Hedda till någon på en hopplektion, men att hon kunde prova med mig, STOLT :D

Jag älskar hästar!


Klapp-ramsa



Vi roade oss med att göra lite klappramsor idag. Det var skoj.. Sara gjorde lite fel i slutet, eller hon glömde att sluta klappa, men det blev bra ändå :D

Halloween-partaj

Min Outfit


 


Kvällen


         

Tjejerna kom vid tre snåret. Vi satte genast igång med att prata, dansa Hula-Hula och baka tårta. Mycket trevligt. ;D
När tårtan var klar åt vi mat, mackaroner och korv, inte särskilt fancy mat, men who cares ;) Sedan blev det dags för tårtan, den var as god! MUMS!



Efter tårtan gick vi upp till mitt rum och pratade massa. Sara bytte genast om till kvällens outfit, Buddha x)
Mycket sexigt tyckte vi andra.. haha!
Resten av kvällen låg vi och pratade om allt mellan vått och torrt :)
SUPERSKOJ!



Nästa dag (idag) var det dags för tjejerna att åka hem. Allt som allt blev vi 6 tjejer (Tette, Mar, Tina, Sara, Brita och jag).
Tack för en underbar dag/kväll/morgon :)<3

Lite allmän fakta :)

Goddag!
Jag måste bara säga att jag inte tänker skriva om partajet med mina vänner som jag hade igår, eller jag kan nämna att jag hade superkul, resten tar jag ikväll, när jag kommer till pappa igen, för nu hinner jag inte. Nu är jag hos Mami. Jag sska snart rida så jag tyckte det var lite smidigt att komma hit till mamma och hälsa på först. Syster ska föresten med på ridningen och det ser jag fram emot. Jag ska rida ponnyn (ja, PONNYN) Hedda, det blir härligt. Hon är underbar! Fast hon är ingen direkt nybörjarhäst (inte för att jag är en nybörjare, men läs vidare så tror jag att ni förstår). Hon är väldigt het och hon avskyr att hoppa (attans), och dessutom är hon grinig i boxen. Men ändå så har syster fått för sig att hon tycker om Hedda. Vi får se om hon ändrar åsikt efter ikväll. Syster ska filma när jag rider, så förhoppningsvis får ni också se hur Hedda är, jag själv tycker att hon är jättehärlig :)

Nej, nu ska jag göra mig iordning, för jag ska snart till ridningen. YAY :D

What are you hoping for?



Idag har jag hälsat på farmor. Egentligen hade jag tänkt att städa (eftersom mina friends kommer hit imorgon) men det gör jag imorgon förmiddag istället. Men det var kul att träffa farmor, för henne hade jag inte träffat sen i maj.

Idag känner jag inte dirkekt för att blogga, men jag gör det ändå..

Vad mer har jag att säga då? Hm.. jo, jag pratade med Stefan på msn förut. Jadu, vad ska jag säga om det... Om ni inte vet, så gjorde jag slut förra onsdagen, och idag var det första gången vi "pratade" sen dess... Så konstig trodde jag inte att han skulle vara ändå.. fast iofs, det kanske var jag som var konsig, eller.. jag vet inte.. skitsamma.

Nu ska jag gå och lägga mig,
Godnatt

Dancing in the moonlight

Jösses vad Emma är trött :O

Hur artade sig dagen då? Jo, jag spelade gitarr med syster, som jag sa; jag gjorde mat till Pappa och Anne, som jag sa; jag träffade Jhonny, som jag sa. Härligt, jag är bra på att planera alltså :)
Fast Jhonny var barnvakt åt hans 7 åriga lillasyster Izabelle, så jag fick hjälpa till. Fast det var rätt soft. Först kollade vi på film, Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko, sedan spelade vi något spel som hette Mix max (Jhonny vann, jag kom tvåa, och Izabelle kom trea, båda gångerna), sedan spelade vi Fia med knuff också, och då vann jag, YAY :D

Jag är trött! Jag ska typ sova nu, det ska bli skönt :)
Godnatt

No heartbreaks or worries about tomorrow



Jaha, nu är det Höstlov. Jag åkte hem till pappa med syster, och käkade lite god mat (lagad av mig och Maria) med Pappa, Anne, Anders, Natalie (Anders flickvän), Maria och jag då såklart. :) HÄRLIGT!

På kvällen träffade jag Jhonny :) Det var fan as längesen vi träffades sist, så vi babbla typ hela tiden x) Vi gick ut och gick iaf, sen kollade vi på två filmer, Harold och Halloween, fast vi pratade hela tiden så jag fattade typ inte filmerna. Sen babblade vi ännu mera, sedan gick vi en till promenad, och sedan gick jag hem runt kl 3 inatt.



Idag har jag vart i Trollhättan och på Överby. I Trollhättan köpte jag nya strängar till gitarren och på Överby fick jag nya skidstavar av pappa, Anne köpte en döskalleljuslykta, och så köpte vi mat inför måndagens partaj.

Resten av dagen ska jag spendera med syster-yster. Just nu håller jag på att lära henne att spela gitarr, det går apbra. Hon spelar t.o.m. med Capo och plektrum.
Lite senare ska vi dansa, och sjunga lite. Sedan ska vi göra friterad mat till pappa och Anne.

Ikväll ska jag kanske träffa Jhonny-ponny igen, titta på film eller något, men jag får se för jag är döötrött.

Zac och Vanessa försöker prata Svenska



Hahaha... "Nyheter är coolt" xD

Collide - Howie Day



Jomen den här låten är bra! Och gissa vem som kan spela den på gitarr? Jag :)

We're All In This Together





Igår bowlade vi istället för att han gympa. Det var svinkul, fast jag förlorade... och jag som är en sån kass förlorare. Men jag tror inte att jag var såå farlig denna gången, hoppas jag iaf ;)
Resultatet:
1:a Tette
2:a Tini
3:a Mar
4:a Jag

Men jag är nöjd som as ändå, för den var störtkul!



På kvällen gick vi (alla utom Tini), på premiären av High School Musical 3. Jag trodde att den skulle vara kass, eftersom 2:an inte är överdrivet bra. Men det visade sig att den var riktigt bra alltså, nästan bättre än 1:an.
Denna film rekommenderar jag till er som gillar en blandning av musik, dans, kärlek,  drama, och komedi :)

5 tummar upp från Emma :D

Imorgon har jag prov i Biologi, BLÄ!

I remember stormy weather



Idag var det en härlig dag i skolan. Vi började med matte, det var as kul... sen hade vi kemi, fast jag räknade lite matte istället för jag ville vara duktig. Sen hade Tina och jag värsta motionspasset, för vi skulle gå och fråga våran gympalärare om vi kunde få bowla istället på gympa, och då var det så att Ingrid (gympaläraren), satt och åt, och vi ville inte störa då, så vi gick och kollade hela tiden om hon hade ätit klart. Vi gick banne mig till matsalen 6 ggr. När vi till slut fick pratat med henne så var vi tvungna att prata med klassen också, så vi fick springa fram och tillbaka från Ingrids kontor till vårat klassrum hela tiden. Det var lite komiskt. Det hela slutade iaf med att vi fick bowla, så därför slutar vi kl 13, istället för kl 16, bra va :D

Nu sitter jag hemma hos syster. Vi har precis kollat på One Tree Hill och The Hills, vi sparar GossipGirl till helgen, för jag vill plugga lite istället. När jag cyklade hit, så regande det massor, men nu är soligt väder, knepigt!

Ikväll ska jag rida, jag längtar som as. Det brukar jag inte göra, men idag är jag på värsta ridhumöret, jag undrar vilken häst jag får, antingen Molly eller Hedda ;)

Nä, nu ska jag tvinga syster att hjälpa mig att plugga lite tyska och latin :)
Ciao!

Söndag - HOPPTÄVLING



Idag tävlade jag på Ascot, det gick ganska bra :) Felfritt i klassen 70cm, och första delen på 80cm klarade jag av (de sju första hindrerna), sedan klantade jag mig och tappade balansen på det nionde hindret, vilket ledde till att jag ramlade av, AJ.. nejdå, det gick rätt bra, har lite ont i ryggen bara.

Men jag är supernöjd. JAG ÄLSKAR ASCOT! Synd bara att Rebecka vill ha honom nästa tävling, så jag får antingen försöka få honom ändå, eller så får jag komma på någon annan häst, jaja, vi får se hur det blir med det.

Lördag KVÄLL




FORTSÄTTNINGEN:
Vad gjorde jag i björndalen då? Jo, jag träffade mina vänner. Vi pärlade armband, de blev as fina.
Sedan käkade vi en VÄLDIGT speciell kladdkaka också ;) Men den var god iaf, och det är det som räknas. Sedan körde vi snurra falska resten av kvällen, det var väldigt intressant kan jag lova.
Sedan cyklade Tette och jag hem vid midnatt någon gång.
TACk FÖR EN HÄRLIG KVÄLL TJEJER <3

Lördag DAG





Idag kom syster hit (btw så brukar hon inte se ut sådär). Först gick vi till stan och checkade läget. Sedan kollade vi på One Tree Hill, The Hills och Gossip Girl. Härligt

Sedan roade vi oss med att leka frisör x) Nä, men vi provade lite frisyrer på varandra och sånt. :)
När klockan blev halv sex var det dags för syster att åka hem, för jag skulle åka till Björndalen.

fortsättning följer...

Fredag



Idag blev det middag med dessa två goa töser. Vi gick till Shanghai och käkade, de tog 4 små rätter, och jag tog kyckling. MUMS! Sen käkade vi Banan Split till efterrätt också, det var onyttigt, men gott! :)

Efter middagen kollade vi runt i stan lite, Annie visade var lägenheten hon ska flytta till låg och sedan gick vi till Saras lägenhet och pratade i någon timme. Sedan cyklade jag hem vid 22-tiden :)

Det var en mycket trevlig kväll, Tack töser :)

Hurry

Jag hinner inte dirket blogga idag. Ska gå ut och äta med Sara och Annie, det blir mys det :)

Puss på er :D

Goodbye to you

Of all the things I've believed in I just want to get it over with 
Tears form behind my eyes but I do not cry
Counting the days that pass me by

I've been searching deep down in my soul
Words that I'm hearing are starting to get old
Feels like I'm starting all over again..

GOODBYE TO YOU

Goodbye to you - Michelle Branch



Syster tyckte att jag skulle spela in den här låten, så det gjorde jag.

Låter la inte sådär jättebra, men den är jävligt hög, och dessutom har jag bara 5 strängar, så jag skyller på det! ;)

How does it feel?

Jag hann inte blogga igår. Det blev lite stressigt på eftermiddagen/kvällen; Jag höll på att tränade på engelska redovisningen som jag hade idag, när mamma märker att det är staden , och inte staten Washington, jag har forskat om. Så jag fick göra hela skiten igår, det var gött stressigt, men jag hann klart, och redovisningen idag gick la okej. Synd att jag sa "asså" två gånger i slutet bara, men skit samma... livet går vidare.

Var hos tandläkaren igår också, de bytte båge, fjädrar och spände kedjan. Får hoppas att det här blir snart klar, iofs är det två 1½ år kvar, men men... man behöver ju inte tänka negativt för det. ;)

Snart kommer mamma hem, då ska vi äta, gött..
Sen så ska jag rida ikväll också, eller jag har teori, men vi skulle antagligen träna balans på hästar, så då får vi la rida ändå antar jag ;)
Men nu ska jag släppa ut busan, och plugga lite Latin.
Ciao!

This is me



Kommer ni ihåg att jag har lagt upp ett klipp med låten "This is me" med Demi Lovato? Det har jag gjort iaf, och idag när jag lyssnade på den, så kom jag att tänka på att jag kan ju spela den själv istället, så det gjorde jag idag; så HÄR ÄR DEN! :D

Suddenly it's Sunday

Idag har det vart en riktigt tråkig dag. Har suttit vad datorn HELA dagen, herregud, nu får jag dåligt samvete. Fast jag har faktiskt pluggat matte också, det är så himla mycket känns det som. Provet kommer iaf gå SKIT!

Sen så har jag spelar massa gitarr också, ovanligt va?! ;)

Nu håller jag på att göra mat till Anders och pappa, de åkte ifrån Kinnekulle nu, så jag ska ha maten klar när de kommer hem. Fast jag ska åka till mamma kl 18 så de får äta utan mig ;)

Nu ska jag fortsätta med matlagningen,
hejsvej.

When you just can't stop laughing



Jag kollade runt lite på youtube imorse och hittade detta underbara klipp, det är helt sjukt roligt.
Det är en tysk vädertjej som inte kan sluta skratta i direktsänd tv. x)

Kinnekulle Ring - FILM



Jag filmade lite när de körde! :)

Kinnekulle Ring



Japp, då har man vart på Kinnekulle Ring hela dagen... kom fram 7.45, packade upp alla grejer, körde fram bilen och sånt.. Sedan började Anders och pappa köra vid 9-tiden. Det regnade as mycket så det var sket halkigt på banan. Vid 11 kom Maria och mamma, som skulle titta när Anders körde. Svinbra är han!

Maria och jag åkte även med i bilen när pappa körde, ASKUL! Det gick rätt fort alltså... Maria åkte en gång, och jag två. Första gången jag åkte, så var det blött och halt på banan, så då gick det inte så fort, typ 80 km/h som lägst i de skarpaste kurvorna, och 160 km/h som mest på raksträckan. Men sedan på eftermiddagen så torkade banan upp, och då gick fort kan jag lova... 110 km/h som lägst i kurvorna och 175 km/h på raksträckan. Fyfan vad det gick.. as skoj var det. Pappa kör ju inte sitt fulla ut när han har oss i bilen, men med mig körde han typ 90 - 95 % av sin förmåga. Det var skit kul!! Pappas bästa tid någonsin på den banan ligger runt 1.04.., med mig körde han som snabbast 1.0694.. Så då förstår ni att han krutade på rätt bra. Anders körde som snabbast 1.103.., så han var svinnöjd! :D

Vid 17-tiden rullade vi hemåt, med chaffören Emma, japp jag körde. Det gick bra tyckte både pappa, Anders och jag. Sedan käkade vi pizza när vi kom hem, ops.. det blir att träna imorgon ;)

Sammanfattning: Härlig dag!

Hopplektionen i tisdags



Här hoppar jag Gismo :)

Först ser man Jenny och Pontus hoppa lite, sen mig och Gismo, och sist Andreas och Ascot.

På spaning efter friheten



Vad har Emma gjort idag ställer vi oss frågan?
Jo, det kan jag svara på.
Hon har varit i skolan, varit riktigt flummig idag.. :D och så har hon har åkt buss till hennes Papi. Egentligen skulle hon rida, baka och träna också.. men det blev inte så. Istället har hon gjort mat med hennes pappa, och spelat xbox med hennes bror Anders. Spelet Forza Motorsport 2 för de undrande.

Det var lite ansträngande att skriva så, så jag läggar av nu..

Snart ska jag gå och lägga mig, somliga ska gå upp halv sex imorgon. Det är mekanier-race på Kinnekulle Ring, och vi ska självklart dit. Anders ska köra, och jag vill se honom. Och så är det typ den enda chansen på säsongen att åka med i bilen när pappa tränar, så det ska jag också göra. Och så ska jag även övningsköra hem, om pappa är på bra humör :D

Nej, nu ska jag krypa till kojs
Godnatt!

ps. Jag är inget större fan av Kent, med jag gillar verkligen Duett, gör er själva en tjänst och lyssna på den.

Hejdå!


Efter 1½ år på 45:ans Tassar säger Emma Hejdå!

Jag blev lite ledsen idag. Meningen vad att jag skulle jobba en sista helg på 45:ans Tassar, men det blir ingen mer helg tyvärr...

Som vissa vet så ska nya ägare ta över mitt jobb, de har erbjudit mig att jobba kvar, men jag har tackat nej. Det ganska långt dit, och jag menar jag har ju inte körkort, sen ska jag ju ta hand om Ebba och Alba i 2½ månader, så då kan jag ju inte jobba ändå. Så jag ska ta och börja leta nytt jobb, helst här i Trollhättan då.

Vilka minnen jag har ifrån mitt jobb alltså. De tidiga morgon-promenaderna med super glada hundar, de roliga lekarna i rasthagarna, baden i älven... jag kan rabbla upp 1000 saker till. Jösses alltså, jag kommer att sakna det jätte mycket.

Men det är ju inte bara negativt att sluta, man skaffar nytt jobb, utvecklas och skaffar nya erfaranheter. Det ser jag fram emot!

Men jag glömmer aldrig min tid på 45:ans Tassar - mitt allra första jobb!

Can you see what I see?

Den här dagen har gått segt. Började 9.50 idag så jag hade sovmorgon. Det var gött. Fast våran första lektion var Biologi, vi skulle dissekera fisk. Det var något äckligt, fast jag stod ut och till slut blev det faktiskt ganska intressant.

På lunchen idag pratade vi om nyår, planerade lite och sånt.. så nu längtar jag som en galning!

På sista lektionen, samhäll, trodde jag att jag skulle dö av tristess, för det inte överdrivet intressant. Men klockan räddade mig när den blev halv fyra, då vi slutade.

När jag kom hem släppte jag ut busan när jag kollade på TV. Det brukar jag iofs göra, men men.. Hon var übersöt. Hon hoppade upp till mig i soffan och la sig bredvid mig, gullig kanin :)

Nu ska jag ta och träna lite... jogga i någon halvtimme eller något, jag måste ju börja träna någon gång liksom :)

Bonde söker Fru



Nu har jag precis kollat på Bonde söker Fru. Jag måste säga att jag tror att även denna säsong kommer bli superbra. Min favorit är den tredje killen på den övre raden, bögen. Han är ju bara helt otroligt charmig, jösses säger jag. Dessutom så håller han på med hästar, det kan inte bli bättre!

Den andra killen på raden längst ner, kommer förövrigt från Västerlanda, som ligger nära Hjärtum :)

There Is Always Someone Out There Who Will Care For You



Då var det onsdag. Dagen började med det svåraste tyskaprovet jag någonsin har gjort, hemskt säger jag bara! Sedan hade vi Latin, det var la okej, sedan hade vi Biologi med Kent, han är vimsig, så jag var helt snurrig. Sedan hade vi gympa, fast jag var inte med för jag hade glömt mina kläder.

När jag kom hem välkomnades jag av min syster, som satt och kollade på TV i vardagsrummet. En stund senare kom mamma, och sist kom bror Anders och hans flickvän, Nathalie. Det var fullt hus om man jämför med hur lite folk det brukar vara här... jag menar, då är det ju bara mamma och jag.

Vad har jag gjort mer idag då? Jo, pluggat, som vanligt. Har samhäll-läxa tills imorgon, så den har jag gjort. Sen har jag la inte gjort så mycket, busat med Molle-bus och kollat på TV.

Nu ska jag göra iordning lite te, och krypa ner i sängen och kolla på Bonde Söker Fru. Det ska bli nice eftersom förra säsongen var helt underbar, jag säger bara Fredrik!

Ebba och jag



Just nu sitter jag hos syster och saknar Ebba och Alba jätte mycket. Jag längtar som as till den 17 November då jag ska ta hand om sötnosarna i 2½ månad!

Men men, idag har vi haft friluftsdag i skolan. Vi hade orientering och jag var med Tette, vi var svinbra kan jag lova :)
Ikväll ska jag rida, jag har hoppning och det är skoj. Sara Olsson ska med, vi har varit bästisar sen dagis, så det ska bli nice ;)

Nej, nu måste jag plugga vidare, för jag har tyskaprov imorgon, AAH!
Hejsvej

Together we´ve climbed hills and trees



Har lite bråttom, så det blir ett litet inlägg.

Idag har jag pluggat, och varit med syster och bror. Syster och jag har sminkat varanda, det blev hett, och så har vi sjungit till gamla Westlife-låtar. Sedan har vi lagat mat till bror och far också. Bror och jag har spelat xbox. Han hade tråkigt, så jag fick roa honom lite :)

Nu ska vi åka hem, jag ska till mamma, och syster ska hem till sig.
Vi höres..

Kom änglar



Syster och jag sjunger Kom Änglar.
Alltså, systers kommenter i slutet är så jävla klockren x)
Inte våran bästa video kanske, men skit samma... ;)

Leaves are coming down





Resten av dagen har jag spenderat i första hand med syster <3
Vi har gått på promenad och gjort lite annat smått och gott :)

When the night has been too lonely



Då var man hos pappsen igen, härligt.

Jag kom hit igår vid 17-tiden. Det första jag gjorde var att klippa av mig naglarna och spela gitarr - underbart! Vid 18-tiden kom Stefan. Han sov över här, vilket var mycket mysigt. Fast ifs så sov jag typ ingetting, 1 timme sammanlagt eller något... Jag har märkt att jag inte sover särskilt bra såvida jag inte sover själv, det är synd. Så nu är jag gött trött, som ni kanske förstår..

Men iaf, han åkte la vid 12-tiden idag tror jag... glömde en tröja gjorde han också, men den får han tillbaka på måndag :)

The quiet child awaits the day when she can break free



Jag har inte bloggat på ett tag nu så jag tänkte uppdatera er lite;

Har inte dirket gjort något speciellt i veckan. Har ju såklart varit skolan, annars så: gick på stan med syster i måndags, hade ridning och träffade Stefan i tisdags, och pluggade och träffade Stefan igår.

Idag har jag la inte gjort så mycket heller om jag ska vara ärlig, typ vart i skolan och så.. funderar på att plugga lite men jag vet inte om jag orkar, är så jäkla trött...

Imorgon åker jag till far igen, det ska bli underbart eftersom jag har planerat att spela gitarr typ hela helgen. Jag förstår inte hur jag har klarat mig utan den i 3 veckor, det är nog rekord. Jag tror seriöst att folk inte förstår hur mycket min gitarr egentligen betyder för mig... det betyder otroligt mycket. Den har liksom alltid funnits där, och nu när jag inte har spelat på 3 veckor, så känns det som att det fattas något, och det gör det. Så därför ska jag klippa sönder 420 kr (mina naglar) och spela gitarr tills mina fingrar går sönder. Jag längtar ihjäl mig!!

Imorgon ska jag antagligen också vara med Stefan, han då isf komma till pappa och sova över. Det blir mysigt. Har han riktigt tur så kanske jag spelar en trudelutt för honom, men jag får se..