30 December 2008

Hejsan Svejsan!
Snart åker jag till Sund. Ska bli hävligt nice :) Så jag hinner direkt inte blogga, för jag ska käka lite och se till så att jag har packat klart.
Jag tänkte bara önska er ett GOTT NYTT ÅR! :D
För det ska jag ha, förhoppningsvis :)

Hejdå, syns på fredag :)

Ps. vad gillar ni min nya design? Systser gjorde den precis åt mig, tack <3

The Sun Came out


Nu blir det ett kort, kort inlägg för jag ska alldeles strax kila.

Som sagt åkte jag skridskor med Tette förut. Det var svinkul :) Jag måste säga att mina hopp har blivit rätt snygga nu. Det gäller bara att lära sig något lite svårare, tuffare hopp. Men det kommer väl antar jag. Det var lite irriterande när vi skulle gå hem bara, för då kom det två snygga killar som skulle åka.. Varför kunde de inte vara där när vi åkte istället x)
Men men, sånt är livet ;) Tack för idag Tette, det var jättekul <3

Snart blir det andra filmen i Lord Of the Rings-trilogin. Jag vet inte riktigt om jag orkar kolla på hela, för den är ju rätt lång.
Imorgon blir det överby med syster, och massa packing eftersom me and my friends åker till Sund på tisdag. :D

I'll be seen you, bye.

Sing For Joy

Jahapp, söndag idag då.
Vad ska man göra idag då?
Jo, jag ska la antagligen kolla på TV, spela lite gitarr, busa med hundarna och sånt mys. Ikväll blir det även skridskor med Tette. Det var längesen jag åkte nu så jag får hoppas att det går bra.

Just nu håller jag på att hitta lite klatschiga låtar med ackord som jag kan ta med på nyår. Det är ju lite roligt ifall vi har något att spela när vi är borta. Så nu måste jag återgå til det.
Vi hörs!

For Better And For Worse

Ännu mer Godkväll!
Det blev inte Lord of The Rings, istället blev det Harry Potter och den flammande bägaren. Jag älskar alla Harry Potter-filmerna så ikväll frossade jag genom att se den.
Jag sprang även med Alba. I en halvtimme blev det och jag är riktigt nöjd. Det blir ut och springa imorgon också :)
Sedan har jag även kollat på de två senaste avsnitten av The Hills. Jag måste bara säga en sak; Okej, Spencer kan vara jäkligt manipulerande ibland, och hemsk mot allt och alla. Men i det sista avsnitten av säsong 4, chockade han mig. Jag tycker att det var otroligt snällt av honom, och jag inser att han älskar Heidi över allt annat på jorden.
Dessutom älskar jag att Heidi och Lauren pratade som vänner igen - underbart!

Nu ska jag gå ut med hundarna, sedan ska jag gå och lägga mig i den mysigt, tomma lägenheten, då mamma är ute och dansar och har trevligt med Danne. :)

Someday I'll Be Saturday Night

Godkväll!
Idag har jag kollat klart på Skins-avsnitten, mycket bra, och jag har klippt Mollies klor. Inte direkt särskilt mycket, men alltid något. Senare ikväll ska jag ta och springa några kilometer med Alba. Ebba har fått en spricka i en trampdyna, så hon är har ont i tassen, så hon får inte följa med, stackaren. Hon som älskar att springa. Så, istället blir det Alba och jag, vilket kankse är bra eftersom Alba kan behöva röra på sig lite eftersom hon är en hejare på att sova ;)

Efter det ska jag nog kolla på första Lord of the Rings-filmen eftersom den går på TV ikväll. Fast å andra sidan, jag kanske gör något helt annat, vad vet jag. Som igår t.ex., då trodde jag att jag skulle ta en kopp té och kolla på TV. Istället låg jag i badkaret en timme. Det var mysigt!

Nu ska jag ut och springa.

Merry Christmas

BACK IN ACTION!



I tisdags åkte Tette och jag skridskor, det var svinkul. Vi gjorde var sitt program. Det ovan är mitt, Tettes finns på hennes blogg för de intresserade.

Efter skridskoåkningen firade vi jul hemma hos mamma. Jag fick sängkläder och ett presentkort på H&M ifrån mamma. De resterande julklapparna tog vi hos pappa på julafton.

Julafton:

Syster och jag åkte till pappa. Vi åt julfika och pratade och hade anmält mys. kl 15.00 satte vi oss vid TV:n för att kolla på Kalle Anka. Anders stod ut i 10 minuter, sedan gick han och spelade xbox. Pappa orkade 20 minuter innan han började laga mat. Och maria gick efter 25 minuter, för att hjälpa pappa med maten. Så där satt jag själv med hundarna och kollade på Kalle Anka. Okej, det var rätt långtråkigt, men det är liksom en tradiotion.

Efter Kalle Anka öppnade vi våra julklappar. Jag fick: Presentkort på hela överby, massa godis, en mascara, en almanacka, två muggar, hudlotion, ögonskuggor, läppglans, prydnadstomtegubbar, pengar, en stekpanna och tre kastruller. Mycket härligt.

Efter julklapparna blev det mat så det stod härliga till - underbart!

Kl 22 kom mamma och hämtade oss för att åka tillbaka till staden.

Då och då spelade jag xbox med bror också. Han tycker det är kul att spela två st, så han passar jämt på när jag är där ^^

Juldagen:

Ni vet vad jag har pysslat med på den här dagen.

Annandag jul:

Egentigen skulle jag ha åkt skridskor, men jag hade ingen att åka med, så jag hoppade över det.
Istället har det blivit promenader med hundarna, och Skins.

Mamma kom hem för någon timme sen och berättade vad hon fick av Danne i julklapp. En mobil, herregud så jag då. Det var snällt. Det är lite roligt ändå att höra mamma gorma i köket för att hon gör fel med mobilen x)

Haha, jaja... nu ska jag ta och dricka lite té tror jag. Sen ska jag kolla hur det går för mamma med mobilen.
Hejs

Movie Marathon

Ojoj, för tillfället blir det bara ett kort inlägg eftersom jag är en smula upptagen. Jag håller på att kolla igenom alla Skins-avsnitt som syster har varit snäll nog att lägga in på datorn. Jag är på avsnitt 5 och har märkt att Skins skiljer sig verkligen mot alla andra serier, det är sannerligen annorlunda, men jag gillar't.

Förutom att ha kollat på Skins har jag kollat på två filmer; Angus, Thongs and Perfect Snogging och Aquamarine. De var ganska bra, lite oseriösa kanske. Häromdagen tittade syster och jag på Wild Child. Den gillade jag bättre.

Nu kankse ni vill höra lite om min julafton, men det hinner jag inte göra nu.. kanske senare. Jag kan ju berätta att den var trevlig iaf :)

Nu till frågan, är det någon som vill åka skridskor med mig imorgon runt tolv-tiden kanske? Tette? Någon annan? Det skulle vart mysigt iaf :)

Skating Away On The Thin Ice Of The New Day

Tette hade inte tid att åka skridskor idag, så mamma följde med och tittade istället. Vi får hoppas att Tette hinner åka imorgon, för annars får jag åka själv, och det är inte lika roligt. Eller så kanske Lilla Maria kommer, och då slipper jag åka själv :)

Iaf, efter att ha åkt skridskor i ca en timme, gick vi hem. Fast jag tog hundarna och gick till syster och hämtade hennes inlines. Jag har sett programmet Mannen som talar med hundar och fick då idén att åka med hundarna, så får både de och jag motion. Det gick jättebra så det ska jag fortsätta med att göra.

Nu känner jag lukten av mat, för snart ska vi äta, MUMS!
Vi hörs, hejs!

I Gotta Find You



Här kommer ännu en cover. Denna gången låten I gotta find you, som spelas av Joe Jonas i filmen Camp Rock.

Förvövrigt kan jag berätta lite om vad jag ska göra idag.
Det blir TV och dator såklart; kanske någon ny mysig film som syster har lagt in på datorn, eller kanske lite serier; promenader blir det självklart, och lite senare kanske det blir skridskor med Tette :)

Här hoppar jag 70cm med Molly



Svinbra går det! :)

Hallelujah



Här kommer en cover på Jeff Buckley's låt Hallelujah.

Alba fick också vara med på slutet ;)

I Got Almost Everything I Asked For

Nu var det längesen jag bloggade!
Ohyes, indeed!

Men nu är jag tillbaka, bättre än någonsin. Eller nej, inte driekt, men det lät bra ;)

Nu ska vi se vad jag ska börja med att berätta...

Fredag:


Jo, i fredags slutade vi ju skolan. Efter skolan åkte vi till Mar och färgade hennes hår. Eller jag pressade ut färgen ur tuben, medan Tette smetade ut den. Det blev skitsnyggt! Efter några timmar åkte jag hem och hade pizzakväll med Mamma :)

Lördag:



På kvällen idag åkte vi till Sara för att fira hennes födelsedag (lite för sent dock). Det blev pizza, läsk, massa skratt, piano, gitarr, presentöppningar, och massa mera! Tack för den kvällen tjejer <3

Söndag:
Idag var det Klubbmästerskap på Ängens Gård.




Det gick så jävla bra, iaf i klass 70. Där hoppade Molly och jag felfritt på en kanontid. Det lite dåliga var att jag hade valt att ställa upp i två klasser, och då tävlar man i KM på den högsta klassen. 80 var min högsta klass, och den gick inte så bra. Så om jag bara hade valt att ställa upp i klass 70, hade jag kommit 3:a.. lite surt, men jag ska inte klaga!

Tini hoppade felfritt i klass 60, men rev i klass 70, så det blev ingen placering för henne heller tyvärr.

Det var en superdag iaf. Kul att Tini var med, men synd att Tette och Mar inte orkade komma.
Tack för hjälpen syster, utan dig hade allt varit kaos! <3



Efter ridningen vilade jag lite. Sedan cyklade jag till Tette för att planera nyår. Vi kom fram till massa bra saker, så nu känns det riktigt bra och jag längtar massor! Efter planeringen blev det fika, sedan singstar, och minibiljard. Vem vann? ;)

Så, där var min sammanfattning klar. Det blev inte så mycket text, mer bilder. Men som ni vet så säger en bild mer än 1000 ord, så rent tekniskt, har jag skrivit massor! :)

Our Weekend Starts On Wednesday

Idag är det onsdag och vi har haft vårat sista prov för terminen, älskar't!

Igår fick jag Alexia på ridningen. Det gick brabra. Det tog ett bra tag innan jag förstod mig på henne, men när jag väl hade gjort det, gick det svinigt bra.

Imorse blev det joggning med hundarna i en halvtimme. Sen blev det skola. Sista lektionen var gympa, då vi hängde nere i gymmet. Herregud vad vi höll på. Jag säger bara en sak, träningsvärk! Efter gympan firade Tini och jag att vi inte hade några prov kvar, genom att åka skridskor. Det gick svinigt bra för både Tini och mig, och vi åkte i 2 timmar.

Efter skridskoåkningen gick jag ut med hundarna i en halvtimme. Sedan käkade jag mat och tittade på TV, Bonde söker Fru är ju bara för gulligt. :)

Nu blir det sova!
Adios!

I'm Just Losing On A Tuesday

Hej!
Idag blir det ett kort inlägg, för jag har brått. Ska nämligen åka och rida snart, förvånande? ;)

En dialog mellan mig och min syster:
Syster: Jag är avundsjuk på dina vänner!
Jag: Va? Varför?
Syster: De får träffa dig varje dag!

Haha, aaw.. hon är så söööt :)

Efter skolan har det blivit en hel del biologiplugg. Det känns som att jag kan det mesta nu så det är bra. Ska dock ta och läsa igenom lite smågrejer igen imorgon innan skolan. Vi har ju trots allt sovmorgon. Även på torsdag, och på fredag - UNDERBART!

Efter skolan imorgon blir det också skridskor med Tini efter skolan. Det blir nice.. för jag har änna saknat det.

Men men... annars har jag la inget mer roligt att nämna tror jag.
Så nu måste jag gå, jag håller på att kissa på mig!
Hejs

Utmanad!

Jag blev utmanad av syster.

Regler
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de fem 8-sakerna.
3. Utmana 8 personer och meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram (just nu):
One tree hill
90210
The Hills
Laguna Beach
Gossip Girl
(hm...)


8 saker jag gjorde igår:
Firade Lucia.
Pratade med mina vänner på msn ;)
Åkte skridskor.
Lärde mig trehoppet.
Lärde mig att saxa baklänges, någorlunda bra.
Lärde mig en piruett.
Tittade på några nya avsnitt av The Hills som jag inte hade sett innan.
Klagade över att jag hade ont i knät.

8 favoritrestauranger:
En kinarestaurang i Thn som jag aldrig kommer ihåg vad den heter.
New Place i Thn.
En restaurang i Kroatien där jag firade min 15:e födelsedag.
Chang Kang i kungsbacka.
(hm...)

8 saker på min önskelista:
Presentkort
Pengar
En stor chokladtomte
(Hm...)

8 personer jag vill utmana:
Tette
Mar
Lilla Maria
(Hm...)

Lazy Sunday

Först tänkte jag bara säga grattis till Ebba, eftersom hon fyller 6 år idag. GRATTISGRATTISGRATTIS!
Här kommer även en bild på henne:


Idag har jag inte gjort sådär jättemycket. Jag har kollat klart på alla 90210 avsnitt. Enligt mig är det väldigt bra. Men de snålar lite med de smaskiga scenerna, om ni förstår vad jag menar ;) Så sådant kan de gärna ha lite oftare.
Min favorit är Annie Wilson, förvånande va? Nja, antagligen inte. Sen gillar jag Erin Silver också, hon är ball. Av killarna gillar jag såklart Ethan Ward, men även Navid Shirazi.De är typ väldigt snygga :)

Men men, här kommer en bild på alla.


Annars idag har jag åkt lite skridskor. Kl 17-18 blev det. Men det var massa folk, så jag kunde inte dirket träna på så mycket. Mer bara på att åka runt, och sånt därt. Men det gör inget ;)

Nu ska jag kolla på TV, och plugga lite Biologi.

Ha det super.
Bye

The Only Light That Shines There In The Dark



Mitt knä var inte på min sida idag, så jag åkte aldrig till Överby. Jag stannande hemma och vilade istället, och statsade på att åka skridskor med Tette på kvällen. Så blev det, och kl 18 till 20 åkte Tette och jag skridskor. Skitroligt är det. Jag lärde mig trehoppet, en piruett och att saxa baklänges :D Iofs ser det inte lika proffsigt ut som när Tette gör det, men det kommer nog ;)

Det dåliga med att jag åkte skridskor, är att de gör ännu mer ont i knät nu. Ajaj, men det är ju så roligt. Jag får stå ut helt enkelt. Jag vet inte om jag ska åka imorgon också. Jag får se hur mitt knä mår.

Men nu ska jag kila. Jag är sömnig, så jag tänkte ta en kvällspromenad med hundarna. Sedan kanske kolla på lite TV, och sedan sova! :)

Vi hörs imorgon!
Ciao!

LUCIA

Hejsan hoppsan alla där ute!
Idag är det den 13:e December, vilket innebär Lucia. Så glad Lucia till alla er där ute.
Ja, vad ska man meddela idag då? Jag har ju redan skrivit om vad jag ska göra idag.
Jag kan berätta att Mar, Tette och jag har väldigt svårt för att bestämma oss om vi ska ut på stan nu, eller lite senare.
Hm.. klurigt. Men vi får se hur det blir med den saken.

Förövrigt kan jag berätta att jag har ont i mitt knä. Jag ramlade och slog i knät när jag åkte skridskor i torsdags, och det har inte slutat göra ont än, rackarns. Men lite smärta skadar ingen, ellerhur?!

Men nu ska jag ta och få fart på de där girlsen, så vi kan bestämma oss någon gång ;)

See you, bye!

Sing For History And Destiny

Jag måste bara berätta om ridningen i tisdags, jag har inte hunnit skriva det än:

Min hypotes var att jag skulle rida för Mia, ha hästen Molly, och träna på skänkelvikningar.
Istället red jag för Amanda (våran gamla ridlärare som har varit mammaledig i ca 10 månader), hade hästen Askan, och tränade på den lodräta sitsen. Dessutom skulle vi visa vad vi kunde, så att Amanda skulle kunna dra en slutsats av vad vi har lärt oss, och hur hon skulle uppfölja ridningen hädanefter. Ridningen var iaf svinrolig. Amanda sa att jag hade gjort stora framsteg, och var väldigt positivt överraskad. Shit, det är ju sånt man vill höra, att man är duktig liksom. Så jag är överlycklig. :D

Well, igår hade vi prov i Kemi B, det gick åt helvete. Efter provet gick jag hem och hämtade skridskorna, syster och hundarna. Vi gick sedan till isbanan, där jag åkte skridskor, medan syster och hundarna tittade på.


Idag hade vi först Fysik. Där fick vi reda på vårat resultat på NP i Matte C. JAG KLARADE DET! Jag trodde jag skulle börjat gråta när jag fick resultatet. Så jävla glad var jag! :D Underbart!
Sedan blev det Luciafirande i aulan. Sedan lunch, och därefter åkte vi till Göteborg. Vi skulle gå på Naturhistoriskariks- och Världskulturmuséet. Jag har alltid gillat Naturhistoriska, det är väldigt intressant. Idag fick vi reda på varför det är bra att ha sex. Jo, det kan jag svara på. Det ger en större variation. Där har ni det. Okej, egentligen är förklaringen lite längre och mer specifik, men jag antar att ni kan den redan, så vad är det för mening med att jag babblar på om den liksom ;)

På Världskulturmuséet var det inte lika roligt. Vi gick bara runt och kollade på lite ointressanta grejer, fast vi hittade lite roliga sängar, och speglar.. som denna:
  Riktigt nice måste jag säga.
När vi skulle åka hem fick vi vänta jättelänge på att bussen skulle komma. Busschaffören hade missuppfattat vilken naturklass de skulle hämta först, och allt blev kaos. Under väntetiden hade Tini, Mar och jag hade gött skoj. Mar sa "Söne Buss" med Smeagol's (Gollum's) röst, och alla höll på att bryta ihop av skratt. Sedan fick vi flipp på några som stod och rökte bredvid oss, och då sa jag "Det här är passiv rökning", med väldigt rolig betoning på passiv, så då bröt vi ihop igen. x) Iaf, efter ca en timme kom bussen. Vi satte oss till ro, och började den sega åkturen hem. Tini, Mar och jag hade värsta ont i huvudet, var yra och mådde illa och grejer. Det var inte särkskilt nice. Men sen kommer jag med den otroligt dummaste kommentaren "Varför går solen ner egentligen? Är det för att jorden snurrar eller?" Alltså, herregud. Det är fan pinsamt.. men men.. Alla har hjärnsläpp ibland ;)

När vi kom tillbaka till skolan gick jag den väldigt långa (inte) promenaden hem. Väl hemma käkade jag mat, sedan slockande jag framför TV:n i en timme. Sen blev det ut och gå med hundar och massa sånt. Nu är jag helt slut, och jag  längtar tills jag kan gå och lägga mig senare ikväll.

Ikväll är mamma och Danne dansar, så jag är ensam hemma. Det kommer jag iofs vara nästan hela helgen eftersom mamma ska jobba kvällen imorgon, och på söndag ska hon och Danne gå på bio.

Mina planer för helgen blir plugg såklart. Jag ska plugga Biologi A eftersom vi har prov på onsdag, sedan blir det Matte D och Fysik B också. Om jag gör det mesta nu, så slipper jag tänka så mycket på skolan på lovet, smart va?! ;)
Förutom att plugga ska jag antagligen till Överby med flickorna, detta blir imorgon, och på kvällen blir det förmodligen lite skridskor (om någon vill hänka, är det bara att säga till). På söndag blir det nog plugg, och förhoppningsvis ännu mer skridskor.
Självklart ska jag också ta det lugnt, kolla på TV och sådant mysigt, + massa promenade med hundarna.

Nej, nu ska jag ta och dricka något som jag inte har bestämt än, kanske te? Jag får se. Sedan ska jag kolla på lite TV, sen ut på kvällspromenad, och sedan sova. Härligt!!
Adios!

The Time Goes By




Tjena mittbena!
Idag har varit en ganska hyffsad dag. Luchrasten idag var spännande x)
Och gympan var as kul! Vi åkte skriskor, vilket jag tycker är svinkul! Jag ska slipa mina skridskor,
så kan jag åka lite proffsigare, typ som Tette ;)
Jag har kollat upp öppettiderna för Slättbergsbanan, är ni intresserade kan ni kolla här.
Det är öppet jätteofta, så det blir nog ganska mycket skridskoåkning för min del eftersom det tar max 3 minuter att gå dit härifrån. Superbra. I'm so excited!

Nu ska jag kolla på Bonde söker Fru, och plugga kemi!
Puss



The Star Spangled Banner



Seriöst! Det är helt sannslöst vilken otrolig röst Jessica Simpson har!! :)

Let it snow, let it snow, let it snow...



Jag längtar nästan lite efter snön. Det är så mysigt och fint när det är alldeles vitt ute.

Jag har lite bråttom, för jag ska snart åka till ridningen, så jag skriver rätt kortfattat.
Skolan idag var som vanligt. På lunchrasten följde Tini med mig hem och gjorde mig sällskap på promenaden med hundarna. Det är mycket uppskattat då det är tråkigt att gå själv.
På den stora grusplanen som ligger några hundra meter härifrån, släppte vi lös hundarna. Det var första gången jag gjorde det, och de skötte sig ypperligt tycker jag. Iaf Alba. Ebba ville inte riktigt lyssa när jag skulle koppla henne igen x)

Efter promenaden gick vi tillbaka till skolan och hade Engelska. Sedan slutade vi. Då träffade jag Lilla Maria och vi begav oss in till staden. Där kollade vi runt i affärerna lite innan vi gick till ungdomsmottagingen. Vi bokade ett möte och båda fick tid i mitten av januari, superbra :)

Efter det gick jag hem, och tog en promenix med hundarna. Sedan blev det plugg, mat, TV och dator.

Nej, nu måste jag kila.
Hejdå ;)

Ps. Vad tycker ni om min nya design, gjord av syster (tack!)

Make My Wish Come True

Idag fick jag inspiration av Mar när hon la upp denna låten på sin blogg. Men jag måste säga att jag gillar en annan verison bättre. Nämligen den här. Förra året när jag såg denna reklamen på TV:n, blev jag förälskad i Måns, eller... i hela reklamen. Den är ju urgullig. Så därför bjuder jag på denna videon idag.



"Framtidsresan? Är det verkligen nödvändigt? Kan vi inte ha vanliga lektioner istället?!"
Så löd Tettes och min dialog imorse på väg till skolan. Vi skulle nämligen ha en så kallad Framtidsresa, en slags föreläsning som skulle handla om den framtida skogsindustrin. Det var allt vi fick veta innan vi kom dit.

Jag kan säga att Tette och jag ändrade våra åsikter när vi hade gått på föreläsningen. Vi båda tyckte att den var väldigt intressant och givande. Och det tror jag att fler tyckte också, inte sant? ;)

Nog om den.. Idag kom bror över på middag. Vi käkade hamburgare och hade allmänt trevligt. Efter maten, och lite snack, åkte han hem. Då gjorde jag matten. Men något mer har jag inte orkat göra, och det tack vare våra otroligt långa och sega dagar i skolan. Man är ju helt slut när man kommer hem. :O

Iaf.. Den resterande tiden innan läggdags ska jag spendera såhär:
Alldeles strax ska jag gå och sätta på lite te, som jag sedan ska dricka. Sedan ska jag lägga mig i sängen med hundarna och titta på TV. Jag vet inte riktigt vad det blir för program, men jag hittar nog något nice. Efter det blir det en kvällspromenad med hundarna, och sedan sova.

Så, där är min kväll. Hur ser eran ut? ;)

Tini, man kan anmäla sig till KM och Julklappshoppningen nu. :)

Someday At Christmas Time

Goddagens!
Idag är det söndagen den 7:e December. Det innebär att det är andra advent, så nu tänder vi ytterligare ett ljus.



Helgen för min del har varit ganska lugn vilket jag har uppskattat. Igår blev de pepparkaksbakning med mamma och syster. Dock orkade jag bara göra 9 st, sedan fick Maria göra resten. Hon tyckte det var roligt så mamma slapp göra några alls. Hon roade sig istället med att baka lussebullar. Det är typ min favorit"bakelse" under julen då min mage inte gillar pepparkakor.

Istället för att baka pepparkakor roade jag mig med att skriva klart Samhällinlämningen. Det tog i princip hela dagen, och ändå blev den bara 3 datorskriva A4 lång. Ni ska vara glada att ni inte var med mig igår, för mitt humör var förjävligt. Jag vet inte riktigt varför, men så är det ibland antar jag.



På kvällen åkte Mamma på dejt med en som heter Dan-Inge (kallas Danne). De skulle åka och dansa så det blev att vara ensam för min del. Inte för att jag har något emot det för jag älskar att vara ensam hemma. Hela min kväll bestod av Mysteriet på Greveholm. Jag såg de första 12 avsnitten, vilket tog lite mer än två timmar. Sedan blev klockan för mycket, så jag tog en kvällspromenad med hundarna, och sedan gick vi (jag och hundarna) och la oss.



Idag har mamma varit upptagen hela dagen, eftersom Danne är på besök. Han verkar vara en trevlig kille.
Så själv har jag roat mig med att kolla klart på de sista 12 avsnitten med Mysteriet på Greveholm, och nu längtar jag massa till julafton.

Senare ikväll blir det att spela Bingolotto då Danne har varit så snäll och köpt bingolotter till oss alla. Jag har varit jättesugen på att spela det hur länge som helst, men det har inte blivit av eftersom jag har jobbat den tiden det har sänds. Efter det ska jag nog titta på filmen Välkommen till familjen, så går på 3:an kl 21.00. Den verkar lite mysig.

Men men.. Nu har jag inte tid att sitta här längre. Jag ska ta och plugga lite hade jag tänkt.
Ciao!

No time, no see!




Usch, denna vecka har varit fullproppad med skola. Bara pluggpluggplugg. Igår hade vi nationellt prov i Matte C, och idag började vi med Matte D. Nästa vecka har vi slutdelprov i Kemi B, great!

Vad ska Emma Johansson roa sig med ikväll då? Jo, plugga :(  Jag ska göra en inlämning i Samhäll som vi har tills på måndag. Jag har varit så upptagen med storz prov nu det sista, så jag har lagt den åt sidan tyvärr.

Jaja, bilden jag bjuder på idag är från i söndags, då syster kom över och åt mat, gjord av mig. Här sitter hon och myser med Alba :)

Nej, nu blir det plugg!
Byebye

Skägget i brevlådan

1 December står det på almanackan idag. Det innebär att det snart är jullov, vilket jag gillar.

Jag bör egentligen inte blogga idag eftersom jag måste plugga på Matte C, eftersom vi har prov i det på torsdag. Men när man har pluggat hela dan i skolan, och dessutom pluggat när man kommit hem, orkar man till slut inte mer. Så nu pausar jag tills imorgon bitti, då jävlar ;)

Imorse sprang jag med hundarna. Sedan duschade jag, sminkade mig och kollade på årets julkalender, Skägget i brevlådan. Haha, vem döper en julkalender till det egentligen?! Handlingen var iaf lite klurig att förstå. Jag tror det var något om en julklappslista eller något i den stilen. Inte särskilt intressant men jag ska ge den några dagar till, sen ska jag avgöra om den är värd att titta på eller ej, antagligen inte. Istället blir det nog den oslagbara julkalendern Mysteriet på Greveholm. Seriöst, ingen julkalander slår den!
Min syster ska vara så snäll att föra över den till min dator imorgon när hon kommer, vi ska nämnligen köpa julklappar, eller det ska iaf jag göra, för hon är nästan klar.

Men nej, nu ska jag ta och kolla på TV, det är mysigt ;)
Adios!