Would You Die For Love?Igår hade jag en jättetrevlig kväll hemma hos Tina. Jag och några andra firade hennes födelsedag, och dessa presenter fick hon. :)

Idag har varit en bra dag. Dagen började med frukost med syster, pappa och Anne. Det är så himla mysigt att äta frukost med dem på morgonen. Vi sitter och småpratar om allt möjligt, och jag älskar det. Synd bara att bror inte kom hem i helgen. Han skulle stanna i Katrineholm i en vecka till så jag får vänta tills nästa helg.

Efter frukosten åkte pappa och Anne och handlade. Syster och jag tänkte vara lite roliga, så jag duschade i duschen, och hon i badkaret. Det var kul x) Iaf, sedan kom gamlingarna hem. Då fikade vi, och sedan åkte jag ut och övningkörde i 1 ½ timme. Jag trodde att det skulle gå åt helvete, men det gick faktiskt väldigt bra. Iofs körde vi bara lätta vägar, så det var inte så komplicerat, men ändå.. :)

Resten av dagen har jag suttit vid datorn och redigerat bilder i ett nytt program som syster har visat mig. Det är skitroligt för man kan ta bort finnar och sånt jobbigt på kort, och resultatet blir asbra :) Jag ska ta och visa er före- och efterbilder om jag hinner imorgon så får ni se hur effektivt det är.

Ojoj, jag ryser! Syster och jag kollade på Twilight precis. Den var jävligt bra. Så himla magisk så ni fattar inte. SE DEN!

Förövrigt så ska jag till stallet och rida Janowa imorgon. I can't wait! Jag har saknat henne <3

Meeen, nu ska jag ta och gå och lägga mig. Sov gott!
E

The Day Before Friday

Idag är det torsdag. Idag fyller Tina 18 år (Grattis!). Idag hade vi en muntlig redovisning av vårat arbete om pågående FN operationer. Idag har jag läxor. Idag ska jag rida. Idag är jag trött!

Detta vill jag utveckla genom att säga:
  • grattis till Tina- GRATTIS! :D
  • att redovisningen gick jättebra.
  • att jag måste plugga.
  • att jag ska rida igen den gången då Linnea ramlade av.
  • att det skulle vara skönt att gå och lägga sig i sängen och kolla på TV resten av dagen.
Men man kan ju inte få allt, ellerhur!?

I tisdags önskade jag ju Wakito på ridningen. Dock fick jag inte honom, istället fick jag Flight. Fast det gjorde inte så mycket, för han hade jag aldrig ridit innan och det är roligt att prova på nya hästar. Vilken häst jag får idag är sannerligen ett mysterium. Vi har gissat (jag har tvingat folk till att gisa) vilken häst jag får, och vad jag ska göra på lektionen.
  • Tette tror att jag får Naomi och att jag har hoppning.
  • Tina tror att jag får hästen Balu och att jag har dressyr.
  • Mar tror att jag får hästen Flight och att jag har dressyr.
  • Jag tror att jag får hästen Pontus och att jag har förberedande hoppning.
Men det återstår att se :)

Nu ska jag plugga Fysik, och samtidigt kolla på One Tree Hill.
E

Utmaning

Jag har blivit utmanad av: Mar 

 

Reglerna kring denna utmaning är:

att svara på dessa sex frågor

att skriva ett meddelande i de bloggar ni har utmanat där det står att de är utmanade.

 

Favoritstad:

Ojdå, det var en svår fråga med tanke på att det finns i princip hur många städer som helst. Men jag gillar verkligen Montpellier som ligger i Frankrike.  Men jag har inte varit där så mycket, bara över en natt åt gången när vi skulle åka till- och hem ifrån Spanien år 2008.

Så jag tror nästan att jag säger Peñiscola som ligger i Spanien. Jag vet inte ens om det är en stad. En väldigt liten iaf. Den gillar jag jättemycket, och dit åkte vi på våran sommarsemester 2007.

 

Favoritdrink: Alltså jag kan typ inget namn på någon drink, och alla jag har duckit har jag blandat själv med typ Bacardi och läsk. Så jag får la säga Bacardi Apple och Sprite då :)

 

Det galnaste du gjort: Det är la antagligen när jag strippade runt en lyktstolpe och flashade boobsen får några år sedan. Men då var jag lite rund om fötterna så det kanske inte ens räknas?!

 

Inom 10 år: Ska jag ha utbildat mig till något som jag gillar, kanske något inom tjänsten? Jag ska förhoppningsvis ha skaffat ett seriöst förhållande med en kille som jag älskar. Jag vill gärna bo tillsmammans med killen, och helst i ett hus kanske lite utanför en stad. Jag ska ha hunnit resa en massa och fått uppleva nya saker. Och förhoppningsvis massa mer. :)

 

Favoritplagg: Hm... jag kom på idag är min klädstil är så jävla tråkigt. Det enda jag har på mig är typ jeans och någon tröja. Och inte nog med det så är färgen på kläderna svart, grå eller vit. Astråkigt. Så jag vet direkt inte vad jag ska svara som mitt favoritplagg. Det får la bli mjukisbyxor, för de är både bekväma och billiga ;)

 

Sjukaste drömmen: Jag har drömt sjukt många konstiga drömmar, och jag kommer inte riktigt på någon såhär på rak arm. Men jag kan garantera er att de är väldigt speciella.

 

Jag utmanar: Syster och alla andra som vill :)


So Much To Say In So Little Time

Idag är det bråttom. Därför hinner jag inte skriva så mycket. Jag har nämligen haft fullt upp hela dagen. Först skola, sedan efterarbete i skolan, sedan hem och plugga, sedan körkortsteorilektion och sedan hem och plugga igen. Alldeles strax ska jag till ridningen så det är lite stressigt. Dessutom behöver jag plugga mer på latinen, så det ska jag nog göra nu.

Tänkte bara nämna att jag vill ha Wakito. Men det kommer jag säkert inte få, och då blir jag inte glad... men vi får se.
Nu ska jag plugga,
E

I'm Gonna Miss You Like Crazy

Nu har hundarna åkte hem. Jag saknar de redan sjukt mycket!! Usch, får hoppas att det går över snart....

Jaja, skolan idag var rätt fräsch! Vi var på studiebesök på NÄL. Jag är rätt intresserad av att bli något inom vården nu faktiskt. Kankse ambulansförare eller något sådant. Eller sjuksköterskan som åker med, fast det är ju typ samma sak. Men jag kommer la säker ändra mig. Det hade föresten varit roligt att vara ridande polis, men det verkar näst intill omöjligt, så jag får se.

Iaf, efter studiebesökt åkte vi till Innovatum. Där käkade vi, och hade sedan ett litet grupparbete. Det var väldigt tråkigt.
Sedan hade vi lektion, tyska. Där hade vi typ prov. Vi hade skriftlig redovisning om en bok vi har läst. Otroligt svårt var det!!

Men men, sånt är livet, och nu ska jag kolla på bröllopet.
E

QUIZ-tävlingen är avslutad!

Max: 47 poäng

På första plats, med 38 poäng: Syster
På andra plats, med 26 poäng: Mar
På tredje plats, med 21.5 poäng: Micaela
På fjärde plats, med 15 poäng: Tette

Rätt svar är:

Fråga 1
Martingal (1 poäng)
Används för att hålla ner huvudet på hästen. (1 poäng)

Fråga 2
a) Summerland (1 poäng)
b) T.ex. Because you live (1 poäng)
c) T.ex. Keith (1 poäng)

Fråga 3
a) Martha Show (1 poäng)
b) Montel Williams Show (1 poäng)
c) Racheal Ray (1 poäng)

Fråga 4
MS (1 poäng)

Fråga 5
a) One Tree Hill (1 poäng)
b) Mouth, Skills, Brooke, Lucas, Peyton, Nathan och Haley (7 poäng)
c) Haley (1 poäng)
d) Peyton (1 poäng)
e) Brooke, Clothes over Bro's (2 poäng)
f) Mouth (1 poäng)
g) Skills (1 poäng)
h) Lucas (1 poäng)
i) Nathan (1 poäng)
j) Nathan (1 poäng)

Fråga 6
a) Kindly Unspoken (1 poäng)
b) One Tree Hill (1 poäng)

Fråga 7

The Real Orange County (1 poäng)

Fråga 8
a)
Buffy the Vampire Slayer aka Buffy och vampyrerna (1 poäng)
b) Sarah Michelle Prinze (1 poäng)

Fråga 9
a) Jason, Lauren, Heidi och Jordan (4 poäng)
b) Säsong 1 (1 poäng)

Fråga 10
a) The Guardian (1 poäng)
b) Ashton Kutcher (1 poäng)

Fråga 11
New York Minute (1 poäng)

Fråga 12

Senior Year (1 poäng)

Fråga 13
Hilary Duff (1 poäng)

Fråga 14

Säsong 7 (1 poäng)

Fråga 15
a) Islandshäst (1 poäng)
b) De har två extra gångarter, passgång och tölt. Och de sadlas lite längre bak än vanligt. (3 poäng)
c) Ja (1 poäng)

Wanna Be On Top?


God eftermiddag!
Jag känner verkligen inte för att gå till skolan imorgon, men det känns bättre än de gjorde igår iaf. Jag tror att hela situationen imorse räddade hela min dag. Jag vet, det kan låta konstigt, men det gjorde den.

Min kväll kommer bestå av lite blandade saker. Jag kommer nog inte plugga så jättemycket, isf läsa engelskaboken då, för den är jag inte klar med. Sedan ska jag såklart kolla på TV. Jag är lite av en TV-nörd ibland. Men jag gillar söndagkvällens TV-utbud. Kl 20 är det Gordon Ramsay's the F-word. Jag älskar det programmet. Jag älskar hans sätt att behandla personalel. Hehe, inte för att jag själv skulle göra på samma sätt, men jag tycker att han är så härlig. Han säger fucking hela tiden, och det är sjukt roligt. Efter det är det Trollkarens Hemligheter. Förra veckan var lite av en besvikelse, tricken var inte så intressanta tyckte jag. Men jag hoppas iaf att dagens avsnitt är bättre.

Nej, nu ska jag ta och avsluta min quiz, lägga in resultaten, och skriva alla rätta svar :)
Lycka till!

"Hallå? Hallå? Hjälp mig!"

Ojoj, bara denna förmiddag har haft mer händelser än hela gårdagen.

Dagen började ungefär halv nio. Jag drog mig lite i sängen, innan jag skulle ta en morgonpromenad med hundarna. När jag var ute och gick, och hade kommit ungefär halvvägs på promenaden, här jag någon ropa "Hallå? Hallå?" Jag svarade genom att också ropa "Hallå?" Sedan hörde jag ett "Hjälp mig!" och då såg jag honom. Det var en farbror som hade ramlat och slagit sig. Han hade brytit armen och kunde inte röra på sig. Jag frågade hur det var med honom, och han svarade att det inte var så bra, och bad mig sedan att ringa efter ambulansen. Jag kom på att jag inte hade med mig min mobil, så jag fick springa hem och hämta den. Sedan sprang jag tillbaka till farbrorn. Jag ringde efter ambulansen, och efter många försök till att förklara vägen, förstog de var vi var någonstans. Det dröjde kanske 10 minuter innan ambulansen kom, och under den tiden så pratade jag med farbrorn. Vi pratde om ganska mycket: om vädret, fåglarnas kvitter, om en middag han hade varit på, o.s.v

Vi pratade så mycket, så jag glömde av att gå ut till vägen för att dirigera ambulansen. Så helt plötsligt när vi pratade, såg jag en ambulans köra förbi på vägen. Jag fick genast fart i benen och sprang ut till vägen. Som tur var kom ambulansen tillbaka, och jag kunde visa vägen till farbrorn. Allt gick bra, och 15 minuter senare satt han i ambulansen. Han tackade hjärtligt för hjälpen, och vi sa sedan adjö.

Jösses säger jag. Jag visste först inte vad jag skulle göra, skulle jag ringa 112, skulle jag ringa någon annan, skulle jag be någon annan om hjälp? Jag hoppas jag gjort rätt iaf för han verkade nöjd. han fick min adress och mobilnummer, så vi får se om han hör av sig ;)

Iaf, nu blir det snart Canadas next top model, och sedan lite plugg.
E

Shout It Out, Be A StarDå var det dags att blogga igen då. Inte för att jag vet vad jag ska skriva, för dagen har varit ovärd. Har i princip inte gjort något... bara pluggat lite, gått ut på promenader, tränat, och sen bara glott på TV. TV:n har haft ett riktigt dåligt utbud idag tycker jag. Det enda som har gått att titta på var Canadas Next Top Model. Så det har jag kollat på idag.

Föresten så kan jag berätta att vi vet varför hundarna är galna. Ebba löper, så hon blir galen av ingenting. Det smittas av till Alba, så resultatet blir två hysteriska hundar. Eller nej, nu överdrev jag. Alba är inte så farlig, men Ebba är sjukt jobbig. Ho är kåt som få och vill att allt som rör sig ska sätta på henne. GAH!

Men men, nu ska jag ta och krypa ner i sängen, jag fryser. Dessutom har jag värsta nojjan. Den där skolan är en alltid hack i häl, och jag blir snart galen! Men snart åker ju hundarna hem, så då kanske jag inte känner mig stressad. Vi får se.

Utmärkelse!


Jag har fått denna utmärkelse av syster. Tack, du är bäst! <3


UTMÄRKELSE! Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa. Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till ♥


Jag ger den vidare till: Mar & Tette. Jag känner ju typ inga andra som bloggar ;)

Today is NOT a good day...

...eller, skolan var bra. Mar, Sara, Tette och jag stannade till och med kvar efter skolan för att jobba med vårat samhällarbete. Riktigt duktigt. Resten av dagen har varit kass.

Jag kom hem typ kl 12.45. Det första jag ser när jag öppnar dörren (förutom två galna hundar) är massa, och då menar jag massa sönderslitna papper. Lite längre in ser jag pengar som är slitna mitt i tu, trisslotter, och det värsta av allt, mamma nya fina tofflor med massa bitmärken. Vissa delar var borta, och vissa delar var remsor. Så, hundarna har roat sig med att förstöra våra saker idag. Fy sjutton vad jobbiga de kan vara ibland. Gud vad ledsen jag blev på dem. Det tråkiga är att de fattar inte vad de har gjort, så de ångrar ju sig inte. Pappersbitarna var då våran post, så jag fick ju sätta mig och försöka pussla ihop allt igen. Det funkade inte så bra, för de hade ätit upp typ hälften. Mamma hade fått Grattiskort, och på de såg man nästan inte vad de stog på. Tråkigt.. och det är ju mitt ansvar också. Satan!

Resten av dagen har inte varit särskilt rolig. Det har ionte hänt något mer sånt, men ändå. Jag har försökt pigga upp mig genom att rätta folks svar på quizen. Det är jätteroligt och jag hoppas innerligt att det är MÅNGA mer som tävlar. Det är bara att skriva på. Vill ni inte skicka på mailen, kan ni skicka som vanligt över kommentaren som Micaela gjorde. Det funkar prima de också. Men bara så ni vet, så kopierar jag svaren och ta bort de från kommentarer så fort jag ser det, så att ingen fuskar.

Så till er som tävlar: TACK, och lycka till! :)
och till er andra: Är frågorna för svåra eller? ;)

Today Is A Good DayRidningen i tisdags gick bra. Jag fick dock inte Molly, utan Rico, igen. Jag hade hellre haft Molly, men Rico funkar bra också. Våra övingar var inte särksilt avancerade. Vi hoppade lite hinder bara, sen var det inget mer med det ;)
Nästa gång önskar jag hästen på bilden, Wakito. Han är rätt omtyckt, så jag tror inte jag får honom. Men vi får se.

Igår var skolan rätt okej. Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde, förutom att Tina och jag åkte skridskor på idrotten, nice! Nästa vecka får man välja mellan skridskor och handboll. Veckan efter det, får man välja mellan skridskor och Streetdance. Jag har strukit under det jag ska välja. Jag gillar't!

Idag var skolan riktigt okej faktiskt. Fysik- och Kemilabbarna gick jättebra. Likaså mattelektionen, och även studiebesöket vi hade på Innovatum Science Center i eftermiddags. Så en riktigt bra dag för min del.

Imorgon är det fredag. En riktigt bra fredag också. Vi slutar nämligen typ kl 11.10, och det gillar vi! :D

Nej, nu ska jag gosa med hundarna. De åker ju trots allt hem på måndag.

Ps. Var med och tävla i min quiz :D
Jag ber om ursäkt för mitt kassa inlägg. Jag har ingen motivation för jag är helt slut efter att ha gjort quizen ;)

QUIZ

Jag tyckte det var lite roligt när Mar gjorde sin quiz, så jag har gjort en också.
Så här får ni, tänkt till riktigt mycket nu, och fuska inte genom att kolla upp svaret.
Var ärliga, och fuska ej!

Svaren kan ni skicka till min mail, emmasol91@hotmail.com, så kan inte fuska genom att kolla på någon annans svar. Döp mailet gärna med quiz. :)

Fråga 1.
Ni vet ju att jag är en hästnörd. Så den första frågan jag tänker ställa är: Vad heter det hjälpmedlet som ni ser under, och vad används den till? (Ni kan förstora alla bilder jag lägger upp genom att klicka på den.)


Fråga 2
Den här snygga killen är både skådespelare och artist.

a) Nämn en serie han har varit med i.
b) Nämn en låt med honom.
c) Nämn en film han är med i.

Fråga 3
Här kommer en rad Talk Show's som jag brukar titta på. Min fråga till er är:
Vad heter Talk Showsen?
                 a)                                       b)                                          c)
                           

Fråga 4
Här kommer en följdfråga från den förra frågan.
Vad lider killen b) av för sjukdom?

Fråga 5
Det här är en utav mina favoritserier.

a) Vad heter den?
b) Nämn alla karaktärer.
c) Vem utav karaktärerna var det som åkte iväg på en musikturné?
d) Vem utav karaktärerna är lite av en konstnär?
e) Vem har ett klädmärke, och vad heter den?
f) Vem är sjunger karaoke i avsnittet I will dare, från säsong 2?
g) Vem låtsas att han/hon inte kan simma?
h) Vem är det som säger "I'll be seeing you"?
i) Vem hamnar i en rullstol efter en hemsk olycka?
j) Vem är min favorit?

Fråga 6

Den här tjejen heter Kate Voegele.
a) Vad heter låten?
b) I vilken serie är både hon och låten med i?

Fråga 7
Serien Laguna Beach, är också känd som vad?

Fråga 8

a) Vilken serie är den här tjejen mest känd ifrån?
b) Vad heter hon?

Fråga 9

De här människorna är med i en serie som heter The Hills.
a) Vad heter de?
b) Under vilken säsong var flickorna tillsammans med dessa pojkarna?

Fråga 10

Den här killen spelar i en film som jag avgudar.
a) Vilken film är det jag syftar på? (Bilden kommer ifrån filmen)
b) Vad heter skådespelaren?

Fråga 11
Alla har vi hört talas om Mary-Kate och Ashley Olsen.
I de flesta filmerna de är med i, kommer alltid Maty-Kate's namn först när de "presenterar" skådespelarna. Nämn en film där Ashley nämns först.

Fråga 12
Vad heter den 3:e High School Musical-filmen?

Fråga 13

Vilken artist är det som sjunger i Sweet Sixteen?

Fråga 14
Ifrån vilken Amerixas Next Top Model-säsong kommer den här bilden ifrån?


Fråga 15
Det här är den sista frågan. Den knyter jag an till den första frågan genom att den ska handla om hästar.
a) Vad heter hästrasen?
b) Vad är det för speciellt med denna hästen? Nämn så många saker du vet.
c) Har jag ridit en sån häst?

Och hon ska klara detDet nya OTH-avsnittet We change, we wait var väldigt bra. När Lucas gav Peyton Keiths ring rös jag i hela kroppen. Lucas ansiktsuttryck såg så himla äkta ut, vilket gjorde hela den scenen så himla mycket bättre! Däremot verkar regissören som ska regissera Lucas film inte riktigt ha alla äpplen i korgen, men vi får hoppas att det blir bra ändå. I nästa avsnitt får vi bekanta oss lite med allas rollkaraktärer vilket verkar bli allt annat är tråkigt. Jag längtar.

Jag har även kollat in det senaste avsnittet av The City, Boys night out. Serien är bra, men inte lika bra som The Hills. Jag är glad över att det kommer en till säsong för jag saknar Lauren.

Men, nog pratat om TV. Istället går jag över till böcker. Som jag sa igår så trodde jag ju att jag skulle fasta för I taket lyser stjärnorna. Jag hade rätt, och jag har redan läst ut den. Jag hoppas att filmen är i princip likadan som boken, men att de kanske lyckas lite bättre med filmen. Jag gillade boken, ingen tvekan om saken, men jag tror att jag nog kommer gilla filmen mer. Det återstår att se.

Iaf, hur har min dag varit då?
Jodå, den har varit hyffsad. Iofs fick jag världens migrän under kemilektionen, så efter den lektionen gick jag hem. Vi hade ändå bara en onödig engelskalektion kvar och där skulle vi ha vikarie, så det kändes lite meningslöst.

Förövrigt så längtar jag som en galning till ridningen ikväll. Det känns som att jag inte har ridit på tretusen år, och då är det illa. Jag hoppas innerligt att jag få Molly, men vi får se.

Imorgon har jag sovmorgon eftersom våran tyskalärare är sjuk, yay. Egentligen skulle vi ha våran skriftliga bokredovisning på den lektionen, men det blir flyttat till på måndag istället, yay! Det gillar vi!

Men men, no time left. Nu ska jag ta och plugga lite. Jag har ganska mycket att göra så jag ska försöka hinna klart idag så slipper jag tänka på det imorgon. Smart, yes, jag vet ;)

It all comes down to who's by your side

Jag gillar verkligen inte måndagar. Fast idag fick vi sluta efter latinen eftersom våran tyskalärare var sjuk. Så det vart nice. Och direkt efter skolan gick syster och jag till stan och köpte present till mamma. Hon fyller år nu på torsdag så vi tyckte att det var dags. När jag kom hem läste jag klart min tyskabok. 43 sidor läste jag, på 3 timmar. Herregud, det tar lång tid alltså, men nu är jag iaf klar, finally. Så istället för att läsa tyska är jag nu sugen på att läsa I taket lyser stjärnorna, eftersom min bror var med och spelade in den filmen. Eller spelade in och spelade in, han fick regisera lite smått, och dessutom är han statist, då han ska försöka ragga på en tjej. Så iaf, jag tänkte att det kanske vore smart att läsa boken innan jag ser filmen. Den engelska boken A walk to remember tänkte jag också börja läsa snart. Jag vet inte riktigt om det blir ikväll, eftersom det är stor chans att jag fastnar för den andra boken. Det återstår att se.

Imorgon blir det förhoppningvis skridskor med Tina efter skolan. Annars blir det väl någon annan dag :)

Nu ska jag gå och läsa bok!
E


I taket lyser stjärnorna                                 A walk to remember
                                                    

Running Out Of Time


Japp, som sagt åkte jag skridskor, men det blev bara med Emmsan. Håkan låg och sov, och Maggan ville inte låna ut skridskorna eftersom de var nya. Men syster tittade iaf på. Fast Emmsan tröttnade efter en kvart så då fick jag åka själv. Så förvånande, så blir det jämt :P Men det var kul iaf. Sjukt bra grepp blev det, fast ovant. Men det gick la hyffsat ändå tycker jag. Jag hoppas att vi ska åka skridskor på gympan på onsdag, för det är roligt :)

Nu ska jag vara duktig och läsa tyskaboken, för imorgon blir det plugg igen. Jag blir galen.. helgen går så jävla fort så man hinner ju aldrig slappna av!!

Jaja, iaf.. senare ikväll blir det Trollkarens Hemligheter, det gillar jag!

If you wanna chase your dream, sometimes you gotta break the rules.

God eftermiddag
Vill ni veta en rolig sak. Igår när mina friends var här, ringde min mobil. Det var från Allsite (telefonförsäljarna) som frågade om jag hade tid att komma på intervju idag. Jag vet inte om det var så samrt av mig att säga att jag hade fullt upp idag, när det enda jag hade planerat var att åka skridskor. Men jag tackade iaf nej, och de sa att de skulle återkomma. Det lite tråkiga var att hon jag pratade med var väldigt otrevlig, och jag menar hon är ju telefonförsäljare, eller iaf inom den branschen, och där ska man ju vara väldigt trevlig, så jag fattade inte varför hon var otrevlig. Det passade liksom inte in... hm. Jag får se hur det blir med den saken iaf, för jag vill verkligen ha jobb.

Iaf, nog om det. Imorse när jag satte på TV:n (kl. 10.10), hittade jag inte något att titta på så jag zappade runt lite och hamnade tillslut på 2:an, där det var Gudstjänst. De sjöng just vid det tillfället jag zappade dit, och den låten de sjöng, sjöng vi ibland när jag var fadder (jag hade hand om andakterna med konfirmanderna, sjöng och spelade gitarr och sånt därt), så då började jag sjunga med öfr kung och fosterland. Det var mysigt :) Och få nu inte någon knepig idé om att jag är kristen, för det är jag inte. Eller kristen är jag väl eftersom jag är inskriven i Svenska Kyrkan, men jag är inte religös. bara så ni vet.

Annars idag har jag läst lite ur tyskaboken, för lite dock :/. Jag har även tittat på en übermysig film, She's the Man, med Amanda Bynes och Channing Tatum i huvudrollerna. Jag föll för Channing redan i den första Step Up filmen, och han svek mig inte heller i denna. Han är sjukt snygg, nästan precis min drömman kan jag tala om. Det är galet hur snygg den människan är!Tränat har jag också gjort. Med både vikter och utan. Först lärde jag mig en ny streetdans som jag hittade på youtube. Sen tränade jag med 2:kilosvikter (inte så mycket, jag vet, men jag är klen) till ett annat videoklipp som jag hittade på yuotube, och till sist tränade jag lite motion, till ännu ett videklipp från youtube. Så jag känner mig duktig idag. Sen ska jag ju snart också åka skridskor med Emmsan, kanske syster (om hon får låna Maggan, Emmsans mammas skridskor) och kanske Håkan (Emmsans pappa). Det blir ännu mer träning, vilket jag är glad över. Jag hoppas bara att jag kan åka med de nyslipade skridskorna.

Men nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, för jag måste packa lite smågrejer inför skridskoåkningen. :)
Byebye

-Vad i helvete gör du?Istället för en hel eftermiddag full av samhällplugg med dessa flickor, blev det TV ocb babbel. Eller okej, vi pluggade i 1 timme, sedan gick det inte mer för vi var för omotiverade. Men 1 timme är ju alltid något, ellerhur?!

Annars har jag inte gjort så mycket. Tittat på TV, gått ut med hundarna och sånt mysigt. Snart blir det Mr Bean, och sedan får jag se.

Tette berättade om ett program som heter Raj Raj. De skämtar med folk vilket är sjukt roligt. Här har vi ett skämt som heter "Knark i kakan". Hysteriskt roligt! x)Gimme More!Det är helt sjukt vad folk kan dansa bra! :O

Let's Go Shopping TodayI'm baack :)

Idag är det äntligen fredag, så himla skönt. Fredag är den enda dagen jag kan slappna av någorlunda bra iaf. För på lördag blir jag nojig igen. Även om jag är ledig på söndagarna, vilket kan vara en aning konstigt, men så är det iaf. Dumma skola!

Kl 10.00 gick jag till tandläkaren. De bytte min båge, och spände kedjan. De limmade även fast en ny brackerts, eftersom en hade lossnat. Men ajaj så ont det gör när de spänner kedjan. Men jag ska inte klaga, jag får ju allt detta gratis.. men ändå. Det är lite knäppt att det fortfarande gör ont eftersom det är nästan ett år sen nu, men det kanske är för att de är där och grejar hela tiden. Vad vet jag? Vi får hoppas att det går över iaf!

Idag fick jag ett ryck efter skolan. Jag åkte till överby med syster och Emmsan. Där slipade jag mina skridskor på Team Sportia. Killen som slipade dem var gött snygg, och han hade ett sexigt ärr över högra ögenbrynet, me like! :) Sedan köpte jag present till Tini, eftersom hon fyller år snart. Sen köpte jag även Comviq Kompis, så nu kan kan ni räkna med att få sms ;)

Ikväll blir det TV:kväll, vilket ska bli otroligt mysigt :)

Imorgon kommer Tette, Mar och Sara hit. Vi ska plugga samhäll, så att vi slipper stressa så sen. Jag var dock klantig, eftersom jag glömde papprerna om Burma i skolan, men jag får väl skriva ut de här igen, det är ju inte hela världen (hoppas jag!). De kommer iaf hit vid 15-tiden, vilket blir trevligt eftersom mamma ska vara borta hela helgen.

På söndag blir det antagligen att åka skridskor med Emmsan. Syster kommer ju såklart vara med, men hon ska inte åka. Det ska bli sjukt kul. Jag har inte åkt sen vi började skolan, och det är väldigt länge för att vara jag. Iofs kommer det förmodligen gå åt helvete, eftersom jag precis har slipat skridskorna, men skit samma. Jag får öva :P

Men nu hörni, ska jag gå. Ni får ha en härlig fredagskväll, för det ska jag sannerligen ha!
Pusss

Everything's Gonna Be Alright

Idag har jag en sån där dag som känns helt meningslös. Jag vet inte varför, men så är det iaf!

Skolan idag var rätt okej. Vi hade inställd idrott, så vi fick sluta kl 14.15 istället för kl 15.50, värt! På lunchen idag gick jag till ungdomsmottagningen, där jag skaffade p-piller. Eller först var jag tvungen att svara på massa frågor om sjukdomar o.s.v, men allt såg fint ut, så då fick jag mitt recept. Efter skolan mötte jag syster på väg till apoteket, eftersom hon också skulle hämta ut lite piller. Inte p-piller dock. Sedan var vi lite busiga. Vi gick och köpte lite donuts, som vi mumsade på samtidigt som vi snabbt, kollade igenom staden. Det var mysigt :)Idag fick jag även ett sms ifrån min körskola där de frågade om jag kunde flytta min körtid, det kunde jag självklart. Det intressanta med detta var att jag fick reda på att jag skulle köra med Pär, och inte Gunnel, som jag trodde. Egentligen ville jag inte ha Pär, eftersom han är ung, och jag antagligen kommer bli väldigt hisspig. Men samtidigt så är det lite roligt eftersom båda mina syskon har kört med honom. Men det blir nog bra, för båda två är nöjda och har körkort.

Nu byter jag ämne helt och berätta lite om min ridning igår.

Jag hade Rico, en ny ganska ung häst, som jag aldrig hade ridit förr. När jag gjorde iordning honom såg jag att han hade Ascots gamla martingal. Då dök det upp lite minnen, och jag blev lite depp. Jag saknar honom! <3 Iaf... vi hade hoppning så jag undrade hur det skulle gå med en ny häst. Men allt gick bra, iaf på framridningen. Vi travade över bommar och vi travhoppade lite småhinder. Sen ändrades allt, men inte för mig dock. Linnea, en i min ridgrupp, ramlade av (Molly) när hon hoppade, och hon hamnade i en konstig vinkel och fick jätteont i ryggen. Hon kunde inte röra på sig. Amanda (ridläraren) fick ringa hennes föräldrar, och sedan ambulansen. Hon sa till mig att hoppa av Rico och springa upp i stallet och hämta en filt, så det gjorde jag i full fart. När jag kom tillbaka låg Linnea fortfarande på marken. Hon hade svårt att andas, och enorma smärtor. Efter ca 10 minuter kom ambulansen. Det tog 30 minuter innan de bar in henne i ambulansen (jag vet inte varför det tog så lång tid, de skulle la fixa massa spälgrejer och sånt). Amanda sa att det var nog ingen idé att fortsatte att hoppa, eftersom klockan hade hunnit bli så mycket. Istället skulle vi få rida längre någon annan gång, eller något liknande. Så efter ynka 15 minuters ridning, och hela 40 minuters väntan, fick vi gå upp till stallet igen. Lite tråkigt, men självklart förstår vi varför. Vi får hoppas att det gick bra med Linnea, för de pratade om ambulanshelikopter, och då kan det inte vara bra. Så vi håller tummarna!

Så, det var en spännade kväll kan jag meddela.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva härnäst, så jag får väl helt enkelt sluta. Istället ska jag ta itu med matten och kemin, så att jag slipper det i helgen

E

Jump Off The WorldDet var helt underbart att sluta tidigt idag. Det kan man behöva ibland.

När jag kom hem tittade jag lite på TV, sedan tränade jag lite med Alba, lydnad och hoppning. Det gick svinbra. Hon är så duktig så. Hon hoppade 50 cm som högst idag, och det är riktigt bra för i början hoppade hon inte över något.

Efter jag hade tränat Alba, tittade jag på det nyaste avsnittet av One Tree Hill, A hand to take hold of the scence. Riktigt bra avsnitt, inte så ovanligt kanske, men ändå. Jag börjar faktiskt gilla Julian nu, han har blivit en riktig söting. Efter OTH kollade jag på det nya avsnittet av The City, Good things come in threes. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Jay. Hm, jag får helt enkelt ge det lite mer tid så får jag se sen. Olivia vet jag däremot att jag inte gillar. Jag tycker att hon verkar falsk.

Nog talat om TV, jag ska strax åka till ridningen, och jag har inte den blekaste vilken häst jag kommer att få. Förra gången hade jag ju Blackie, men vi har hoppning idag, så då blir det någon annan. Det blir spännade!

Nu ska jag ta och kissa, för jag är sjukt kissinödig. Sedan ska jag byta om till ridkläder, och sen bär det av till ridningen, yay!

Find A Dream You Can Follow

Herregud.. under hela One Tree Hill-avsnittet satt jag och hoppades att det inte skulle ta slut. Det var grymt bra. Det ska bli spännande att se nästa!

Videon under har min syster tillägnat till mig, och jag älskar den! <3


Rainy Monday

Jag gillar vekligen inte måndag. De är otroligt sega, och ämnerna i skolan gör det ju inte direkt bättre. Eller okej, förmiddagen är hyffsad, Matte och Engelska. Men eftermiddagen, Latin och Tyska. De lektionerna känns väldigt onödiga.. speciellt tyskan. Det känns inte som att vi gör något på lektionerna, typ läser stycken och gör lite uppgifter. Eller idag gick vi faktiskt igenom lite imperfekt, så det var ju bra, men ändå.

Iaf, Elsie, våran engelskalärare är sjuk idag, så vi fick ett beting som vi skulle göra istället för lektionen. Vi var duktiga och gjorde klart det på den tiden vi egentligen skulle ha lektionen, så det känns riktigt bra. Riktigt roligt hade vi under tiden också. Mar och jag satt och fundera om det skulle vara bestämd artikel på tourism. Helt plötsligt typ skriker hon glatt "ism, ism", och vi alla börjar asgarva. HAHAHAHA, så jävla roligt. Det lät så jävla kul xD Det är så att de orden som slutar på ism, har en speciell regel, då det inte ska vara någon bestämd artikel, och när hon kom på den regeln blev hon jätteglad. Haha, jösses, både Mar och jag skrattade så vi började gråta. Men det är härligt, man ska vara glad :)

Och glada kan vi fortsätta vara, eftersom Elsie skulle vara hemma imorgon också, så då slutar vi kl 11.10 istället för 13.50. Så himla skönt :D

När jag kom hem gav jag hundarna mat. Ebba är svinhungrig hela tiden, så vi får öka på maten hela tiden. Men det är bra att hon äter, det betyder att hon är bättre. På tal om hundarna, så har jag fått reda på att Evelina ska hämta hundarna den 26 Januari, kl 18.00. Usch, jag kommer börja gråta, för jag kommer sakna hundarna massor! Jag visste ju att de skulle tillbaka, men jag har fäst mig massor vid dem! <3

Iaf, nu ska vi inte vara deppiga över det längre. Istället ska jag titta på det senaste One Tree Hill-avsnittet som syster har varit snäll och hittat till mig :)

Thank God!

Idag mår Ebba betydligt bättre vilket känns jätteskönt. Hon är inte helt som hon brukar vara, fortfarande trött och så, men hon är mycker bättre. Yay! Synd bara att hennes mage inte klarar av att äta torrfodret än (som hon älskar). Istället måste hon äta det där riset, och det är hon inte direkt förtjust i, men så är det.

Idag har jag kollat på massa avsnitt av Beauty and the Geek. Det gjorde jag igår också. Haha, det är sjukt vad ynkliga killarna kan vara ibland x) Men iaf, jag har även pluggat. Igår gjorde jag matten, jag gjorde några tal i fysiken, och jag läste lite i tyskaboken. Idag har jag läst lite till i tyskaboken, men har en hel del kvar. Usch, det tar svinlång tid att läsaaa, jag blir galen! Men men, jag ska försöka läsa något kapitel till idag iaf, så får vi ta resten under veckan.

Nu ska jag gosa med Mollie lite.
Puss

Poop Shit Destroyer

Usch, usch... de två närmsta nätterna har varit hemska. Jag har inte sovit särksilt mycket. Natten till fredagen mådde Ebba dåligt, hon spydde och höll på, jättekonstig var hon. Så jag fick kliva upp ur sängen för att gå ut lite med henne, väl ute visade det sig att hon hade diarré. När jag kom hem gick jag och la mig igen. När jag vaknade av väckarklockan, kl 6.15, såg jag att det var bajs/diarré över hela golvet. Eww, det var en väldigt vidrig syn kan jag tala om. Men stackars lilla Ebba, det kan ju inte hon hjälpa. Så det var bara att torka upp..

Sedan var det skola, och när jag kom hem visade det sig att Ebba hade bajsat massa i vardagsrummet också under dagen. Fast det tog mamma bort som tur var. Sedan var hon jättetrött och sånt igår, men jag tänkte att det går la över.
Så, igår kväll gick jag och la mig och hoppades att natten skulle vara någorlunda lugn iaf. Icke sa Nicke, Ebba väckte mig hela tiden, först spydde hon, sen ville hon ut, och så höll det på så hela natten lång. När klockan var 6, hade jag bara sovit 3 timmar, istället hade jag gått ut på FYRA PROMENADER. Ändå hade hon bajsat inne en gång. Herregud... så när jag gick upp imorse läste jag på internet om det stod något där som kunde förklara hennes beteende. Det gjorde det, hon är magsjuk stackaren. Jag visste inte ens att hundar kunde vara magsjuka. Så, nu svälter vi henne. Det låter hemskt, men det är bara i någon (max några) dagar. Istället får hon vätskeersättning, som hon verkligen inte vill ha. Man får tvinga henne i den. Och den får hon bara några teskedar av åt gången, annars spyr hon upp det igen. Förut hade jag tydligen gett henne för mycket, för hon spydde upp det igen stackaren :( Usch, det är så synd om lilla Ebba. Hon ser så yngklig ut och det är så jobbigt eftersom jag inte kan göra något. Jag hoppas verkligen att hon blir bättre snart, för annars får vi gå till veterinären. Och dessutom behöver jag sova. Jag är tillräckligt stressad i skolan, och om jag inte får tillräckligt med sömn, blir det ju inte direkt bättre.

Så vi får hoppas på det bästa helt enkelt!

Nu ska jag försöka få i henne en tesked vätskeersättning, och sedan ska jag titta på lite TV.
Ha det bra ni andra, och håll tummarna nu!

Telefonförsäljare?

Tjena!
Vad håller jag på med nu tror ni? Det kan man fråga sig. Jag håller på att skriva mitt cv. Ojoj, en fredagskväll? Jajemensan.. jag har funderat på att extrajobba som telefonförsäljare här i stan under en viss tid, och idag fick jag ett ryck och har bestämt mig för att ansöka. Men, nu har jag inte tid åt er längre. Jag ska och skriva klart mitt cv, så jag tänkte gå igen. Jag tänkte bara meddela vad jag pysslar med.
Jag ska håller er uppdaterade över hur det går. :)

Bye

Btw.. Ja, jag har varit en massagemodell. x) Detta kan jag bevisa genom den här länken. ;)

I Believe In Taking Chances

Då var det tyvärr onsdag, och skolan börjar imorgon. Men jag ska inte klaga, jag har ju haft lov i några veckor. Dock skulle jag inte säga nej att få lov till på måndag, men man kan ju inte få allt.

Gårdagen var underbar. Ridningen var jätterolig, även om den inte var särskilt lyckad. Jag hade Blackie, och vi hade förberedande hoppning vilket innebär bommar. Blackie är osäker vid hoppning och går därför inga hopplektioner. Däremot går hon de förberedande hoppningslektionerna, och de är väldigt intressanta. Våran övning vi hade var verkligen inte svår, vi skulle träna kontroll. Idéen var att vi skulle galoppera över några bommar längs långsidan och sedan sakta av till skritt innan vi svängde. Det låter jätte enkelt, men Blackie är ett riktigt krutpaket. Hon hade högsta växel över bommarna, och jag var tvungen att nästan rida in i kortsidan så att hon skulle stenna innan hon svängde. Min ridlärare sa att hon trodde att Blackie skulle hoppa vid några tillfällen. Det gjorder dock inte jag för jag var så koncentrerad på att ha kontroll över hästen. Men som sagt, det var jätteroligt och jag är glad att jag kunde kontrollera henne.

Bion var underbar! Jim Carrey är en sjukt bra skådespelare, och han chockar mig varje gång. Denna filmen handlar om att chansa, och det säger jag hela tiden, man måste chansa. Så den passade verkligen in på mig. Så, ett tips till er andra, se filmen, ni kommer att älska den!

Idag har jag försökt läsa lite ur min tyskabok, men jag fattar typ ingetting. Jag måste typ analysera allt jag läser för att jag åtmindstonne ska få en blick i vad den handlar om. Och det har jag faktiskt, så det känns bra. Det har även blivit en hel del TV. Först 2 avsnitt av Racheal Ray, sedan 1 avsnitt av Elle DeGeneres och sist Oprah. Jag älskar talk shows :)
TV har även bjudit på lite One Tree Hill, och lite annat smått och gott.

Whitney från Los Angeles-serien The Hills kan man numera se i hennes egna, nya New York-serie The City. Den kollade jag på idag och den var riktigt bra. Jag jag ska självklart fortsätta se den.

Nu byter jag samtalsämne helt, genom att meddela att hundarna (<3) kommer förmodligen att åka hem redan den 26 Januari. Tanker var att de skulle stanna tills mitten på februari, men så blev inte fallet. Detta innebär att jag bara har ca 2 ½ veckor kvar med busungarna. Tråkigt, men sant!

Detta innebär också att det är dags för mig att börja söka jobb. Jag har ju slutat på 45:ans Tassar, men känner ändå att jag vill ha ett jobb, så det är mitt mål för tillfället.
På tal om det, ska jag ta och leta lite nu, så ni får ha det så bra, så hörs vi.
E

Time To FlyTack till min übersöta syster som har tillägnat den här videon till mig. Den är jättesöt!!
Tacktacktack, du är bästbästbäst! <3

I'm the king of the rumba beatHejsan!
Denna dag är sannerligen en dag med ett proppfullt schema.
Snart ska jag åka till ridningen eftersom vi har flyttat ridlektionerna till dagen idag då det är röd dag. Just min tid börjar kl 12.15. Det blir roligt. Jag är lite nyfiken på vilken häst jag kommer få eftersom jag har fått byta häst lite då och då det sista. Sist gång red jag Blackie och det gick jättebra. Jag har ridit henne ganska många gånger och det har aldrig gått så bra som det gjorde sist gång. Hon är en sannerligen svårriden häst, men när man väl kommit på hur hon fungerar, går hon som en gud. Min bror följde med när mamma skulle hämta mig också, så de satt och kollade på när jag red i typ en kvart. Det var lite roligt eftersom min bror typ hatar hästar, och typ aldrig någonsin sett mig rida. Iofs var det mamma som drog med honom, men ändå, han följde med :)

Efter ridningen blir det rush our, då jag ska hinna duscha och göra mig lite snygg snabbt, eftersom syster, Vickan och jag ska ta en roadtrip ner till gbg och gå på bio, Yes Man heter den. Det ska bli lite rolig att se den eftersom jag tittade på ett program förra veckan som handlade om just den här filmen, hur de spelade in vissa dela och sådant. Dessutom är det Jim Carrey själv som gör alla stunten, och det gillar vi.

Men, innan vi går på själva bion, ska vi göra en hel del annat. Vi gör nämligen exakt samma sak när vi går på bio. Vi brukar gå på Biopalatset, men eftersom ingen utav oss har varit på Bergakungens Sal, tänker vi istället gå dit. Detta krånglar till det lite, och vi kan därför inte göra precis samma saker. Vi ska: först hämta ut biljetterna, sedan gå och käka på McD, och sitta på den platsen vi alltid sitter vid. Sedan ska vi (om vi hinner) kanske kolla i lite affärer innan bion börjar. Sedan ska vi hitta en sjaskig kiosk (eller antagligen inte, men den kiosken vi köper godiset när vi går på Biopalatset är sjaskig, men vi får se vad vi hittar denna gången). Efter det blir det såklart bio. På hemvägen kankse vi stannar vid en mack och tvättar bilen med en sån där rutskrapa med svamp, eftersom vi har gjort det ett antal gånger förr, men vi får se. Denna gången är det faktiskt inte är våran bil vi ska åka i. Vickan ska nämligen köra eftersom hon har fått körkort, och då använder vi hennes mammas bil. Det blir spännande :)

Det här blir ett äventyr vi sent kommer glömma ;D

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre.
Ha en bra dag, så hörs vi!
Puss

You Can't Always Get What You WantJag älskar bilden!

Igår åkte jag som sagt skridskor med lilla Maria och hennes lillasyster Camilla, som också ville åka. Själv åkte jag la inte sådär jättemycket eftersom Camilla ville att man skulle hålla i henne hela tiden x), men lite blev det allt :D

Idag blir det kanske skridskor igen, jag får se. Men jag såg precis att utebanan bara är öppen ikväll, så isf får jag åka inne, och det vet jag inte riktigt om jag känner för. Okej, det är ju varmare, men det är inte kul att åka själv, och där inne är det värsta litet också. Lilla Maria och hennes syster kanske skulle åka idag också, så då kanske jag åker, men jag får se.

Gud vad jag skulle vilja bli bättre på att åka skridskor. Det är nästan så att jag skulle vilja börja träna på riktigt, men det känns som att det skulle ta väldigt mycket tid, och jag har inte direkt den tiden. Dessutom skulle la antagligen hästarna få ännu mindre tid, och det vill jag verkligen inte, för jag älskar att hålla på med hästar. Det är det bästa som finns! <3

Men men, vad ska jag göra idag då?
Jo, jag ska försöka läsa Tyskaboken. Kanske inte hela, men ett antal sidor iaf för jag vill gärna ha klart den innan skolan börjar på torsdag. Sedan ska jag också plugga lite Fysik, och kankse lite Matte.
Annars ska jag väl bara ta det lugnt, och njuta av de sista lediga dagarna, innan allvaret börjar igen. Jag skulle gärna ha ett lika långt lov nu med detsamma, men det är la nästan intill omöjligt?!

Stjärnor På IsHär har vi vinnaren av Stjärnor på is, Markus Fagervall. Han är sjukt bra!

Happy New Year

Jahopp, då har man varit i Sund i några dagar. Jag kom hem i fredgas, men jag har inte orkat gå in på datorn.
Här har vi lite bilder för dagarna. Jag tänker inte skriva något om nyår eftersom det skulle ta tre år. Så ni får nöja er med att veta att nyår var underbart! Tack flickor <3Så... i helgen har jag kollat på TV hela tiden, och snart ska jag åka skridskor med Lilla Maria. Det blir nice. Någon som vill åka med mig imorgon föresten? Typ vid 12-tolv tiden? Det skulle vart nice iaf :)

Nu ska jag lägga in lite bilder på bdb. Det kommer ta år och dar.
Byebye