Love is a force of nature

Jag är så trött att jag skulle kunna somna ståendes. Helt slut är jag, och ändå har jag inte ansträngt mig så mycket. I och för sig har jag varit i stallet i 7 timmar idag. Vi spolade rent hela stallet med högtryckstvätt, vilket tog hela 4 timmar. Det var inte så jobbigt, men man håll på och svabbade och städade så vissa muskler blev sega, och fötterna gjorde riktigt ont.

Efter det skulle vi rida så vi gick ner för att hämta hästarna. Dock upptäckte vi att Jenta var jättehalt på ena bakbenet så vi fick kolla till henne först. Benet var alldeles svullet så stackaren får stå inne och vila. Om hon inte är bättre imorgon för vi ringa veterinären, så vi får hoppas att hon blir bättre över natten.

Sedan tog vi i alla fall ut Cherdil och Cherie på en ridtur. De har fått tre vilodagar så de var väldigt pigga. Det gick nästan inte att sakta ner dem. Vi får se om de är lika pigga imorgon också, vilket jag hoppas. Pigga hästar är guld värt.

När jag kom hem förut satte jag mig och tittade klart på Brokeback Mountain som jag startade imorse. Den filmen alltså, den är fantastisk!  Heath Ledger och Jake Gyllenhaal är helt otroliga i den filmen, så himla bra.


Jag har precis kollat på lite bonusmaterial från filmen så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Egentligen känner jag för att sova, men jag ska nog försöka vara vaken en stund till. Kanske titta på något bra avsnitt av Wildfire. Ja, så får det bli.

Vi hörs!
E

Postat av: maria

svar: jag går heldag på torsdag så jag är nog lite trött efter skolan för att shoppa. men vi kan väl åka på onsdag när du har slutat, om du orkar? jag är visserligen förkyld nu så jag får se hur jag mår då! :)

2009-08-23 @ 14:17:17
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: maria

svar: ah, låna bilen vore ju skitbra alltså för då tar det inte sån extratid med bussen och allt sånt! men vi kan ju höras i veckan om hur jag mår och sådär! :)

2009-08-23 @ 17:33:15
URL: http://huddleformation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback