To a place where I am blinded by the light



Jag tittade igenom mina klipp på youtube häromdagen, så varför inte lägga upp något här på bloggen. Här har ni en cover på Goodbye to you.

Efter att ha lagat mat till Anders fick jag dessutom köra honom till Göteborg. Han ska gå på Way Out West med Isabell i helgen så honom kommer vi inte se mycket av på ett tag. Därefter körde jag direkt till Trollhättan för att hämta upp Maria, och sedan åkte vi och handlade.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra härnäst. Jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Jag ska hinna med att rida fyra hästar på förmiddagen imorgon, och sedan har jag lite planer för resten av dagen som jag gärna vill hinna med också. Så jag ska nog kila.

Sov gott!
E

Postat av: Sandra

Åh, va duktig du är :D

2009-08-14 @ 18:59:16
URL: http://stupidlamb.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: oh yes she is! xD

btw, måste passa på att fråga dig en sak medans jag kommer ihåg haha, jag läste att du fixat körkort (grattis om jag inte sagt det) och jag är SÅ nära nu, ska göra halkbanan den 4de, jo, min fråga, körde du några lektioner efter halkbanan innan du körde upp? :O



hoppas du förstår frågan xD

2009-08-14 @ 21:10:22
URL: http://stupidlamb.blogg.se/
Postat av: mar

Oj, nu var det länge sen man hörde och såg dig spela nåt ju! Nästan så att man saknar det! =P Det var ju länge sen man såg dig överhuvudtaget ju! Det saknar man iaf! =D

2009-08-15 @ 11:22:16
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Emma

SVAR till Mar:

Aw, va söt du är! Jag saknar dig också, som as ju :P Längtar tills skolan börjar på det sättet - får ju vara med er varje dag <3 :)

2009-08-15 @ 22:02:47
URL: http://emmasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback