So you think you can tell?!

Godmorgon på er!
Jag är trött, galet trött. Kom hem en stund efter 3, och jag kunde så klart inte somna. Låg och tänkte en massa, och det ska man inte göra. Problemet är att min hjärna går på högvarv hela tiden, och det är inte bra. Dessutom ligger jag och tänker på massa knäppa saker. Eller knäppa kanske de inte är, men jag ligger och vänder på allt, funderar på orsaker till händelser och skit. Varför det blir som det blir, och varför folk gör som de gör. Jag är knäpp, jag vet.

I alla fall, gårdagen var trevlig. Träffade en hel del nytt folk, och det var rätt kul. Jag är dock rätt blyg inför folk jag inte känner. Äsch, vi lämnar det..




Ni har väl sett den grymma reklamen på Maja Alderin?! Hon reklamerar ju sin myspace via eniro. Jag gick in på den förut, och shit, hon är grym! Hennes röst är speciell, och hon förmedlar sin musik på ett otroligt bra sätt. Jag tror det finns en stjärna i henne.
Vill ni komma in på hennes myspace kan ni klicka här.
Låten hon spelar på eniroreklamen heter Darling.

Nej, nu får jag nog ta fram matteböckerna. Har ju trots allt prov på torsdag.
E


Postat av: maria

yo, sistah! jag har kommit på att vi får köpa julklappar till isabell, anne och danne också! för isabell ska ju fira med oss den 21'e hos pappa så då kan ju du och jag gå ihop och köpa nåt till henne! och jag antar att danne kommer vara med oss hos mamma så vi kan ju gå ihop med anders och köpa nån korsords-bok eller nåt sånt som han gillar! jag har bara de kvar att köpa till nu, och anders och de där 50 krs paketen, men annars är jag klar! när slutar du på tisdag föresten? :)

2009-12-06 @ 12:27:52
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: jag har ingen aning faktiskt. Jag var frisk i en dag men sen kom det tillbaka. Jag blir iof jättelätt sjuk. Om jag t.ex går till skolan och sitter på en lektion så om det sitter någon i klassrummet som är förkyld/hostar lr liknande så blri jag sjuk dagen efter. Därför hatar jag folk som går ut fast dem är sjuka. För då blir jag sjuk på engång.

2009-12-06 @ 12:47:41
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN - Tävling pågår!

sv; Åh, så tråkigt :/ Hoppas snön kommer snart :D

2009-12-06 @ 12:54:14
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN - Tävling pågår!

sv; Tack :D

2009-12-06 @ 12:54:20
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: jag vet. jag har typ sveriges sämsta immunförsvar.

Allt började med att jag vart sjuk den 1 Mars 2008. Fick feber på kvällen och sen hade jag kvar febern i 7 månader. Hade även lugninflammation, luftvägskatarr, halsfluss, infektioner och allt möjligt skit samtidigt som jag hade feber.

Finns mer om det i min blogg i kategorin febernosjukdomen. Länken dit är : http://stockholmsjenna.blogg.se/category/febernochsjukdomen.html

2009-12-06 @ 12:56:28
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: simone

Hon är toppen! :D

2009-12-06 @ 16:21:58
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: mar

Ja jag har också sett henne på reklam, och hon har en jätte bra röst ju! =)Borde kanske ta och kolla in det när man orkar nån gång! =)

2009-12-06 @ 17:01:04
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Stephanie

Vet precis hur du har det! Är likadan...

2009-12-06 @ 17:57:57
Postat av: Marina

hon är riktig grym!

fin blogg btw!

ha en bra dag sötan!

kram

2009-12-13 @ 12:11:27
URL: http://mmarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback