"...men egentligen så bryr man sig så jävla mycket!"

Igår såg jag I taket lysar stjärnorna. Den var väldigt bra, fast jag trodde nästan att den skulle vara ännu bättre. Det betyder inte att den var dålig, men jag tror ni förstår vad jag menar. Bror var inte med i filmen. De hade tagit bort den scenen där han var med, vilket var lite synd. Men hans namn stod iaf med på eftertexterna. Under statistpraktikanter tror jag, yay :)

Men men, nu är vi i skolan och försöker få klart vårat engelska-arbete som ska vara klart på måndag. Då ska vi även ha en liten muntlig redovisning, men den blir nog inte så märkvärdig.

Nej, nu lämnar vi skolämnen, och går över till en rolig sak. JAG SKA TILL HJÄRTUM IDAG! Yay!! Jag gillar Hjärtum, fast det kanske märks. ;) När jag kommer hem ska jag ringa på annons som var med i tidningen igår. Det var en som söker hästskötare, och jag tänkte ringa och undra ifall det fortfarande är intresserade. För då ska nog jag "tacka ja". Jag saknar liksom att inte rida på veckorna.

I helgen ska jag även fösöka ta mig till stallet och rida ut med Janowa också, men jag får se. Förhoppningsvis, om det inte är för halt eller något.

Men nu ska jag ta och hjälpa till med engelska-arbetet.
E

Postat av: mar

Vad synd att de hade klippt bort scenen med din bror... :(

2009-02-06 @ 15:24:48
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Tette

Hehe, nej men...gillar du Hjärtum? Det har inte jag märkt. :P

2009-02-06 @ 15:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback