Midsommarafton och midsommardagen



My god vilken kväll. Kvällen började med lite drinkar här hemma innan jag cyklade iväg till grillfesten. Efter ungefär 20 minuter var jag framme, så då blev det ännu mer drinkar. Först kändes det lite knäppt att hänga med de andra eftersom de var 25+, men efter några drinkar släppte det. Lagom till maten var nog alla lite runda om fötterna, minst sagt jag. Det blev snapsvisor, shottar och massa mat (fast ingen mat för min del, jag hade redan ätit). Sedan blev allt lite mer suddigt, fast jag kommer ihåg typ allt utom små detaljer.

Iaf, vi fick en privat föreläsning om hur pannor fungerar, så nu är Tina och jag experter. Det är bara att fråga oss så fixar vi det. Hehe, nejdå.. men det var rätt roande faktiskt. Sedan blev det gitarrspelning med pojkarna på bilden. De bjöd på massa låtar från Lars Winnerbäck, men jag körde även några låtar. Sedan blev det mer shottar, mer fylla, och när klockan blev runt två kände jag att jag var alldeles för borta för att stanna, så jag ringde syster så fick hon komma och hämta mig. Det var mycket uppskattat. Så fort jag kom hem däckade jag i sängen, och vaknade sedan kl 6 idag med världens bakfylla. Usch, det är inte kul. Men nu är det nästan helt borta iaf. Jag är bara lite trött och tung, eller vad man kan säga.

Så idag har jag inte gjort så mycket. Jag har typ sovit halva dagen, och efter det har jag bara tagit det lugnt. Vid halv sex kom bror och flickvän hit, så vi gjorde en hejdundrande måltid med fläskfilé, potatis och tzatziki. Riktigt gott var det. Annars har jag inte gjort så mycket.

Imorgon ska jag nog inte heller gör så mycket. Kanske träna lite om jag orkar, annars blir det väl gitarr och dator. Iofs är det ridsport mellan kl 14 - 16 så det kommer jag säkerligen titta på.

Men nu ska jag kolla på film. Ha en bra kväll.
E

Postat av: maria

hihi, snacka om att censurera natten! ;)

2009-06-20 @ 23:06:04
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Hmm...haha låter som om det blev lite för mycket av det goda. ;P

2009-06-21 @ 18:13:30
Postat av: Emma

SVAR till Tette:

Hehe, det kan man lätt säga :D

2009-06-21 @ 18:42:03
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: mar

Hahah! Fy fan vad roligt! Man mådde helt klart inte as bäst dagen efter, så jag kan ju fatta att inte du mådde bra iaf! Haha! =P

2009-06-29 @ 07:51:10
URL: http://mariaolausson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback