Back in action!



Det blev inget bloggande igår, eller ingen dator alls faktiskt. Jag pluggade matte och orkade helt enkelt inte sätta igång den.

Igår klarade jag fas A på körkortsteorin. Det var gött, nu är det "bara" typ 4 kvar. Jaja, ett närmare målet iaf. På kvällen red jag Malandro. Han är en stor, seg bjässe, men det gick riktigt bra. Vi red ute i en hage och tränade balans och kontroll genom att göra några övningar i trav och galopp i uppförs- och nedförsbacke. Det var väldigt roligt!

Just nu har jag väldens ångest, för det känns som att nationella i matte D kommer skita sig totalt. Jag har pluggat en del, men det vill inte fastna. Så jag får hoppas på att min hjärna går på högvarv imorgon och att provet inte är allt för svårt.

Förövrigt, idag har jag även epilerat mina ben (aj), tränat, och städat. Imorgon ska jag klippa mig och i helgen ska jag till Linköping för att gå på min kusins konfirmation. Det blir nog trevligt. Jag har tänkt att ha på mig kläderna på bilden ovan, men vi får se.

Nu ska jag nog plugga lite med matte, och sen blir det nog det senaste avsnittet av The Hills. One Tree Hill sparar jag tills imorgon.

E

Postat av: Caroline

sv: Haha, jaa du! Tror att det var genom nån kommentar på någon annans blogg när jag kollade runt ; )

2009-05-13 @ 21:59:47
URL: http://carolinefant.blogg.se/
Postat av: Caroline

sv: Haha, jo jag gjorde ju det ; )

2009-05-14 @ 12:50:15
URL: http://carolinefant.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Fina kläder! :D

2009-05-14 @ 17:18:01
Postat av: mar

Å, vad fin klänning! Varför har man inte sett den föut, eller är den ny??? =D

2009-05-15 @ 15:04:38
URL: http://mariaolausson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback