Barely awake

Jag blir galen på att jag ska ha så svårt för att somna. Det var ju inget problem förr.. men nu helt plötsligt ska jag ligga och tänka så att jag inte kan somna. Det är väl onödigt?!

Dagen har iaf varit hyfsad. Den började med två prov, följt av biologi, och sedan Friskis & Svettis. Fy vilket jobbigt pass alltså, medel tror jag det var. Men riktigt roligt var det. Jag gillar att hoppa och studsa till musik, speciellt till gamla godingar som Spice Girls. Fast det blev rätt svettigt alltså. Och benen var rätt degiga när jag skulle cykla hem, men det är gött. Jag gillar att träna.

Egentligen hade jag tänkt att springa imorgon, men med tanke på hur mina vader mår så skippar jag nog det och tränar lite styrka istället. Det är ju inte helt dåligt iaf. Men jag önskar att mina vader inte skulle vara så knepiga alltså. Egentligen borde jag ju inte får sån jädra träningsvärk i dem eftersom jag rider, men tydligen. Jag är la helt enkelt för dåligt tränad.


Ikväll har jag pluggat, men inte matte, körkortsteori. Vägmärken för att vara exakt. Det är behövligt för jag är inge vidare på det alltså. Men det ska det bli ändring på. Jag har även kollat på både The Hills och One Tree Hill. Sjukt bra avsnitt. Jag ser verkligen fram emot nästa.

Nu ska jag titta på Fråga Olle, sedan blir det lite annat smått och gott, och sist sängen.
E

Postat av: mar

"So tell me what you want, what you really really want" =P

2009-05-07 @ 17:28:45
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Stephanie

Jaså, var The Hills bra säger du?! Då ska jag nog ta och titta på det nu. :D Hehe.

2009-05-07 @ 20:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback