Minnen från 2008

Juni 2008, "mormor"

 

När mamma och jag var i Kroatien förra året såg vi mormor (som då hade varit död i 5 år). Det var så klart inte mormor, men hon var så otroligt lik henne att mamma och jag tappade andan varje gång vi såg henne. Vi trodde ju det var mormor som gick omkring på stranden.

 

 

25 juli 2008, jag

 

Syster, kusin Fia och jag tog oss en dagstur till Köpenhamn, och passade då på att bada i skåne på vägen hem. Vattnet var iskallt, men i den värmen var det otroligt svalkande.

 

Dagen innan detta hade vi också varit på Liseberg, och vi tröttnade redan efter typ 2-3 timmar. Det märks att vissa saker inte alls är lika roliga som när man var mindre.

 

 

31 juli 2008, jag och Mar


Mina vänner var hemma hos mig i Hjärtum, och vi passade självklart på att bada i älven. Det var riktigt roligt, och jag tycker det är synd att vi inte gjorde en repris på den dagen denna sommaren.

 

 

12 augusti 2008, jag på Ascot


En av mina sista ridlektioner på Ascot. Den hästen alltså... Även om han är död betyder han fortfarande väldigt mycket för mig. Jag blev otroligt ledsen när han avlivades, och jag har fortfarande de dagar då jag gråter floder eftersom jag inser att han är borta. Jag tror faktiskt inte jag har riktigt insett den än, för nu när skriver om det blir jag alldeles tom.

Ascot <3

 

 

13 augusti 2008, jag

 

Haha, kanske inte världens snyggaste bild, men det är lite frän så där.

Det är i alla fall jag som head bangar lite i systers lägenhet. Vi (Maria, Vickan och jag) skulle på The Dark Knight, och vi var alla lite smådeppiga, med tanke på Heath Ledger ganska nyligen hade dött. Filmen var grym, och att se den på bio är något jag aldrig kommer glömma.

 

 

23 augusti 2008, Maria, jag och Vickan

 

På en av pappas tävlingar i Falkenberg.

Haha, vi var helgalna. Kutade runt vid alla bilkillar och fjollade oss typ hela dagen.

Från själva racet kommer jag ihåg att pappa krockade med Erik, båda bilarna blev kvaddade. Så det blev att meka resten av dagen. Inte roligt alls, speciellt inte för Erik, som missade sin chans att vinna hela serien VOC 08.

12 augusti 2008, jag på Ascot

 

En av mina sista ridlektioner på Ascot.


Postat av: STOCKHOLMSJENNA

härliga minnen!

2009-11-24 @ 14:41:48
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback