More than words is all you have to do to make it real

Snart är det helg. Äntligen!
Det ska bli skönt att vara lite ledig igen, och dessutom ser jag fram emot söndagens hopptävling. Jag ska banne mig klara båda faserna felfritt denna gången. Sist gång fick jag ju 4 fel, och gången innan det var vi helt felfria. Det är ju snart dax för KM, och det skulle kännas bra att vara helt felfri tävlingen innan.


Molly och jag på den senaste tävlingen <3

I alla fall, idag har min bror kommit hit på besök. Han var hungrig, så jag lagade mat till honom. Annars skulle mamma ha gjort det, men eftersom hon är förkyld (och inte ens hade kommit hem från jobbet), gjorde jag det. Han tyckte att det var gott, så jag lyckades - yay! Han åkte dock hem nyss, så nu är det bara mamma och jag igen. Fast Danne kommer i och för sig senare.

Hm, jag är sugen på att göra något, fast jag vet inte vad. Egentligen borde jag ju plugga. Varför är det alltid så?! Så fort man har massa skolarbete att göra kommer man ju på massa andra onödiga saker att göra, som att städa Mollies bur, eller att sortera i garderoberna. Haha, inte bra!

Nej, det är ingen idé att sitta här och försöka komma på något annat att göra. Det är bara att sätta igång med pluggningen, så kanske man får några timmar ledigt innan det är läggdags.

Ha en bra kväll!
E

Postat av: Stephanie

Haha, ellehur! Man kommer på massa saker att göra bara för att man vet att man måste plugga. Det är inte bra.

2009-11-12 @ 19:12:20
Postat av: Emma

SVAR till Stephanie:

haha, det är förfärligt.

2009-11-12 @ 19:40:05
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: maria

ska du vara hos mor eller far nu i helgen? ring mej imorn kväll så kan vi prata om söndagen och sånt! :)

2009-11-13 @ 14:11:32
URL: http://huddleformation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback