This is what happens when two different worlds collide

Då var det tisdag, och jag har varit vaken lääänge. Jag gick upp kl 06.20, och typ 5 minuter senare satt pappa och jag i bilen på väg till landvetter. I Göteborg hämtade vi upp två kollegor till far, och sedan åkte vi vidare till landvetter. Jag var lite smått nervös att jag inte skulle hitta hem, men det var inte svårt alls. Dock var det väldigt mycket trafik, och Göteborg är ju inte världens lättaste stad att köra i (enligt mig), men det gick bättre än förväntat. Allt flöt på, och snart körde jag på E45 på väg hem. Nice!

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Jag har tittat på film, Saw III, suttit vid datorn och duschat. Riktigt skönt faktiskt. Om några timmar ska jag åka till Ängens Gård för att ha ridlektion, och jag är riktigt peppad. Det ska bli skönt att komma upp i sadeln igen. Jag tror att jag ska rida Alexia, och det ska bli riktigt kul. Det jobbiga med henne är att hon är så himla framtung. Hennes bakben är längre än hennes framben, så man lutar framåt på något sätt. Eller ja, man sitter ju fortfarande upprätt, men man känner att frambenen är kortare.




Jaja, nu ska jag kolla på tv, eller något. Jag får se.
E

Postat av: Stephanie

låter som en trevlig tisdag tycker jag. :D det är så en dag ska vara på lovet!

Ha det bra på ridningen sen. :D

2009-10-27 @ 18:33:40
Postat av: maria

svar: tack för kommentaren om min bloggdesign! :) jag har en tendens att göra om designen hela tiden när jag inte är 100% nöjd, men nu känns det prima! :)

2009-10-27 @ 19:22:48
URL: http://huddleformation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback