Forgive, sounds good



Jag i Lindvallen 07

Det blev en hemmadag för min del idag. Vaknade upp väldigt yr och mådde kasst, antagligen på grund av magkatarren.  Efter att ha vilat i några timmar och ha tagit det lugnt blev det bättre, så nu är det som vanligt igen. Eller ja, om vanligt är att ha ont i magen då. En bra sak med idag är i alla fall att jag har fått läsa i min svenskabok. Jag har inte så jättemycket kvar nu och det känns väldigt bra eftersom vi har väldigt mycket nästa vecka: flera inlämningar, muntliga redovisningar och prov. Usch! Inte roligt.

Till råga på det händer det smågrejer hela tiden som gör att allt känns ännu mer meningslöst. Som att inte kunna inte kunna ta en tugga utan att få mer ont i magen, att inte kunna följa med sin familj på skidsemester i vinter, eller att inte kunna träffa sin bror på över en månad. Sådana grejer tar på en, och det är rätt jobbigt.

Men så klart händer det inte bara tråkiga saker. Jag fick prata ut med en nära vän förut och det kändes väldigt bra. Det handade om det med Molly.

Jag tänkte förklara varför Molly betyder så mycket för mig, så för er som inte gillar hästar eller inte bryr er så mycket om det kan skippa stycket under, för för er är det nog bara massa tjöt.
Det kanske kan verka konstigt att bli fäst i en ridskolehäst, man rider de inte så jätteofta och för er kanske det känns väldigt opersonligt. Men det är såhär att jag fastnade för en annan häst som heter Ascot innan Molly fanns på ridskolan. Jag red honom jättemycket och han fick verkligen mitt hjärta på något sätt. Jag kan inte riktigt förklara vad han betydde för mig, men den hästen hjälpte mig under tider jag mådde dåligt. Sedan var det så att Ascot var tvungen att avlivas pga en skada som inte ville läka, och under den tiden han hade skadan så red jag Molly väldigt mycket. Och när sedan Ascot sedan avlivades hade jag ju Molly. Hon fanns liksom där när jag inte hade Ascot. Så på något sätt finns Ascot i Molly, och det betyder grymt mycket för mig. (Hehe, jag kan inte ens skriva om det utan att jag börjar lipa. Haha, jag är knäpp!)

Så, där har ni förklaringen. Hoppas att ni som läste det förstår.

Nu ska jag titta på idol, om det inte finns något annat mer intressant att titta på så att säga.
E

Postat av: Stephanie

Åhh, vad bra att det kändes bra förut. :)

Det händer mycket tråkiga saker som man inte tänker på hela tiden men det finns tillfällen då man bara tänker på de negetiva sakerna.

2009-09-10 @ 21:08:35
Postat av: Emma

SVAR till Stephanie:

Ja, det var väldigt skönt :)



Ja, och alla "småsaker" känns mer vid de tillfällena.

2009-09-10 @ 21:17:44
URL: http://emmasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback