Tuesday

Gud vilken förmiddag.
Halv sju imorse åkte pappa och jag till Göteborg. Väl inne hämtade jag våran mysbil, och körde till Trollhättan för att hämta lite packning, och sen åkte jag till Lady. Det gick inte så bra idag. Jag måste verkligen börja från början med henne i hoppningen; bommar, cavaletti och hela fadderullan. Så resten av veckan blir det förmodligen mycket markarbete, så att hon vänjer sig vid bommar (hon är nämligen lite osäker på dem).

När jag kom hem (för lite mer än en timme sen) åt jag lite mat, och sedan gick jag ut och skottade. Snart ska jag åka till Henri, så jag hinner inte skriva mer. Jag kommer nog inte blogga mer på hela dagen, så ni får ha en trevlig dag/kväll!
E

Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Sveriges tredje största hästblogg!

SV: jo det har varit en heldel jobb med honom och det finns fortfarande mycket kvar. Men det är bara kul :)



Ang. galoppfattningarna så red jag en övning idag som är stärkande för galoppen och man jobbar mycket med galoppfattningar. Skrev om den nyss på min blogg. Så du kan ju kolla om den kanske är till hjälp?

2010-02-23 @ 17:30:40
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Erica

Hejsan!

Jag har en blogg där jag skriver från allt mellan himmel och jord och du är varmt välkommen in :) http://hopeel.blogg.se



Ställ gärna någon fråga i min frågestund!

2010-02-23 @ 18:42:18
URL: http://hopeel.blogg.se/
Postat av: ebba

sv: Jag körde på bett ändå ;) Vi skulle göra omhoppningssvängar och göra en barrelrace träning för att träna ytter så vågad inte köra på hack xD



Okej, då ska jag se den :))

2010-02-23 @ 21:44:44
URL: http://brejjk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback