My Attendance Is Bad But My Intentions Are Good

God kväll!
Är jag trött? Ja, det är bara förnamnet. Jag skulle vilja gå och lägga mig nu, sova hela dagen imorgon, och gå upp pigg och kry på torsdag, men det kan jag ju inte.

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi fick sluta lite tidigare från sista lektionen, så då kutade jag hem och bytte om till ridkläder, och sedan åkte jag till stallet.

Som vanligt glömde jag kameran, annars hade jag tänkt filma lite när jag red. Jag får ta det nästa vecka istället. Idag blev det hoppning i hoppadocken. Det gick riktigt bra om jag får säga det själv. Jag trodde Lady skulle vara mer osäker, för sist jag hoppade henne var hon väldigt tittig och springig, men det gick väldigt bra idag faktiskt. Först hoppade vi ett lågt hinder på ca 30cm några gånger, och sedan höjde jag till ca 50cm, och sist hoppade vi runt 70cm. Jag tycker det är väldigt bra gjort av Lady (trodde hon skulle totalvägra) eftersom underlaget i paddocken är såpass dåligt. Riktigt stolt är jag!

Jag tror hon kommer bli riktigt bra i hoppningen faktiskt. Hennes mamma tävlade i 140cm, och dessutom var hon placerad, så Lady har ju bra anlag till att kunna bli riktigt duktig. Sen känns hon spänstig och fin också, så det är bra. Jag längtar tills snön är borta, för då kan man börja hoppa ordentligt.

Kommer ni ihåg när jag berättade att det var en kvinna som kom fram till mig som tyckte att jag hade en jättefin sits?! I alla fall, igår när jag var i stallet fick jag reda på att just den kvinnan är ridlärare på ridskolan. Det var lite coolt ändå, att det var en ridlärare, för de kan ju sin sak. Hehe, inte för att jag tycker att min sist är särskilt speciell, men där ser man.

När jag kom hem från stallet tittade jag på det senaste avsnittet av One Tree Hill. It was awesome! Det var längesen jag bölade så mycket till ett avsnitt alltså. Satan i gatan! Men fint var det. När avsnitten var slut kände jag för att titta på några av mina favoritscener i The Vampire Diares. 30 minuter in i avsnittet The turning point, jag älskar den scenen!




30:17
Elena: I know that you think that you brought all of this bad stuff into my life, but my life already had it. I was buired in it.
Stefan: This is different.
Elena: It doesn't make it any less painful.
Stefan: I know that it's hard to understand, but I'm doing this for you.
Elena: No. You don't get to make that decision for me. If you walk away it's for you, because I know what I want. Stefan I love you!



30:42
Elena: Don't.
Stefan: Elena, I can't.
Elena: Yes, you can. Don't hide from me.

JAG DÖR! <3

Nej, nu får jag komma tillbaka till verkligheten igen. Jag ska försöka orka plugga.
Ha en fin kväll!
E

Postat av: Sandra

TVD<3



SVAR:

Jag lever mer eller mindre för musiken haha, nej men seriöst. Hade inte musik funnits så skulle jag nog varit helt jävla galen vid det här tillfället :P Och live musik får mig att må som bäst! :D

2010-02-09 @ 21:23:43
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: mar

A herregud! Det var otroligt fint! =)

2010-02-10 @ 09:15:34
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Daria

Haha thats me:D

2010-10-21 @ 22:18:57
URL: http://mycandydress.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback