You know that it's just destiny's way

Jag är trött!
När man är trött älskar man att man har sovmorgon 4 dagar i veckan. Måndag är nämligen den enda dagen jag går heldag, och det är riktigt lyxigt enligt mig.

Det gick bra i stallet förut. Först red jag i ridhuset, men sedan skulle det vara ridlektioner där, så då fick jag rida i hoppaddocken istället. En riktigt härligt paddock är det. Stor och full med hinder. Dock var det för mycket snö för att hoppa, och underlaget var inte särskilt bra så det blev inte så mycket jobb där. Mest försök till att få henne att lyssna och jobba, istället för att bara rusa iväg. Haha, hon är rätt rolig den hästen. Vill inte riktigt jobba, utan bara springa - busehäst! Men jag gillar henne. Hon är en häst i min smak.

Det är i alla fall i princip spikat att jag ska bli medryttare till henne nu, och det känns bra. 2-3 dagar i veckan ska jag rida henne, vilket känns lagom. Vilka dagar och så ska jag fundera på ett tag. I och för sig har jag typ redan bestämt mig, men fundera lite till kan man allt göra.

Men men, imorgon ska jag till Göteborg direkt efter skolan. Jag ska hämta bilen. Pappa har nämligen beredskap i veckan (vilket innebär att han har en annan bil), så då får jag hans bil - very nice!

Men nu ska jag kolla på tv, och sedan blir det sängen.
E

Postat av: Sandra

Måndagar suger verkligen big time! :(



Svar:

Yes det ska jag! :D

Bakom örat, och två noter :'D

2010-01-11 @ 22:17:25
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar:

Du får ta och göra det :D

2010-01-11 @ 22:27:01
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: b.esa

hejsan, om du orkar, kan du rösta på mig här?

http://naaimas.blogg.se/2010/january/kor-igang.html#comment



jag är nummer 5 :P

ha de bra.

2010-01-12 @ 15:36:13
URL: http://beesa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback