Kan inte sova.

Jag ligger bara vaken och tänker på studenten. Haha! Imorgon (fredag) tar jag studenten och det känns helt sjukt. Att jag dessutom inte fick ett IG känns också helt sjukt, för vissa kurser kändes helt meningslösa. Matte E, Fysik B, Kemi B - fyfan! Men jag klararde det, och det är grymt!

Som ni kanske märker har jag internet, och det innebär att jag är hemma från Göteborg. När vi kom dit, typ kl 20.15, var alla VIP-biljetter redan garanerade till andra. Eftersom syster redan hade vunnit vanliga biljetter så kändes det onödigt att stanna kvar i 12 timmar. Vi tog därför vårat pick och pack och åkte hem istället. 1½ timme köade vi ändå, och det var ju inte fy skam.

Om typ tre timmar släpps alla biljetter, och jag kan inte låta bli att tänka på alla tjejer som fortfarande sitter ute och köar. Själv ligger jag här i min varma sköna säng. Inte för att jag kan sova, men jag har i alla fall det mycket bekvämare än dem just nu.
E

Postat av: Stephanie

Vad skönt att jag inte är ensam om att inet kunna sova. Inatt kommer det bli sjukt liet sömn och det är inte så jävla bra.

Imorgon är det studenten. <3

2010-06-03 @ 08:17:22
Postat av: mar

Sjuukt att det är imorgon!!! LÄNGTAR!!! =D

2010-06-03 @ 09:15:57
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Emma

SVAR till Stephanie och Mar:

jaa, imorgon! :D <3

2010-06-03 @ 11:02:19
URL: http://emmasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback