The kind of flawless I wish I could be


Leo


Lady

Jadu, vad ska man säga om dagens ridpass?!
Det gick väl sådär. Haha, Lady var galet pigg. Hon hade inte blivit riden sen jag red henne sist (i tisdags), så hon hade en del energi. Bockade och sparkade bakut gjorde hon, den busen. När hon hade lugnat ner sig lite gick hon riktigt fint, sökte sig nedåt och slappnade av. Fast sen bestämde Jasmin (tjejen som red Leo) och jag att vi skulle släppa dem i ridhuset, så det gjorde vi, och jävlar vad de sprang. Men nu har hon fått springa av sig ordentligt i allafall, och det känns bra.

Nu ska jag inte rida skruttan på några dagar, och det känns lite trist. Men förhoppningsvis ska jag rida en annan häst, och det är ju alltid kul.

Men nu ska jag ta och vara redig och plugga lite. Pappa kommer och hämtar mig kl 19, för jag ska spendera helgen i byn. Sweet!
E

Postat av: ebba

sv: hahah sooorryy x) fixar filmisar imorgon! :D kanske kan slängaupp nån rån e gammal hoppträning i början på 09 om dom finns kvar :)

2010-03-19 @ 20:34:58
URL: http://brejjk.blogg.se/
Postat av: Micaela

Sv: Varför tycker du Ethan är konstig? :P Jag skulle också välja Ethan. Jasper är ju sjukt störd!

2010-03-19 @ 21:16:00
URL: http://dogirl.blogg.se/
Postat av: Micaela

Sv: Ja, juste! Jag tänkte inte på att han faktiskt hade varit otrogen två gånger. Men jag gillar honom fortfarande ändå :P

2010-03-19 @ 23:02:55
URL: http://dogirl.blogg.se/
Postat av: N

Sv: Haha, tack :) Haha, lite? Ja ser mycket konstig ut ;)

2010-03-20 @ 09:57:52
URL: http://blackijacki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback