The long day is almost over

Bilen med brors lägenhet i bakgrunden

 

Dagen började strax efter kl 5. Då blev det en liten frukost, och därefter en 4 timmars lång bilresa till Katrineholm. Eftersom jag ska ta BE-körkort så passade jag på att "övningsköra" med släpet en bit av resan. Det gick finemang, så jag ska ta och skaffa ett lämp så jag kan köra med tungt släp.

 

Väl framme i Katrineholm åkte vi såklart till brors lägenhet. Det blev många vändor med flyttgrejerna i trapporna, och eftersom han bodde längst upp var det ju ingen dans på rosor. Men, ungefär 2 timmar senare var allt inne i släpet, så då kunde vi rulla hem igen. Efter ännu 4 timmar i bilen skulle vi tömma släpet, så nu ser det ut åt helvete här hemma. Flyttkartonger huller om buller, och kläder här och där. Fint.

 

Ikväll hade jag hoppats på att få träffa min pojkvän, men han hade tydligen andra planer, så jag får vara ensam. Tråkigt som as, men sånt är livet. Kanske ska vara duktig och plugga lite istället. Tror dock inte att jag kommer orka det för jag är så trött att jag ser stjärnor, men har jag inget att göra så är det i allafall ett alternativ.

 

Men nu ska jag ta och kolla igenom lite grejer här hemma, och sedan ska jag äta mat. Mums.

E


Postat av: Sandra

Jag tycker det ska bli skönt att få va själv xD



btw, im back ;)

2010-03-14 @ 21:41:28
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback