Now I don't know what to be without you around

Idag har varit en helt okej dag. Det gick väl kanske inte så bra på tandregleringen, för jag har grymt långt kvar på behandlningen. Egentligen var det tänkt så att den bara skulle ta två år, och eftersom jag fick den 2008 så skulle den alltså vara klar nu, men icke sa nicke. Det känns lite surt faktiskt, för jag hade ju änna ställt in mig på att få slippa den snart. Men men, när man väl har börjat kan man lika göra det ordentligt.


Lady och jag i januari

Skolan var seg som vanligt, och när sista lektionen var slut åkte jag till stallet. Det blev ett ganska kort ridpass idag, en halvtimme bara. Ridhuset var bara ledigt en liten stund, men det gör inget för det gick svinigt bra. Galoppen var perfekt. Hon satte under sig jättefint, och lyssnade grymt bra på mig. Jag är faktiskt lite chockad. I och för sig har jag tränat vädligt mycket på galoppen, men det var som en vändpunkt idag. Jag fick till och med beröm, underbart!

Däremot gick det inte lika bra när jag skulle skritta av henne på en liten skrittur. Hon vägrade gå ifrån gården, och jag orkade inte bråka med henne, så jag vände. Det var ju lite störande, men jag var så glad ändå (pga galoppen), så det gjorde inget.

Nu är jag i allafall hemma, och har varit det i snart en timme. Strax är det dags för Dating in the dark, och sen ska jag plugga.
Ha en bra kväll!
E

Postat av: Eveliiina

.. okej då. måste la erkänna börjar nästan tycka hästar är söta när jag läser din blogg... det går frammåt

2010-03-16 @ 21:03:27
URL: http://eveliinaylilehto.blogg.se/
Postat av: Sandra

Dating in the Dark, sjukt program xD

2010-03-16 @ 21:08:03
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: Sara

SV: Ja australian shepered är ju utavlad från bordercollie, de ska vara lite mildare i psyket, collies kräver ju ganska mycket aktivering psykiskt. Aussie blir perfekt ras!

2010-03-16 @ 22:05:29
URL: http://ussing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback