Two shots of happy, one shot of sad

Lady och jag idag

 

Som vanligt har jag varit i stallet idag. Jag har varit hos Lady och ridit henne, och idag gick hon jättefint. Jag började att rida fram i en lite mindre paddock, och där fokuserade jag mest på att få henne att verkligen koncentrera sig på mig, och vilja arbeta. Det funkade jättebra, så efter ett tag red jag in i hoppaddocken istället och hoppade lite. Jag hoppade lågt idag med (ca 40 cm höga hinder), och det gick superbra. Hon är mysig att skutta runt med. Hon har såna härliga språng.

 

Efter att jag var klar med Lady åkte jag till min ridskola där jag skulle ha hoppträning. Jag hade Mauna Kea, och det gick inte bra alls. Markarbetet gick visserligen jättebra, där var jag sjukt nöjd, men när det kom till hoppningen blev det katastrof. Vi skulle sitta i lätt sits hela denna lektionen också, och usch vad jag ogillar det. Hela min ridning blir på något sätt mer passiv, och det gillar jag inte alls. Resultatet av detta blev massa vägringar, kråkhopp och orytm. Vissa språng blev fina, men vi fick inte riktigt det flytet som man letar efter. Att Mauna inte riktigt kände för att arbeta idag (hon vägrade helt utan orsak flera gånger, och det tar faktiskt inte jag på mig) gjorde det inte bättre. Men som jag sa häromdagen, det kan ju inte gå bra jämt.

 

När jag kom hem var jag på lite dåligt humör pga hoppträningen, men när jag läste ett mail från mitt mattelärare blev jag genast gladare. Jag fick nämligen veta att jag klarade mitt omprov i matte E, så jag har nu G i den kursen. Detta innebär att jag har klarat alla kurser på gymnasiet, och det är inte fy skam för att vara mig. Jag har under det sista året insett att Naturvetenskap inte riktigt är min grej, men att jag ändå klarade det gör att jag är riktigt stolt över mig själv. Jag klarade det faktiskt. Lycka!

 

Men nu ska jag duscha, och sedan blir det True Blood hela kvällen. Morgondagens planer är att rida Lady, och att klippa håret. Käckt!
E


Postat av: jennifer

svar: jag säljer dom för dom är förstora:P

2010-05-26 @ 21:21:28
URL: http://ruckis.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Grattis till matten! :D Du ska vara stolt, jag är stolt över dig!

2010-05-26 @ 22:38:32
Postat av: Emma

SVAR till Stephanie:

tack! :D aw, vad söt du är! :)

2010-05-26 @ 23:02:10
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: mar

GRATTIS!! =D

2010-05-27 @ 10:00:10
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: mar

Svar:

NÖRD = MAR!!! Hehe! =P

Jag tänkte att vi kunde träffas runt 18, och så får man ta med sig det man själv vill ha att grilla (jag fixar potatis), och om man vill ha dricka med alkohol i o.s.v. så får man fixa det själv, men jag kommer fixa lite vanliga drickor!!! =D

2010-05-27 @ 10:07:45
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Sandra

Ja, precis! Två veckor exakt idag :D

2010-05-27 @ 15:52:48
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: mar

Svar:

Ok! Men det är bara att komma när du kan och har lust! =D

Aaa det är bra! Det är vi duktiga som håller oss nyktra med bilarna!! Hehe! ;)

2010-05-27 @ 17:20:21
URL: http://mariaolausson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback